Војната на патиштата

Член од
23 август 2010
Мислења
39.837
Поени од реакции
115.950
Пандов потврди во емисија дека еден од родителите на дебилов ги уплатил 250-те евра на братот на затвореникот кој му го дал мобилниот.
Те молам кажи ми дека не се работи за трансакција во банка.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.871
Поени од реакции
11.563
Член од
14 октомври 2021
Мислења
80
Поени од реакции
171
Мизерија. Дно. Па и тој шо снимал, и прв шо го ликна, мамичето негово без осет. Као ти доаѓа да снимаш.. ја попрво ќе идам ќе го рогам

Член од
12 март 2009
Мислења
20.632
Поени од реакции
16.840
Јасно, судиите се држат како ЦРЕВА... пази сега функционално и модерно семејство, па староста на тужениот ... ИСТИТЕ работи ги имаше на интернет за слични работи во Хрватска, како и терминот Помлад Полнолетник и што ти нема ДА ИЗМИСЛАТ...
Само КАТИЉ ФЕРМАН и ШЕЈТАН ГАЈТАН од отоманско правосудство
или барем луѓе како Вајат Ерп во УСА пред 130 години
но и тогаш тој бил гонет од судот...

Член од
9 април 2019
Мислења
13
Поени од реакции
36
муабето ми е да гледала како иде сообраќајот немало да се деси ситуацијата. Тоа сакаме ја кадаиф, бафра и другите да ви го објасниме. Сопствена одговорност треба у сообраќај.

А вие изроди без грам мозок што мислите искрено уво ме боли. Такви морони муртино го инсталиравте и триста други криминали се десија. Сега еве пак експлоатирате туѓи несреќи.
Беше таму да видиш дали погледнала? Поверојатно е дека очекувала дека ќе застане, нели кога поминуваш на зелено очекуваш кола што иде да застане зашто ѝ е црвено...ти кога преминуваш на зелено ја чекаш секоја лента да се наполни па да поминеш? Дај засрами се со муабетов, ја обвини жртвата дека е виновна, иако не ги ни знаеш точните околности.

Член од
12 март 2009
Мислења
20.632
Поени од реакции
16.840
Беше таму да видиш дали погледнала? Поверојатно е дека очекувала дека ќе застане, нели кога поминуваш на зелено очекуваш кола што иде да застане зашто ѝ е црвено...ти кога преминуваш на зелено ја чекаш секоја лента да се наполни па да поминеш? Дај засрами се со муабетов, ја обвини жртвата дека е виновна, иако не ги ни знаеш точните околности.
и кучето што го шетала Фросина е згазено, најдено под кола...
СЕ додеќа некој буџовански син не згази намртво некоја КРУПНА зверка, ќе има ФИЛОЗОФИРАЊЕ, не само на Форуми, туку криминогени адвокати и судии...

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.919
Поени од реакции
17.890
Јасно, судиите се држат како ЦРЕВА... пази сега функционално и модерно семејство, па староста на тужениот ... ИСТИТЕ работи ги имаше на интернет за слични работи во Хрватска, како и терминот Помлад Полнолетник и што ти нема ДА ИЗМИСЛАТ...
Само КАТИЉ ФЕРМАН и ШЕЈТАН ГАЈТАН од отоманско правосудство
или барем луѓе како Вајат Ерп во УСА пред 130 години
но и тогаш тој бил гонет од судот...
Oној монструм што уби осум души во околината на Младеновац е осуден како помлад полнолетник...

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.378
Поени од реакции
24.087
Ocekuvala da zastane nekoj so 130 na sat? Kade ocekuvala da zastane, na slednite semafori ?

Член од
12 март 2009
Мислења
20.632
Поени од реакции
16.840
За багра како нас, не лежечки полицајци, туку само вакви требат!!

пред 7 години, гледав патот кај Ормос Панагиас, Желка го преминуваше, сите застанаа да помине, а немаше ни Знак дека животни преминуваат пат

Член од
17 декември 2019
Мислења
2.653
Поени од реакции
4.538
Во град секогаш видикот ќе биде „слеп“ на одредена дистанца. Возила, мртви агли, итн... Целата работа е гледаш кога имаш доволно простор/време за да направиш маневар. Ако таму релативно далеку најблиското возоло е камионот и ти имаш време да се приклучиш пред било кое возило што вози со дозволена брзина - па што да правиш? Ќе се приклучиш или ќе чекаш целосно празна улица (која може никогаш да не ја дочекаш празна во периоди на гужва).

Овде треба да знаеме дали е забрането приклучување на лево, поточно дали таму има дупла полна линија без прекинување за тој приклучок. Зависно од тоа може или двајцата да се криви, или само моторџијата да е крив. А моторџијата е секако крив, па види колку колку брзо вози.
Автоматски споено мислење:

Ама судијката само за еден случај може да е виновна, за случајот со големата количина дрога. Што правиме со десетиците други случаи кога копилето било фаќан а не бил санкциониран?
Vo drugite slucai MVR trebalo da go kazni, megjutoa ako aludiras na soobrakjajkata kade sto ima povredena žena, pak ke kažam deka pravilno e sankcioniran so parična kazna. Povtorno procitaj go komentarot kako obrazlozuvam kako se postapuva so soobrakjajkite.

Kadaif

M.D.
Член од
21 јануари 2008
Мислења
7.117
Поени од реакции
8.876
и кучето што го шетала Фросина е згазено, најдено под кола...
СЕ додеќа некој буџовански син не згази намртво некоја КРУПНА зверка, ќе има ФИЛОЗОФИРАЊЕ, не само на Форуми, туку криминогени адвокати и судии...
Гомното ќе си лежи апсаана и тоа е сигурно! Жално е што гледала во кучето наместо лево десно.

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.411
Поени од реакции
8.128
Ocekuvala da zastane nekoj so 130 na sat? Kade ocekuvala da zastane, na slednite semafori ?
Pak ti so istite sranja?
Ako ti imash oset kako izgleda kola shto doajga kon tebe so 130km/h neznachi deka ima i sekoj!
I kako shto pisha chlenot pogore , na otvoreno zeleno ochekuvash deka toj shto se priblizhuva che zastani na negovoto crveno!

I edna dve sek. pokasno poinako da reagirash vejche e prekasno.

Kajgana Shop

На врв Bottom