Бетке бе.... хахах знаев дека ќе пишеш хихи, како ми си ти
Епа да... стварно погоди и за овој, туку да не си вработена во МВР ти?
hehe ne vregaj..Vo mvr tupaci se..hehe
Бетке бе.... хахах знаев дека ќе пишеш хихи, како ми си ти
Епа да... стварно погоди и за овој, туку да не си вработена во МВР ти?
Aj ne zezaj....Nema kaj albancite vakvi ubijci , ima ubijci za cesta na semejstvoto , a ne za 100 denari ili za edna tura sex silovanje.
Е коментаров ти беше лупнав нешто и жив останавЕпа така е тоа во помали градови, секогаш имало поголем процент на девијантни појави од овој тип, јебига во таков град од досада и убица ќе станеш
да бее... две улици вкрстени и град... замисли почнеш на стари жени гол да им се стрчуваш:pos2: буууу....Епа така е тоа во помали градови, секогаш имало поголем процент на девијантни појави од овој тип, јебига во таков град од досада и убица ќе станеш
Нема потреба од клуч на актуелна тема. Ја отворам пак.Ако може, нека почива во мир.
Клуч.
Не дека не заслужил давење, ама не ви звучи ова на ситуација од типот: "Признај мајку ти ебем, признај!" (блуб, блуб...). Некако ЕПТЕН не ми е за верување човек сам да се удави во кофа вода. Три годишно дете - можеби. Возрасен човек не. Не е физички возможно. Единствен начин за тоа е прво да се онесвестиш, па да натемпираш главата да ти падне директно во кофата со вода, па да се надеваш дека нема да се разбудиш...Таневски самоубиството го извршил околу 2 часот утрово, во тоалетот, каде нашол кофа со вода во која ја ставил главата и се удавил.
i mene mi e sumljivo ova , davenje vo kofa voda, neli instiktot za opstanok kolku i da se trudi nekoj da ja drzi glavata vo voda so kofa , istiot ke go tera da ja izvadi.?Нема потреба од клуч на актуелна тема. Ја отворам пак.
Според информациите од тетовскиот затвор, се самоубил со кофа вода.
Не дека не заслужил давење, ама не ви звучи ова на ситуација од типот: "Признај мајку ти ебем, признај!" (блуб, блуб...). Некако ЕПТЕН не ми е за верување човек сам да се удави во кофа вода. Три годишно дете - можеби. Возрасен човек не. Не е физички возможно. Единствен начин за тоа е прво да се онесвестиш, па да натемпираш главата да ти падне директно во кофата со вода, па да се надеваш дека нема да се разбудиш...
Подбро ќе беше јавна егзекуција или малтретирање во затвор па „самоубиство“ со бесење отколку „давење во кофа“ во секој случај Темата е отворена зошто е актуелна, не заради тоа што мене ми паднало жал зошто завршил со главата во кофа.ако ја отворивте темата за да се сомневате во работи кој донесоа правда на многу ужалени семејства и сопреа идни вакви гомнарии подобро затворете ја....
Kako Mirce Acev na vremeto, zatvoren vo baraka a se samoubil ripajki od 2-ri sprat.i mene mi e sumljivo ova , davenje vo kofa voda, neli instiktot za opstanok kolku i da se trudi nekoj da ja drzi glavata vo voda so kofa , istiot ke go tera da ja izvadi.?
kako можеш да го спордиш со мирче ацев??? што ти е?Kako Mirce Acev na vremeto
не другар таман си е...кој разбра разбра..мегу редови јасно но језиво,...нема заебанцијаПодбро ќе беше јавна егзекуција
да бее... две улици вкрстени и град... замисли почнеш на стари жени гол да им се стрчуваш:pos2: буууу....
дарданиан се воздржувам да го коментирам... мислам чест знаеш. они невини сите ни пиштољ виделе ни знаат што е тоа.. али ај заеби
инаку овој се спасил што се самоубил