RIZTETO
Somebody stop me
- Член од
- 3 јуни 2007
- Мислења
- 2.508
- Поени од реакции
- 75
хахахааааааааааааа слатко ме насмевате секоо чест.... Партијата моо едвај 2-300 члена сме, а јас сум најмлад член, другите чекат само важни датуми да стават китки на некој споменик на некој тип......хахахаха партиски е твојо другар шо се надополнувате.... или мош сум грешка..А од дек знааме оти е изграден по прописите?
Имах гостин у Струмица шо му е специјалност таа работа и он коо виде как работат и шо стават само слатко се насмеја а коо му кажаш за колку време е напраан центаро морах да го носам у болница, падна у несвест!
Типче, не му кажуви на татко ти деца как се праат коо те направил тебе...
Има човеци шо разбират на тај форум, потписо чуви си го за тебе и мисли си оти се знааш...
П.С. И нем саа пак да чекам одговор 24 саата, смисли нешто сам и напиши а не шо ќе ти кажат од партијата
--- надополнето ---
Да не сакаше да кажеш забите, оти јаде чувеци, канибал :smir:
Јас само питам од дека маабето дека не е направено по прописи, саа ка ми кажа оти си правил маабет со стручен пријател, повеќе ти верувам..... отколко само така да кажаш или да тераш нешто да се смееш......
не може брзо да ти враќам оти не посетувам често форумо, ем паѓа интернето на комшиите ем на фејсбуко дремам......
на мене не мее идол........ а он како сите други шо прават, вработува партиски, само шо тај пат он беше искрен и ного страшно се изрази хахахаха......Хахахахахаха...кој тоа го рекол? Јас? Нееее.....
Само што Струмица не почнува со Зајко, како што сакаат некои да прикажат...
--- надополнето ---
Мене??? Шознам... тешка работа... јас со политички фаци не се дружам Бегам од такви, а башка некој може и да ме апне
А и не им се улизувам...и не правам идоли од нив.
А вашио идол си го покажа правото лице...за оние шо не го познаваа досега.
А за тебе по мислаах оти си партиски изгледа грешам..... Едно време ка пишаше на твојо блог статии за Бранко , Заев, Бучко , Шеќеринка и другите од таа партија, изгледа само си бил против них, а не си од десните.......... ))))
Плочките се екстравагандно лошо наредени....... само да нема ного фуги и да не се лзга хахаха