T
Tetro
Гостин
Дајте некоа слика Струмичани. 

Oд што беше многу ладно заборавив и да сликамДајте некоа слика Струмичани.![]()
Мислиш склупторите ?Епа нека ви е честито... него архитективе од скопје 2014 ќе си ги позајмите?
Може, да изградеме јавен нужник па сите там ќе серат од зор а не од политика...Може ли барем на еден проект да му се израдуваме без да го усерете со политика.
А пато масовно е на цело село...Абе барем огномет имаше,ако е пуштен само пато![]()
Мислиш склупторите ?
Пијаманова е Струмичанка, и учествува и во Скопје 2014 и плоштад Гоце Делчев, Струмица.
П.С.
Таа госпоџата со маската, Струма, тоа не е антиквизација антикварница и така натаму.
Тоа е поставен архитип во склуптурството кој се следи до ден денес и ја презентира идеалната убавина.
Чао рагаце.
П.П.С.
Го нема Fuck You веќе.
Нема каде да се собираат џанаците![]()
Mислиш Афродита со комична маска. Од кај се идеалите на убавина ако не од антика.Мислиш склупторите ?
Пијаманова е Струмичанка, и учествува и во Скопје 2014 и плоштад Гоце Делчев, Струмица.
П.С.
Таа госпоџата со маската, Струма, тоа не е антиквизација антикварница и така натаму.
Тоа е поставен архитип во склуптурството кој се следи до ден денес и ја презентира идеалната убавина.
Чао рагаце.
П.П.С.
Го нема Fuck You веќе.
Нема каде да се собираат џанаците![]()
Тва е знак дена на никој не го боле Трајчето оти БЦ бил у Струмица, исто како да не бил...pa mora da se ima nekoe odbelezie so maska ipak Strumica e poznata po karnevalot...i milo mi e sto citam deka i na nekoj drug osven mene (God only knows) mu preci toa sto B.C se ku*cese tuka i secese lenti
Од антика бе, од тогаш. Поликлет... шо има везе.Mислиш Афродита со комична маска. Од кај се идеалите на убавина ако не од антика.
![]()
![]()
![]()
Требаше да напишам јузинг сарказам.Фак ју не беше место каде што се собират џанаци туку се собираа луѓе кои не се Селект шема е сега можеби имало и џанаци но џанаци има и во селект ги има секаде.
Мене лично ми е криво што го растурија фак ју бидејки навечер беше супер за седење.
Но тоа можеби е еден од помалите пропусти.