Apokalipto
Tredici
- Член од
- 4 март 2007
- Мислења
- 15.576
- Поени од реакции
- 2.586
Епа нека ви е честито... него архитективе од скопје 2014 ќе си ги позајмите?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Епа нека ви е честито... него архитективе од скопје 2014 ќе си ги позајмите?
Затоа и пишав дека не сум сигурен дали е Струма, фала за „поправката“.Се слагам за мозаикот... мислам шо значење има он? ИНаче ќе има фонтана таму. За спомениците со борците дека ги залепија до Гоце мислам дека е добро, така се добива поголем простор за шетање... А Фак мислам дека ќе беше добро да го остават, само да го потсредеа малце и топ ќе беше...
За сообраќајот е одлично решение, само тоа асфалтот не ми штима нешто... мислам оти за брзо време ќе му ее мамата... :/
Ја чув 3.5 милиони...
Да ве потсетам само дека 8милиони евра фалеа од проектот за трговскиот центар глобал...
инаку ми се допага како е направено..
Кој ти кажа за 8 те милиони ???Ја чув 3.5 милиони...
Да ве потсетам само дека 8милиони евра фалеа од проектот за трговскиот центар глобал...
инаку ми се допага како е направено..
Ако де, и да дојде ќе дојде, луѓе сме... сакаме антика... споменициНе ни требаатА и ќе нема споменици кај нас, само овој и уште еден ако има... за повеќе нема шанси. Освен ако не дојде некој од овие другите па да нареди една армија споменици.
![]()
од дека до дека па фалат 8 милиони евра ?
Кој ти кажа за 8 те милиони ???
Епа испрал 8 милиони...
Еве пример...
Се договарам со шефот на фирмата за стакло... ако еден квадрат стакло треба да го платам 5 евра... во наплатницата пишува 8... 6 зема газдата на фирмата, 2 за Заев...
На тендерите за набавки, се јавуваат роднини/пријатели на Заев... па тој уствари плаќа пари на негов роднина..
Може ли барем на еден проект да му се израдуваме без да го усерете со политика.
Епа испрал 8 милиони...
Еве пример...
Се договарам со шефот на фирмата за стакло... ако еден квадрат стакло треба да го платам 5 евра... во наплатницата пишува 8... 6 зема газдата на фирмата, 2 за Заев...
На тендерите за набавки, се јавуваат роднини/пријатели на Заев... па тој уствари плаќа пари на негов роднина..
Да те поправам,денеска само патот се пушти,има уште малце да се средеДенеска е отварањето на плоштадот во 17:30![]()
Може ли барем на еден проект да му се израдуваме без да го усерете со политика.