јас на ова би се надополнила со следново:има една поговорка некои ја заборавате
ви се допаѓало нештото или не штом го ставате во уста то значи дека вреди
поздрав до сите на кои им смета Влатче :helou: нека навикнат на него![]()
чисто ради споредба ве потсеќа на некој или е случајност стилот на облекување , движењата итн итн
лично мене ме потсеќа ем си хамер![]()
очигледно не слушнале .... влатко има само глас и ништо повеќе , споредбата со тоше му е наметната , немој не ме радуј ....ако не му одговара зошто по ѓаволите до детал го имитираше ? касно е сега да вика јас сум влатко а не тоше кога на таа карта играше уште во мак ѕвезди . пишав и порано да беше жив тоше ваквите ко влатко ќе беа локал фраери (веројатно и почетна желба на младичов) по дискотеките низ напатена Македонија. налик на мацко стојановски.Сте слушнале за Четкар, за Џорлев, за В. Јаневски... тоа е квалитет а не овие фалшериве![]()
Поговоркава смрди на 200 метра.јас на ова би се надополнила со следново:
When people you don’t even know hate you…you know you’re the best
Четкар и Џорлев не се пејачи. Тоа е прва работа.Сте слушнале за Четкар, за Џорлев, за В. Јаневски... тоа е квалитет а не овие фалшериве![]()
Реков и пак ќе речам, споредбите со Тоше се нереални. Никој не може да се споредува со него. А во последно време гледам дека Влатко стана свесен за тоа и почна да станува свој.очигледно не слушнале .... влатко има само глас и ништо повеќе , споредбата со тоше му е наметната , немој не ме радуј ....ако не му одговара зошто по ѓаволите до детал го имитираше ? касно е сега да вика јас сум влатко а не тоше кога на таа карта играше уште во мак ѕвезди . пишав и порано да беше жив тоше ваквите ко влатко ќе беа локал фраери (веројатно и почетна желба на младичов) по дискотеките низ напатена Македонија. налик на мацко стојановски.
Токму така! Хитлер можеби бил налудничав и е одговорен за смртта на голем број луѓе, но сепак и во него има нешто позитивни.Поговоркава смрди на 200 метра.
И Хитлер многумина што не ги знаел лично го мразеле и ден денеска го мразат, за него ќе кажеш дека е the best?!
![]()
па на пример мене хитлер не ми се допаѓа нити делото негово па нити го ставам во уста нити плукам по него по форумиПоговоркава смрди на 200 метра.
И Хитлер многумина што не ги знаел лично го мразеле и ден денеска го мразат, за него ќе кажеш дека е the best?!
![]()
јас само се надоврзав на претходно кажаното, не мора буквално да го сфаќаш напишаното, за случајот што го наведе не може ни случајно да важи поговорката,Поговоркава смрди на 200 метра.
![]()
е да убаво и/му кажа:smir:па на пример мене хитлер не ми се допаѓа нити делото негово па нити го ставам во уста нити плукам по него по форуми
тука е разликата![]()
арно му текна .....Ч
Реков и пак ќе речам, споредбите со Тоше се нереални. Никој не може да се споредува со него. А во последно време гледам дека Влатко стана свесен за тоа и почна да станува свој.
позитивно .... ко на пример што ?Токму така! Хитлер можеби бил налудничав и е одговорен за смртта на голем број луѓе, но сепак и во него има нешто позитивни.
Не знам, не сум го анализирал. Не го спомнувам и не се замарам со него, но има луѓе кои навистина кај него имаат приметено и добри особини. Нив прашај ги.позитивно .... ко на пример што ?
Не ми реплицирај со вакви глупи забелешки јасно е дека мислев на артисти кои што прават музика за разлика од скотон!Четкар и Џорлев не се пејачи. Тоа е прва работа.
Втора работа: Јаневски е стар волк. Тој ќе ја има почитта од сите дури и доколку се откаже од музиката поради тоа што бил некогаш.
Влатко е мал, перспективен, допрва му претстои блеска иднина.
Извини за изразов али јадеш трици.Не ми реплицирај со вакви глупи забелешки јасно е дека мислев на артисти кои што прават музика за разлика од скотон!
Четкар е може најпознаниот македонски музичар после Тоше во светски рамки, ама вие сакате да се палите на такви локални сељачиња наместо да слушате малку светска музика.
Од такви фаци кои што од фризерски салони па се до музички шоуа на Вучиќ и чкарт фаци ми е преку таквиов.
Не заслужуваме да имаме музика со вакви лоши ликови...
Не е толку битно каков вид на музика е битен е квалитетот. Квалитетот во секоја музика се препознава.Извини за изразов али јадеш трици.
Ако веќе збориме за уметност, Четкар прави еден вид на музика, Влатко прави друг вид. Тебе ако не ти се свиѓа металот, а ти се свиѓа трансот не треба да плукаш насекаде дека металот не чини и дека е ср*ње.
Влатко си има талент, убаво пее. На однос пред публика и држење на бина треба уште малку да поработи и ќе биде супер.
За однос и погоре пишав дека се согласувам дека нема и дека треба да поработи на тоа поле.Не е толку битно каков вид на музика е битен е квалитетот. Квалитетот во секоја музика се препознава.
Дечкото нема никаков однос, го гледав после 2 месеци од кога стана пејач почна да ми дава интервјуа како девојки му барале автограми па дека на цицки им се потпишувал и слично.
Дека има талент нема ама баш никаков, за тоа можам да гарантирам.
Он ни пишува песни, ниту е аранжер, ни музика.
Најголем дострел што може да има дечкото е победа по нашиве квази фестивали, балканска слава нема да види со сигурност.