Вицеви без наслов 2 дел

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Влегува Блажо дрво пијан во спалната соба и и вели на Мара,
- Маро, многу те сакам, ајде да водиме љубов!
Мара: Бегај бе пијаницо, имам добиено
Блажо не ја ни слушнал и почнал да си врши работа.
Следното утро кога се разбудил што да види, цел кревет крв, а Мара ја нема, шокиран Блажо вика:
- Леле сум ја убил Мара!
Оди во купатило се погледнува во огледало и извикува:
- Лелееее сум ја изел!

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Пет германци во Audi Quattro застанале на италијанска граница. Италијанскиот цариник ги застанува и им вели: “Илегално е да се возите петорица во Quattro.“
- Како тоа мислите илегално?, прашал германецот кој ја вози колата.
- Quattro значи четири, напоменува цариникот.
- Тоа е само името на колата човеку, одговорил германецот не можејќи да поверува што слуша. Еве и во документите видете: колата е дизајнирана за 5 патници.
- Еј, немој да мислите дека со тоа ќе ви прогледам низ прсти, одговорил италијанецот. Quattro е само за четворица. Вие сте петорица во автомобилот и го прекршувате законот!
- Германецот луто му викнал: Ти си идиот! Викни го веднаш твојот претпоставен. Сакам да разговарам со некого кој има повисоко ниво на интелигенција!
- Извинете, но тој нема да може да дојде. Зафатен е со оние двајца во Фиат Уно.

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.415
Поени од реакции
2.550
Станува збор за професор по математика од оние кои сакаат да си кажат: “Само Бог знае за 5-ка, јас знам за 4-ка, а вие, во најдобар случај можете да добиете 3-ка“.
Решил да ги изненади учениците па им дал необична задача која изгледала вака:
- Замислете дека сте во автобус со уште 25 патници, кој се движи со брзина од 60 km/h, правец југозапад, температурата е +20°C, покрај патот тече поток во кој температурата на водата е +14°C, на шоферот му фалат 2 предни заба и сето ова се случува во сабота. Колку години имам јас?
Во класот нормално дека завладеала тишини, а професорот победнички се смешкал...
И тогаш Перица дигнал 2 прста.
Професорот (цинично) му рекол “Ајде Перица да видиме баш..“
Перица: Вие имате 44 години!
Професорот: Браво! Како погоди???
Перица: Па, многу едноставно. Кај мене во маало има еден Перо кој има 22 години и сите велат дека е “полу-идиот“!

--- надополнето ---

Една жена седела во авион до свештеник. Во текот на летот го запрашала: “Оче, може ли да ве замолам за една услуга?“. “Секако ќерко моја, ако сум во можност веднаш ќе ти помогнам.“
“Знаете, купив еден многу скап и посебно добар апарат за депилација, но се плашам дека ќе треба на царина да платам многу. Ќе може ли да го сокриете под вашата наметка?“
“Би можел ќерко, но проблемот е што јас не можам да лажам. Туку, дај ми го ти апаратот, а јас ќе смислам нешто во меѓувреме.“
Жената помислила дека ќе се снајде и му ја дала машинката.
Кога слетале на аеродромот цариникот го прашал свештеникот дали има нешто да пријави, а тој му рекол:
“Од глава до струк немам ништо за царинење, сине мој!“
Збунет цариникот препрашува: “А, од половина надоле?“
“Тука доле, имам еден апарат за жени кој се уште не е употребен!“
Цариникот гласно се насмеал и викнал:
“Следниот молам...“

--- надополнето ---

Разговарале две болви. Едната ја прашува другата: “И, како си помина синоќа?“. Другата на ова и одговорила: “Епа, вака. Бев на концерт. Прво се .сместив во брковите на диригентот, имав преубав поглед и концертот беше навистина добар. Си седам така си уживам и диригентот одеднаш кивна, па јас летнав меѓу градите на пејачката.
Таму беше многу жешко и лизгаво, а јас се лизгав се подлабоко и подлабоко, и на крајот се онесвестив затоа што останав речиси без воздух! “
И, што се случи потоа? – прашува првата.
“Епа, утринава пак се разбудив во брковите на диригентот!“

--- надополнето ---

Оженет маж запознава убава девојка и се договара да ја помине ноќта со неа за 500 евра. Утрото, по заедничката ноќ, и рекол дека нема доволно кеш во него и дека ќе и каже на секретарката да и испрати чек со уплата на име “Наем на стан“ штом стигне во канцеларијата.
На пат кон работа сфаќа дека се кае, дека целиот секс не вредел толку пари, така што и кажал на секретарката да спреми чек на 250 евра, и, и’ го кажал следново објаснение кое требала да го приложи со чекот:
Почитувана госпоѓо,
Во прилог е вашиот чек на износ од 250 евра на име „наем на стан“. Не ви го праќам износот кој го договоривме однапред, затоа што кога се договараме сметав дека:
1. Станот претходно не бил користен
2. Дека е добро загреан
3. Дека ќе биде доволно мал за да се чувствувам во него пријатно како дома.
Меѓутоа сфатив дека порано веќе сте имале подстанари, греењето не работи, а станот е премногу простран.
Срдечен поздрав.
Откако го примила чекот, дотичната госпоѓица веднаш му го вратила со следното објаснување:
Почитуван господине,
Пред се, не знам зошто сте мислеле дека така убав стан би можел да биде неограничено долго празен. Што се однесува до вашата жалба за топлината во станот, греењето функционира совршено добро, ако знаете како да го вклучите. Кога ја споменавте пространоста, станот е со нормална големина. Доколку вие немате доволно намештај за да го пополните, немојте да го обвинувате сопственикот на станот.
Ве молам да го испратите договорениот износ за станарината, во спротивно ќе бидам приморана да ја контактирам вашата моментална станарка.
Срдечен поздрав!

B

BooBojan

Гостин
Почитувано раководство, Јас, Пенисот, изразувам жалба а воедно и барање за зголемување на платата поради следниве причини:

1. Работам физичка работа.
2. Работам на големи длабочини без вентилација.
3. Секогаш прво главата ми страда.
4. Немам право на викенди, празници или годишен одмор.
5. Работам во влажни услови, на зголемена температура.
6. Не ми е платена прекувремената работа.
7. Мојата работа ме изложува на заразни болести.

Со почит,
Пенисот

Одговор од раководството:

Почитуван г-дин Пенис,
Откако внимателно го разгледавме вашето барање, одлучивме да го отфрлиме истото од следните причини:

1. Не работите ни 8 часа дневно.
2. Се заморувате и заспивате и по кратки периоди на работа.
3. Често не ги слушате наредбите од раководството.
4. Не останувате на назначените позиции и често сакате да посетувате други области.
5. Не превземате иницијатива т.е. секогаш барате дополнителна стимулација за да почнете да работите.
6. Работното место, откако си одите, секогаш го оставате во хаос.
7. Често не ги почитувате неопходните сигурносни правила (носење на заштитни облеки исл.)
8. Ќе одите во пензија многу пред да наполните 65 години.
9. Секогаш доаѓате и си одите од работното место со две сомнителни вреќички.

K

kalimer0

Гостин
Денес решив да согорам 50000 калории...
Затоа фрлив во оган едно дебело дете :vozbud:

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Три жени загинале во сообраќајна несреќа и се нашле пред вратите на рајот. Ги дочекал Свети Петар и им рекол: - Добре дојдовте мои дами. Овде во рајот...
...имаме само едно правило – никогаш немојте да згазнете патка!
И ги вовел жените во рајот. Насекаде имало многу патки, практично било невозможно да се движиш, а да не нагазиш некоја од нив.
Трите жени се движеле многу претпазливо, но едната нагазила една од патките. Истиот момент стигнува Свети Петар со многу грд маж и го врзува за жената.
- Затоа што згазна на патка, твојата казна е да бидеш врзана за овој грд човек цела вечност.
Другите две жени откако го виделе ова биле уште попретпазливи, но наскоро една од нив згазила и убила една патка.
Повторно доаѓа Свети Петар со уште погрд маж и ги врзува еден за друг. И вели:
- Затоа што згазна на патка, твојата казна е да бидеш врзана за овој грд човек цела вечност!
Третата жена не сакала да го доживее она што го доживеале другите две.
Таа успеала месец дена да не згазне на ниту една патка, кога одеднаш стигнал Свети Петар со еден згоден убав маж и ги врзува еден за друг. Висок, мускулест, со бронзен тен... совршен.
Жената го прашува човекот:
- Се прашувам што направив за да бидам со вас врзана цела вечност!?
Човекот одговорил:
- Не знам за вас, ама јас згазнав на една патка! :pos:

T

Tetro

Гостин
Трпе и Трпана седат на клупа во парк, се галат и Трпана:
- Знаеш миличок, кога ќе се венчаме ќе имаме 3 деца.
- Е од кај баш три!?
- Па, сега се кај мајка ми :tv:

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Учителката: Ајде Петар...Ако имаш еден долар..и му побараш на таткоти уште еден долар..колку долари ќе имаш?
Петар: Еден долар..
Наставничаката: Не Петар..срамота..Ти не знаеш математика!
Петар: Ти не го знаеш таткоми !

ање.

хиперактивно дете
Член од
15 март 2010
Мислења
103
Поени од реакции
20
Испрашувале тројца лудаци колку се 2+2 под услов кој ќе одговори точно да го пуштат од лудница.
Првиот: 2+2=300
Докторот: Ах, бегај враќај се назад не си ти за пуштање.
Вторниот: 2+2= вторник
Докторот: Аууу ти бетер од првиов си бил, никако пуштање.
Третиот: 2=2=4
Докторот: Браво, како дојде до такво решение?
Третиот: Па 300 - вторник = 4 :tapp:

M1K1 007

не у еу
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.796
Поени од реакции
571
Синот и се јавува на мајката на телефонот од војска:
-Мамо јас овде сум многу добро! Не ни пушам,не ни пијам и не пцујам.
...По неколку секунди...
-Пу да ти ебам ми падна цигарата во пивото !!!

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Група на жени заминале на прослава на 8 март со авион за Париз. Но пред полетувањето во авионот влегле терористи и ги киднапирале сите патници во авионот. Главниот на терористите рекол:
Терорист: Извадете го цел накит и предадете ни го !
Баба: Зар и јас синко?
Терорист: Бабо не сери, реков сите, јасноо! Сега соблечете се !
Бабата: Зар и јас синко!?!
Терорист: Бабо ај не сери, сите реков...Сега една по една ќе ве е*еме!
Зар и баба - рекла некоја девојка
А бабата на тоа одговара:
- Девојко ај не сери, тој рече сите!

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.415
Поени од реакции
2.550
Одела Црвенкапа низ шумата, кога нешто и зашушкало од грмушките.
Го чула гласот на волкот кој викал по неа од зад грмушката:
- Црвенкапо, што носиш во таа кошница?
- Ах бре волчко, па имам месо, колачи...
- Што уште!?
- Па зеленчук, овошје, сокови...
- Добро бе Црвенкапо, а тоалет хартија немаш ли?!

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Нов феномен: Само СДСМ може да ги дели жените по пол...!

Член од
12 јуни 2009
Мислења
88
Поени од реакции
80
Купил мажот за 8 март тегла мед и и вика на жена му: еве земи малку мед облажи се, доста јаде гомна цела година.

H

HITCH

Гостин
Стојат две мали деца пред црква и гледаат како од црквата излегува штотуку венчан брачен пар...
Едното дете му вели на другто
- Гледај сега паника..
..и дотрчува до младоженецот, го фаќа за рака и му вели: Здраво тато!
:pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom