ах бе Надица, у ред е, нели не се замараше со небитни људи, па на крај испадна дека од отварањето на темата досега имаш неколку постови наменети за мене, со напади спрема мене.
ама у ред е, од вчера со паламудењето и заклучувањето на темава, па повторно отварање на истата, до денес со наменување на неколку постови на мене со лични навреди и слично, само континуирано си ја покажуваш невротичноста и незадоволството од сопствениот живот.
за разлика од тебе, јас како некој што имал нарушено ментално здравје во период на адолесценција и споделувал споделувал сопствени искуства на таа тема како и за медикаменти, јас сепак сум работел на себеси и сум го пребродел тоа нарушено ментално здравје и денес не патам од депресии и анксиозности, што очигледно не е случајот со тебе, личност која секојдневно и у континуитет само покажува колку и е отидено менталното здравје, затоа и ќе ти посакам се најдобро и да знаеш дека нема срамота во пиење на медикаменти за ментално здравје и посетување на психолог - нешто што тебе очигледно ти е ептен потребно.
истотака, кога сме веќе кај споделување на историјата на членовите на форумов, јас бев почастен од одредени форумаши со принт скрин на пост со твоја слика во живо, објавена од твоја страна, постирана некад давно на форумов, која по некоја случајност ја имаш избришано после добивање на низа интересни коментари за твојот физички изглед.
ама иако сум помлад и истовремено далеку позрел од тебе, сепак истата нема да ја споделувам тука нити по приватни поруки со членови, оние кои што ги интересира доволно е да знаете ни дека мексиканец имигрант не би се излажал да и го стави.
и за крај, ок е, физичкиот изглед не е нешто екстремно подложен на промени, ама психичкото здравје и те како е, затоа спушти си го огледалцето, сфати дека не си најубава на светот (пошто патиш од тој комплекс, нели?) и почни да си работиш на менталното здравје.
секое добро ти посакувам.