Вицеви без наслов 2 дел

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Една богата вдовицa се решила дека и е потребен уште еден маж во животот, па објавила оглас во весник:„ Богата вдовица бара маж со кој ќе господели остатокот од животот и своето богатство. Кандидатот треба да ги исполнува следниве услови:
1. Да не ме помисли да ме тепа
2. Да не избега од мене после некое време
3. Да биде одличен во кревет
Неколку месеци телефонот и ѕвончето не престанувале да ѕвонат, но никако не се појавувал некој кој ги задоволувал сите 3 критериуми.
Пред речиси целосно да се откаже од потрагата се појавил нов кандидат на вратата.

Отвора и здогледува маж без раце и нозе како лежи на чергичето.

"Кој си ти? Што правиш тука?"

"Здраво, јас сум мажот на твоите соништа. Немам раце па не можам да те тепам, и немам нозе па не можам да избегам од тебе."

На тоа, вдовицата му одговорила: "А зошто мислиш дека си добар во кревет?"

"Па, што мислиш, како заѕвонев?!" одговорил човекот.

С

сашенко

Гостин
Цветко отишол на бербер, па го прашуваат: - Како сакаш да се пострижеш? - Бесплатно!

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
Никола на еден од испитите препишувал ама негова колешка го видела и го пријавила на професорот.
Тој решил да и се освети на колешката .
На пракса сите студенти набљудувале плунка под микроскоп.
Колешката излегла од соба за момент, а Никола во микроскопот и ставил сперма. Кога се вратила почнала да вика:

-Професоре, тука нешто мрда!
-Колешке не може да мрда тоа е плунка.
-Не дојдете да видите, мрда!

Професорот дошол и погледнал во микроскопот и само рекол:

-После орален секс добро се плакне устата.

Член од
13 октомври 2007
Мислења
3.175
Поени од реакции
434
Мујо и Хасо шверцуваат творови преку граница
Хасо каде ке го сокриеш творот ,прашува Мујо
Хасо-во гаќи ке го ствам
Немој таму бе многу смрди...
Нека цркне да му ебам сортата..

Член од
13 октомври 2007
Мислења
3.175
Поени од реакции
434
Педер му го вади патлакот на дечко му и му покажува дека му истетовирал трактор.
Како си можел да ја уништиш оваа лепота...па мораше ли трактор да ставиш ...што не истетовира Мерцедес ..
Абе глуп се вози ли Мерцедес во гомна ?...

I

IBIZA SOUND

Гостин
Професорот: Деца, утре имаме многу важна контролна. Изостаноци не признавам со никакви оправдувања !

Еден ученик: А што ако сум преуморен од секс ?
Проф.: Ќе пишуваш со другата рака! :)
:pos2:

Член од
29 јануари 2008
Мислења
821
Поени од реакции
410
ова не е виц туку жива вистина!

Сине оди јави се те барал некој Missed Call!

pHiLLiPcHo

Шушљак
Член од
26 февруари 2009
Мислења
892
Поени од реакции
68
Ide policajac u prodavnicu, i vu vika na prodavacku, daj mi ednu liljakovu cokoladu s's vola na njuma

комшиите ќе ме ликвидираат поради гласно смеење човече...:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

K

kalimer0

Гостин
Како се вика Никола Тесла нагалено? - Коле Чеканчето :vozbud:

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Маж и жена со часови се возат во автомобил молчејќи. После големата расправија утрото, не разговараат еден со друг. Така привозење, поминуваат низ некое село, и во еден двор гледаат две свињи како се валкаат во калта.

Мажот го кренал носот и ја прашува жена си:

„Овие да не ти се некои роднини на тебе?“

А жената: „Да, да, ми се! Свекорот и свекрвата!“

Шота Буби

нотар
Член од
4 март 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.780
Дошол пријателот на посета на брачен пар, се задржал долго и останал да преспие. Бидејќи имале само еден кревет легнале – гостинот, домаќинката па мажот.

После некое време гостинот сетил дека домаќинката го фатила за онаа работа. Се воздржувал и успеал да го дочека утрото. На тргнување му рекол на пријателот: Морам да ти кажам дека твојата жена цела ноќ ме држеше доле. Пријателот одговара: Не беше таа. Јас бев, за секој случај.

--- надополнето ---

Прашуваат македонски аналитичар: Како е кај вас?
Тој одговара: „Па, добро е...
Добро де, малку поподробно?
Е па, не е добро!

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828
Млад поп имал трема пред својата прва богослужба, па побарал совет од постариот поп. Овој му рекол да стави неколку капки мастика во водата. Го послушал и богослужбата му минала во еден здив. Позади го дочекало писменце од постариот поп:

"Ти реков неколку капки мастика во водата, а не обратно. Уште неколку совети: Не е потребно да се стават резенки лимон на работ на пехарот. Постојат 10 заповеди, а не 12; 12 се апостолите, а не се 7, и ниеден од нив не бил џуџе. Исус и неговите ученици не ги нарекуваме ’Џеј енд компани‘. Давид го победил Голијат со прачка и камен, не го претепал и не му го здробил мозокот.
Јуда не го нарекуваме курвин син. Светата вода не е за освежување на пазувите. Хостијата не служи како мезе со виното. Грешниците одат во пеколот, а не во мајчина. Оној човек во ќошот, кого го нарече педер и трансвестит бев јас. И на крај се вика амин, а не фајронт.“

L

Lu

Гостин
Одат тројца наркомани по пруга и едниот вика:
- Бреј, што скали има!
Вториот додава:
- И гелендерот колку е низок, не можам да го дофатам.
Третиот се јавува:
- Не берете гајле, еве иде лифт.

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Разговарале Перо и Блажо за алкохолот и Перо го прашува Блажо: Еј Блажо, дали си слушнал дека во пивото се наоѓаат женски хормони? Не сум слушнал, одговорил Блажо
Сакаш да провериме?, прашал Перо.
Ајде, се согласил Блажо.
И така тие испиле на екс 20 -ина пива и резултатот се покажал како точен, навистина во пивото има женски хормони.
Блажо, кај мене се резултатите од експериментот, сега ќе ти ги прочитам за да се увериш:
- Добивме на тежина
- Зборувавме 2 саата онака, ништо конкретно
- Лоша концентрација при возењето на автомобил
- Не признаваме дека грешиме, дури и кога е тоа очигледно.
- и како шлаг на тортата, на секои пет минути одевме да мочаме...и тоа заедно.

--- надополнето ---

- Ало. Добар ден, со кого зборувам?
- Добар ден, продавница за обувки, повелете.
- Извинете сум го згрешил бројот.
- Нема проблем, дојдете ќе ги смениме, само носете си ја фискалната сметка.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Младоженец на првиот ден од бракот и вели на својата сопруга:

- Слушај жено, сакам појадок секој ден во седум, било да сум дома или не!

Сакам ручек секој ден на пладне, било да сум дома или не!

Сакам вечера во осум, било да сум дома или не!

А жената му одговара:

- Слушај мажу, јас сакам секс три пати дневно, било ти да си дома или не!

Kajgana Shop

На врв Bottom