Влатко Лозановски

devojka111

i'm real
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.937
Поени од реакции
148
Добар е Влатче, покрај Некст тајм, тој ми беше 2 фаворит за победа
сите песни му се убави, но сепак најубава ми е таа макфестовската- Времето да застане.
а за гласот не треба да се коментира, премногу потсеќа на Тоше, но не е тој крив за тоа, гласот е дарба од Бога

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Не го бива мислам ама уба му беше песната :)

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Ми се допаѓа како пее Влатко, и освен таа Макфестовската песна што победи, сите други му се убави.

Surrender*

Soffro un po' ma almeno vivo
Член од
11 ноември 2008
Мислења
241
Поени од реакции
8
Ми се допаѓаат сите негови песни досега..И мислам дека тој требаше да оди на евровизија...

Член од
18 септември 2007
Мислења
2.547
Поени од реакции
33
Одлична му беше песнава од Скопски. ОК ми е Влатко.

Член од
31 јануари 2009
Мислења
258
Поени од реакции
12
супер е типот и бендот шо свири со него. се знае тетовски квалитет =)

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
Добар е Влатче, покрај Некст тајм, тој ми беше 2 фаворит за победа
сите песни му се убави, но сепак најубава ми е таа макфестовската- Времето да застане.
а за гласот не треба да се коментира, премногу потсеќа на Тоше, но не е тој крив за тоа, гласот е дарба од Бога
Jaс имам слушнато за онаа изрека. Талентот не е ништо без тренинг. Е сеа, коа тренирал Влатче кого го имал за урнек, тоа ....

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Новата песна е многу убава
Од прво слушање ниедна негова песна не ми е ОК, али после неколку пат, ми стануваат доста пријатни за уво

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Jaс имам слушнато за онаа изрека. Талентот не е ништо без тренинг. Е сеа, коа тренирал Влатче кого го имал за урнек, тоа ....

лесно е да си кажиш нешто а појма да немаш што си кажал
кога тренирал Влатче друго тренирал :helou:

Член од
3 февруари 2007
Мислења
293
Поени од реакции
30
Vlatce na pocetokot ne go obozavav nesto kojznae kolku, ali veke pocna da mi se sviga so pesnata Sonce ne me gree, a poslednata na evrovizija mu e vrv, Blisku do mene, na repeat mi e, preubava e, trebase on da odi, super e deckoto, pee fenomenalno, pocna veke da se opusta na scena, samo taka neka prodolzi so kvalitetni pesni i ke ima golem uspeh.

devojka111

i'm real
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.937
Поени од реакции
148
е тоа да, ама факт е дека 99% од нас Македонците израснавме пеејќи ги и слушајќи ги песните на Тоше,
еве конциденција што нивните гласови се навистина слични, но сигурна сум дека Влатко нема намера да "го замени или емитира" Тоше и се нервирам што луѓето одма му даваат таква тапија

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Набројте ми 3 работи квалитетни кај влатко поврзани со музиката?

Kajgana Shop

На врв Bottom