Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Бидејќи сеуште е рано за смс,ќе ти пишам овде.
Те сонував.Не еднаш,два пати.

И сонував како сум ти рекол,те сакам.
И навистина многу те сакам.
И едвај чекам да те видам.

Иии времето со тебе,се едни од најубавите моменти воопшто во мојот живот.
Те сакам!

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
Морам да те видам. Обавезно,под итно. Не можам да издржам вака, ќе пукнам. Вечерва ако не се видиме, ќе полудам:nesum:

те сакам повеќе од самата себе

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Сакам да ти кажам само Фала..
Благодарам што го минуваше секој бесценет момент токму со мене.
Благодарам што ми реплицираше на „те сакам“ со истите зборови...
Благодарам што ми покажа дека знам да сакам .
Благодарам што те сакам...

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.719
Поени од реакции
13.437
Знам дека прекрасно си поминуваш таму.... Деновиве ми недостасуваше многу. Сакам да се видиме, да ја почувствувам таа среќа која е навлезена во твоето срце. Посакувам да си во моја близина, да ги поделам чувствата кои ги имам...

Voice of Jericho

Twisted Firestarter
Член од
13 септември 2008
Мислења
301
Поени од реакции
137
Човек прави грешки и од нив учи, затоа фала што ме научи. :)

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.401
Поени од реакции
25.259
Си мислев дека нема толку брзо повторно да запишам нешто на темава, но сум се лажел. Некогаш некој рекол дека еден е моментот на совршенство. Јас мислев дека совршеното трае повеќе и никогаш не се слагав со оваа претходно спомената реченица. Сега знам дека не е така поради чисто објективни причини...сакам да ти кажам дека никогаш нема да го заборавам 21 ноември. Некако беше пребрзо и прекратко но беше убаво што сепак се случи и сум благодарен на тоа.

Сакам да ти кажам многу работи за кои мислам дека не си во право. Со ниедна личност што ја познаваш, колку и да е релативна врската, со ниедна личност не треба да се однесуваш како со нокшир. Секој си има свои чувства кои гледа да не си ги повреди. До вчера беше поинаку, сега се смена на многу полошо (барем од моја гледна точка, за тебе незнам). Има некои работи за кои некому се важни, а ако ти мислиш дека тоа што треба да го премолчиш е подобро, не е така.

Никогаш неможиш до крај да решиш нешто. На сите разговори и неразјаснети околности не сакаш да ставиш крај и да ги разјасниш. Жал ми е најпрво за мене, дозволив повторно да пишам на ваква тема и одма ќе си помислиш дека сум многу патетичен. Не е така драга. За жал фикцијата на животот е поинаква. Она што се нарекува грижа е она што е примарната цел во животот. Не е важно колку љубов примаш, не е тоа мерило за големината на човекот. Важно е колкав алтруист можеш да бидеш, но никој не се осмелува на таков потег.

Имаше момент кога ни сите идеали не ми беа поважни од твојата насмевка. Направив втора грешка со ред, од ништо не учам. Во многу ситуации се гледам себеси како проблемот, но овој проблем неможам сам да го решам. Или е решен веќе, или јас сум во заблуда. Вчера се' беше добро. Дури и некогаш ти кажав дека секогаш ќе сум тука за тебе. Големата љубов немора да носи големи жртвувања. Голема љубов кон нешто се нарекува она кон кое и малите жртвувања ќе ги почитуваш.

Сфатив една работа - ќе ме разбереш кога ќе сфатиш дека во секојдневните работи ќе го најдеш волшебното. Јас го пронајдов волшебното во тебе, изгледа беше илузија...она што многумина не' носи на работ на корнерот.
Ако одиш на едната страна си во аут, ако се навртиш на другата си во исто срање, пак ја губиш топката.

Mind In Motion

Smirking Revenge
Член од
29 мај 2007
Мислења
816
Поени од реакции
46
Види вака, ти си толку парадоксална. Како бе можеш од дома седење, да осетиш љубов? Ако нештата иделе од проста статичност, тогаш ај нека ми дојде мене плата? Нормално дека нема да ми дојде, пошо не сум се запнал да работам.
Што мислиш дека светов е така магичен, како во бајка? Гадно си се заебала. Неможеш да осетиш љубов, седејќи дома, мислејќи само на себе. Не те напаѓам, знајш дека немам обичај да те напаѓам, секогаш сум искрен ко гол човек, не ми викај дека само убавите работи ти ги кажувам. Мора да пробаш нешто, пред да истото ти стане дел од твојот рај. И не ме барај, кога мислиш дека немора да бидеме во контакт!

Се` е така опуштено, а ти си ми единствената нервоза. :uvo:

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
Не сакам многу да ја тупам, имам многу да ти кажам, ама не доволно зборови за да го опишам/искажам за ти убаво да го перцепираш.

Затоа, дозволи да те љубам, да те сакам и да ти докажам и покажам со дела.

Доволно реков љубов.

Те љубам, најмногу. Силно.:back:

-----<-<@

loso kure
Член од
10 ноември 2008
Мислења
494
Поени од реакции
23
ја заебав работата, знам крив сум и признавам, нема потреба од извинуење...ама и тоа е за луге,,,ете ти го тебе форумот ете ми ја мене гордоста...и двајцата сме у бонус така, јас сум секогаш позитивен и разумен, ииииииииииии да, ју вер д бест ај евер хед...:helou:

Мар мар

Take me to paradise
Член од
9 август 2006
Мислења
1.294
Поени од реакции
11
Сонце мое, фала ти за најпрекрасните 18 месеци во мојот живот, фала ти шо си тука секогаш кога ми требаш, фала ти шо ме трпиш каква шо сум, со сите мои маани и доблести, фала ти шо секогаш ме расположуваш ко ќе сум нервозна.... уште многу имам да ти кажам, ама вечер то.
Сакам и да ти кажам дека ТЕ САКАМ најпренајмногу на светов, со целото срце и душа. :back:

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Honey,the being in love is better than the falling in love.

I love you,from the bottom of my heart,i think if someone opens it,all that will be inside is you :back:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.665
Поени од реакции
34.113
Cant stand more of this state of mind. You got me all crazy romantic in ma head.
I love you enough to fight for you, compromise for you or sacrifice myself for you if need be.
Enough to miss you incredibly when we're apart, no mather what length of time its for and regardless of the distance.

I love you this much.

~windy~

urban hippie
Член од
10 септември 2008
Мислења
774
Поени од реакции
120
Животот мава шамари! Боли знам, ме болело и мене верувај! Викаш само на лева страна ги чувствуваш ударите! Се обдуваш да ми кажеш дека ме сакаш! Никогаш не те биваше со зборови!
Јас 20 реченици ти еден ебан збор!
Жал ми е сврти ја и другата страна, ќе се изедначи болката! Ќе ја чувствуваш поинтензивно а потоа БУМ, ќе го снема и црвенилото! Не би сакала да имаш белег на левата страна!
И знам кучка бев денес, проклета , сурова кучка! Жал ми е што само така успеа да ме сватиш! It's certainly your problem!
Јас конечно сакам да се скршам слободна....оу јеа I DO want to break free...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom