P
Princ
Гостин
Ако не отишол курбан заради некој друг, убаво му направиле.
За мене сеуште е невин, презумција на невиност :smir:
vidi vaka , moe licno mislenje e deka trebase prvo da se osudi, pa posle mozese da mu se sluci gnurenje vo kofa voda. vaka sekogas se ostava prostor demek bil labilna licnost , pritisokot od nastanite go nateral da si posegni po zivot bla bla bla, iako ocigledno e po se izgleda so bilo i kako biloако ја отворивте темата за да се сомневате во работи кој донесоа правда на многу ужалени семејства и сопреа идни вакви гомнарии подобро затворете ја....
ПОВЕКЕ ОД ЈАСНО на сите ни е како се удавил во кофа вода, како пироманот во шутка се обеси во соба полна луге....
само напред, правдата е задоволена, јас ја прифакам и поздравувавм официјалната верзија, со една забелешка..малку им е...требаше да ги остават некоја деценија во затвор па да видат што е прав пекол, па после удави ги....
Или па стватрно бил многу пореметен за да може да се воздржи од рефлексно вадње на главата надвор.... додуша и некако многу смирено изгледаше на снимките, пресмирено.Не дека не заслужил давење, ама не ви звучи ова на ситуација од типот: "Признај мајку ти ебем, признај!" (блуб, блуб...). Некако ЕПТЕН не ми е за верување човек сам да се удави во кофа вода. Три годишно дете - можеби. Возрасен човек не. Не е физички возможно. Единствен начин за тоа е прво да се онесвестиш, па да натемпираш главата да ти падне директно во кофата со вода, па да се надеваш дека нема да се разбудиш...
Толку.За убиство на една од жртвите Митра Симјановска, на доживотен затвор се осудени Анте Ристески и Игор Мирчевски. Тие признаа дека во селото Малкоец го убиле старецот Божиновски. Двајцата не го признаа убиството на Симјановска.
Поради тоа, се очекува да биде отворен нов судски процес. Кривична пријава ќе биде поднесена против полициски инспектор од Кичево. Тој ја водел истрагата за убиството на Симјановска, а ги сокрил доказите кои покажуваат дека Ристески и Мирчевски не се убијци на Симјановска.
За мене е мртов :baeh:Ако не отишол курбан заради некој друг, убаво му направиле.
Колку ме нервира кога се користат смајлиња за работи кои не се смешни :pos2::pos2:Не бре чув на вести :pos2::pos2:
Еспањола, судот е оној кој кажува дали некој е виновен за некое дело или не, а не факен инспектор во факен МВР. Така е секаде во светот, така (би требало да) е и кај нас.Принц доста бе веќе со таа презумција на невиност :uvo: