Вечерва овде, без тебе...

• Креатор на темата Сатори
  • Време на започнување

doti4nata

Drama Queen
Член од
25 септември 2005
Мислења
3.390
Поени од реакции
35
вечерва овде без тебе, ти ги посветувам сите мои зборови и сум тажна што не си покрај мене, горда што те имам и среќна што се сакаме :)

OrTacE

мангуп
Член од
28 мај 2006
Мислења
628
Поени од реакции
5
овде вечерва без тебе што ли да правам, дома сум, во струга ама ми фалиш.

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
Vecerva, ovde, bez tebe....se prasuvam kade si? sto li pravish sega? pomisluvas li nekogas na mene? Pomisluvas li na onie prekrasni nasi momenti? Go krasi li onaa prekrasna nasmevka seuste tvoeto lice koga ce pomislis na mene? Me pametis li po dobro? Ti znacev li? Dali se ona megu nas bese iskreno..... I znaes li deka me krena od dnoto, deka na kratko me vrati vo zivot, deka mi pokaza kako e navistina da sakas nekogo, da go sakas celiot so site negovi mani i nedostatoci, onakov kakov sto e. Mi podari tolku prekrasni migovi... Bevme tolku srekjni. I odednas iscezna. Se srusi se. Od nas ostanaa samo spomenite. Spomenite i jas koja neumorno se trudi povtorno da gi ozivee, koja zivee vo nivnata senka i vo bolkata koja ja unistuva...
TE SAKAV i.... mi nedostigas

Kajk

- нема лабаво -
Член од
10 март 2006
Мислења
512
Поени од реакции
1
...epa eve sum :)

Член од
10 март 2007
Мислења
242
Поени од реакции
46
Лејди Сатори напиша:
Што кога по некое изминато време, по љубовта со која сте делеле се и до ден денес далбоко во себе ја сакате, една вечер, мизерна вечер, врне, вие слушате некоја депримирачка музика и се сеќавате баш на него/неа.И добивте можност да им кажете се...што би било тоа, кога реченицата би почнала...
Вечерва овде, без тебе.......
imam 2 stiha od aca lukas : ruzno ruzno nesrecna ljubavi vec odavno kasno je za sve:zid::pijan:
i drugiot bese : odlazim , sa ljubavi se skidam , prestajem sa tim je gotovo , odlazim jer ako pridzes blize , uzecu taj otrov ponovo
da ne zaboravime dobro drustvo pod hitno da se svika i dobri kolicni alkohol i sto drugo

TWEETY***

Мy life..my rules..any questions?
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.041
Поени од реакции
66
Vecerva ovde bez tebe...Ja gledam mesecinata kako go osvetluva neboto i se prasuvam kakvo bi bilo moeto nebo bez tvojata zvezda sjajna?
Kakov bi bil izgrevot na sonceto ako jas ne se sekavam na tvojot posleden baknez....
Ako purpurot od zeskata zvezdena svetlina se vee ovaa nok vo nedolged togas ke znam deka vremeto prestanalo da postoi,poradi nas.
A, ti postois,tuka dlaboko vo mene. Mi nedostigas tolku mnogu sto se raduvam na sekoe novo utro, znaejki deka pak ke padne mrak a jas ke mozam povtorno da ja gusnam mojata pernica sonuvajki deka si ti......... Mi nedostigas... Bez tebe mojot svet e samo oedna prazna, ladan pustina. Te baram vo beskonecnosta no nikade ne mozam da go najdam tvojot nezamenliv pogled...
osatnuva samo temninata i mojata taga koga ne si pokraj mene.Te sakam.

С

Сатори

Гостин
Вечерва овде без тебе...жалам што морам да те напуштам зошто ти веќе одамна си замина, време и јас да ја напуштам куќава, без крал зошто е кралица.

doti4nata

Drama Queen
Член од
25 септември 2005
Мислења
3.390
Поени од реакции
35
Вечерва овде без тебе...не знам што праам, ништо не правам...на мсн ми пишува дека пијам јогурт и очајувам...можеби и навистина тоа го правам...дефинитивно сум очајна, по тебе...размислувам за нашите мигови, за вчера, за завчера...за твојот лик кога влезе во таксито, за болката во моите гради кога го видов твојот тажен поглед упатен кон мене, како да ме молеше да го сопрам таксито и да те извадам од таму, да те земам со мене, тогаш и засекогаш...вечерва овде не сум без тебе, зошто ти постоиш со секоја моја пора, во секоја моја мисла, зошто ти постоиш во мене...

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.202
Поени од реакции
1.943
Вечерва овде без тебе....умирам од желба да те видам, да те прегрнам толку цврсто што никој и ништо да не може да ме оддели од тебе....Вечерва овде без тебе, сакам да те погледнам во очи и со мојот поглед да ја почувствуваш сета љубов во моите гради...

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Вечерва овде, без тебе...

... Избришав се што напишав. :toe::)

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
457
Без тебе вечерва, сам осамен. Во темнината на зачадената соба, со придружба на јак алкохол и цигари. Светлина само од мониторот, ги осветлува моите солзи. Тие паѓаат како дожд, зашто тебе те нема вечерва покрај мене.

PiNkGiRl

Queen of rain
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.717
Поени од реакции
8
Vecerva, bez tebe....Slusam pesni koi me pogoduvaat direktno vo srce,a solzite sami potekuvaat od ocite...Razmisluvam i svakam deka se zaljubiv vo tebe. Kolku posakuvam da si pokraj mene vo ovaa osamena nok.....

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
Нема - тебе
Нема - нок

И тоа е прекраснооооооооо уживам во оваа нок сам сам сам :vozbud:

Kajgana Shop