...колку и да има за се логично објаснување , колку и да сум ја надминал таа ситуација..незнам како би реагирал и најголемиот скептик..
мала подлога..имав врска без врска..со фина девојка..али врската ни почна безвезно..онака уште од прв ден..и сакав да заврши.(прв пат воживотот)..не навлегувам дека е деија некои работи кои тотално ми го сменија животот и..ми тежеа цела година..па и уште кога ке ми текне ме фака..по малку страв...Нее правилно но еднотавно како да сакав тој период од животот да го прескокнам да не се секавам...(немој да помислите дека животот ми е хаос и..амо со проблеми..ова се единствените работи
)
ПОмина време..од една година..едвај понекогаш ке се чуевме..девојката е супер како личност ама..ми буди лоши спомени...
..и таков..како му доага...приквечер...ролетни спуштени..си читам јас..весели работи на кајгана...постови каде се препуцавате...кога ме штрекна звучникот..звукот за нов маил(сум го оставил на мах..и ми пристигна порака на мСн..
Veke pretpostavuvate..од кого беше...
а во пораката...."Чувај се?"....вечерта бев договорен со другари да излезам, откажав...
Ја избришав пораката во истиот момент..не сакав да ја гледам.ја избрисав и од канта...
незнам некој чуден страв..се убедував дека сам си наметнувам беспотребен страв...језиво...
Сакав да излезам,да покажав дека се е случајно..но..тоа ќе ми беше како да ја предизвикувам судбината...
во sent се задржало писмото што во следниот момент го препратив..
Date: Thu, 27 Jul 2006 12:37:48 -0700 (PDT)
From: "PaPucaR" <************> Add to Address Book Add Mobile Alert
Subject: never more.....GARVANOt edgar alan PO
To: "Tanja " <*************>
Ako cujam uste ednas "cuvaj se?" vo poraka ne ti praam muabet...
NE SAKAM TOA DA MI GO PISUVAAT.
no heart filinks:
ps.ja brisam porakata od bre malku
Date: Thu, 27 Jul 2006 12:44:57 -0700 (PDT)
From: "Tanja " <************> Add to Address Book Add Mobile Alert
Yahoo! DomainKeys has confirmed that this message was sent by yahoo.com. Learn more
Subject: budalce edno...
To: <*********>
za toa ti staviv prasalnik na kraj i nasmevka
so me zaebavas sega ti
...............................................................................
ми се чини дека оттогаш кој и да ми каже чувај се, или варди се...се такви мисли ке ми поминуваат..шо викате треба ли да посетам психолог??н
не сум до таа мера