Влатко Лозановски

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Јас искрено, органски не можам да го поднесам. Ни насмевката, ни зборењето, ни песните. Дечкото може има глас, ама едноставно премногу ми е одбивен. Песнава за на Евровизија такоџе не ми се допаѓаше воопшто, а ја чув 3 -4 пати од тогаш и се поодбивна и поодбивна ми е. Многу одбивен лик, ау страшна работа.

Нормално, не сакам да изгледа дека наметнувам мислење, само си кажувам како го доживувам човекот.:smir:

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
За мене ТИ појма немаш чим се палиш на имитатори кои се влечат на туѓи успеси и кои на сцена освен со дебелите раце, не знаат со ништо друго да мрднат како што прави овој Лозановски
Епа не можам бе... Како тоа Влатко се влече на туѓи успеси?! Од каде сега пак ова?! Некој него му остави слава во наследство и он сега се прави дека тоа не му е оставено туку дека сам го изградил?
Па ајде, ова нема никаква логика...
И жити се, те молам посочи која естрадна фацка кај нас има движење на сцена. Факт е дека нашиве “ѕвезди“ се здрвени на сцена. Значи, сите, не само Влатко. Не гледам дека држењето на сцена го двои од другите. Но гласот, сигурно го двои:helou:
Иако не ми е омилена личност, така одбивен ми е, сепак. Има глас.

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Супер е Влатко.Моментално најдобар вокал во Македонија.Имаше добра песна и иако не победи мислам дека го очекува голема кариера :smir:

Македон91

Благородник
Член од
21 јануари 2009
Мислења
2.134
Поени од реакции
120
Влатко барем не е префорсиран како дечкиве од Некст Тајм (па цела продукција стои за нив, башка тоа и агитаторите Елвир и Јован).

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
Луѓе кои завршиле музичко а незнаат да напраат ниту своја музика, ниту свој текст со еден збор своја ПЕСНА. Ете ги нашите надежи Влатко и Некстајм...

Ј

јовица11

Гостин
Дечкото ми е баш ОК, особено сега по Евровизија ме освои со "Блиску до мене" и дефинитивно го ставам во топ три најдобри МК изведувачи.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Луѓе кои завршиле музичко а незнаат да напраат ниту своја музика, ниту свој текст со еден збор своја ПЕСНА. Ете ги нашите надежи Влатко и Некстајм...
На влатко тетовчани му ја праат песната (јее)...а на некст тајм јованов кој шо е рапер...лудница е државава..:pipi:

Член од
22 ноември 2008
Мислења
673
Поени од реакции
102
Не сум некој негов фан но мислам дека во моментот е најдобар машки изведувач и далеку поквалитетен од Белов и арогантниот и лигав и преценет Ламбе.И сигурно доколку има квалитетен менаџер позади себе би постигнал многу.

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Мене неговиве песнички ми се искрено пријатни за слушање по радио
Од прво слушање не ми се свиѓаат, али со секое наредно слушање ми стануваат интересни и пријатни за уво
Мислам дека пророчица Клеоаптра му рече да ослабел некое килце:pos2:
За форсиран, мислам дека не е ФОРСИРАН, нити па сам се пика по манифестации и случувања

Член од
19 февруари 2006
Мислења
1.768
Поени од реакции
31
Супер човече.... Песната за евовизија убедливо нај добра....Убав глас...Низок раст .... :pos2: тоа е тоа

Член од
31 декември 2007
Мислења
441
Поени од реакции
111
Не сум некој негов фан но мислам дека во моментот е најдобар машки изведувач и далеку поквалитетен од Белов и арогантниот и лигав и преценет Ламбе.И сигурно доколку има квалитетен менаџер позади себе би постигнал многу.

Z's vaka za Lambe ,od kaj ti se informaciite deka e takov:toe:

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
Му бев во саботата на журка и од тогаш уште повеќе го обожавам човеков. Песните нови му се убави, а за гласот не коментирам:pipi:

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
За мене ТИ појма немаш чим се палиш на имитатори кои се влечат на туѓи успеси и кои на сцена освен со дебелите раце, не знаат со ништо друго да мрднат како што прави овој Лозановски
Мене неговиве песнички ми се искрено пријатни за слушање по радио
Од прво слушање не ми се свиѓаат, али со секое наредно слушање ми стануваат интересни и пријатни за уво
Мислам дека пророчица Клеоаптра му рече да ослабел некое килце:pos2:
За форсиран, мислам дека не е ФОРСИРАН, нити па сам се пика по манифестации и случувања
Aj oдлучи се па кажи. Сама на себе си идеш контра. :nesvest:
Инаку, не сум го слушала многу, до пред некое време не ни знаев кој е тој :kesa:.
Ама во последно време имам слушнато некои негови песнички, и онака, интересни ми се, певливи, иако е комерцијала, али кој не е во денешни времиња...

Член од
22 ноември 2008
Мислења
673
Поени од реакции
102
Z's vaka za Lambe ,od kaj ti se informaciite deka e takov:toe:
Како да не е па влезен е во некој свој М2 филм во кој премногу лета а кај да се појави надвор од Мкд се губи таму а овде го прават ко богзнае што да е,тој пред се некој процечен.

Вештица

love&reason
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
856
Добро си пее бе што му фали. Него и него го изџвакаа па плукнаа гледам, веројатно некој Џеј Џеј, Елвир, Гаџа, па сега ко сите други на естрадава наша извади цвикерите избричи брадата и стави качкет или што и да е тоа. И веќе не е оригинален ко што си беше.

Kajgana Shop

На врв Bottom