Вечерва овде, без тебе...

• Креатор на темата Сатори
  • Време на започнување
Член од
24 мај 2005
Мислења
957
Поени од реакции
16
Вечерва овде, без тебе, во постела лежам, сеуште на тебе мириса, као и моите нозе, даљинското не ми работи без тебе, кичма уште ме боли од тебе....те молам следниот пат да не го заборавиш клучот од лисиците, те сакам.

Член од
18 декември 2005
Мислења
1.356
Поени од реакции
165
Vecerva ovde bez tebe... Povtorno, posle 3godini, se cuvstvuvam tolku tazno, tolku mi e tesko!!! Posle tri godini povtorno ja cuvstvuvam gorkata strana na ljubovta... Kako bez tebe?! Ne e samo edna vecer, site sledni veceri ke bidat takvi...
Se prasuvam zosto napravi taka, zosto unisti se, se sto gradevme zaedno, se oddednas go snema! Pa ne se malu tri godini?! Dovolno bese da kucnes so prstot i se se srusi! Znam deka i tebe ti e tesko, ama ne znam dali tolku mnogu kako i na mene... Mene mi se srusi cel svet, ne mozam sama da prodolzam, neznam kako... Ti mi bese se! Postoev za tebe! Zasto bese tolku ljubomoren, 100pati ti kazav nema na sto, a ti povtorno prodolzuvase so toa, ednostavno me izmacuvase, se dodeka ne stavi i samiot kraj!
No, ne posle se toa sto go kaza, posle se toa sto go napravi, ti ne zasluzuvas nisto od mene, a najmalku mene! Nemas ni pocit, ni ponasanje, kako mozese taka da napravis i uste da prefrlas krivica na mene?!
Ne te sfacam voopsto, a mozebi i veke e docna da te sfatam...
Te sakam premnogu, no ne znaese toa da go cenis, ne e se vo zborot ljubov ili te saka, treba toa da se pokaze a ima milion nacini... ti go izbra najlosiot... ljubomorata koja ni unisti se...

N

n/a

Гостин
Ponekogas....
Kontam jas mnogu raboti...
So onoj del od mene...skrien vnatre pod teskiot oklop koj sto sredinata go nalozuva...
Vecerva...pa jas ke izdadam eden mal del od edno delo...
Nesto za koe sto treba mnogu inspiracija...

I se se prasam...dali si zasluzuva da vlezam pak u situacija koja sto moze da nalozi da napisam jas uste edna kniga...

Slusajte.
Ke vi raskazam za zivotot na eden maz koj sto mnogu gi sakal zenite i ne uspeal da gi zamrazi duri i togas koga od niv dobival samo razocaruvanja i navredi.Znam,znam...Vekje mislite deka od celoto ova nema nisto da izleze.Pocekajte,ne brzajte so zaklucocite.Jas sum volsebnik,i toa vistinski. Ke vidite!
Sto mislite,dali e mozno mazot da e vljuben do ludilo vo edna zena i istovremeno da ja izneveruva vo sekoj mig?Ne mislev na fizickoto dejstvie koe sto sleduva pri izneveruvanjeto...no na ona drugoto...tamu vnatre...vo `dnoto na dushata`.Ne e lesno,no mazite go pravat neprestajno!
Sakate li da razberete kako sakaat zenite,kako ve hranat so ljubov silovito...tolku mnogu sto na kraj kraeva ke bidete otruen i otfrlen?Kako ne mozat da izdrzat i ve ostavaat...imeno zaradi taa ljubov koja sto e tolku mnogu strasna i ognena?Kako pred toj finalen cin na otfrlanje...tolku mnogu ve imaat ocharano...sto ste se pretvorile vo poluidiot....Nevozmozno?Toa e vasiot komentar...
???Naprotiv-nema nisto po lesno od toa!
Ne,ne begajte.Ova nema da bide uste edna banalna ljubovna istorija.
Jas ke ve nateram da ja osetite bolno ubavinata na edno nevino dete,zivotinskata grubost na mladiot maz,zednata i samoubistvena precustvitelnost na devojkata...koja sto se pretvara vo zena.Duri posle toa ke vi pokazam kako mazot i zenata propagjaat vo vecnata vrteleska na zivotot,kako neusetno se slevaat so teloto i duhot i se pretvaraat vo edno nedelivo celo.
Posle,se razbira,ke stigneme i do vistinskata ljubov.Ne,ne si trgnuvajte!Taa postoi.Ili barem jas ke napravam taka...za taa da postoi!Ne naprazno sum volsebnik.Prasanjeto e dali vistinskata ljubov ja zasluzuva cenata koja sto ja plakjame zaradi nea.
A seksualnata vernost?Postoi li ustvari takov poim?Toa li e ustvari ljubovta?Dali perverzniot stremez da bideme samo so eden partner moze uopshte da se narece covecko cuvstvo?A ako takvata situacija realno e nedostizna,zosto neprestajno se obiduvame da ja dostigneme?

С

Сатори

Гостин
Вечерва овде без тебе се нервирам зошто не те видов денес...ете тоа правам.:back: :drk:

Вампирката

Well, I tried to say there's nothing wrong with me
Член од
20 мај 2006
Мислења
3.819
Поени од реакции
95
многу те мислам само тоа....you're aoooo cute xD

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
Вечера овде без тебе мило, едноставно свакам колку те сакам, и колку не ми е сеедно што ти ги кажав тие зборови, али морам, кога ти така си решил, тогаш така нека биди! Те сакам...

PiNkGiRl

Queen of rain
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.717
Поени од реакции
8
Vecerva ovde bez tebe svakam deka ne pomina se taka lesno kako sto mislev. Iako pomisliv deka e kraj na patenjeto sepak svativ deka doprva sega se pocnuva.
Kogo lazev site ovie nedeli? Tebe ili pak samata sebe? Mozebi uspeav da te izlagam tebe, no, cuvstvoto koe tolku mnogu se vsadi vo srcevo ne mozam nikako da go iskornam, toa samo me izdava...
Zosto mislev deka sum spremna da gi cuam tie vesti? Zosto mislev deka nema da me bolat tolku? A zosto pak po gavolite moraat tolku mnogu da bolat? Zosto ne mozam da najdam "Zatoa sto" na site moi prasanja....
Vecerva, ovde bez tebe, svakam deka ti mi go smeni zivotot. Od kako te nema ziveam kako duh. Ne se razbiram samata sebe, ne si gi svakam svoite postapki, razmisluvanja, nadezi... Ednostavno ne znam poveke koja sum jas....

Член од
14 април 2007
Мислења
793
Поени од реакции
6
Vecerva ovde bez tebe ednostavno samo ti mi falis pokraj muzikava, svekite...samo ti:back:

С

Сатори

Гостин
Вечерва овде без тебе, пробувам по не знам кој пат да заспијам, ама не, штом склопам очи ми се појавуваш ти, а во глава ми оди една бизарна мисла дека сакам да ти родам дете (?) и сфаќам дека не можам без тебе, колку и да сакам, не можам, ми требаш како воздух, како сон, без тебе сум мртва.
И посакувам да бидам со тебе, засекогаш...засекогаш.И да спијам во ист кревет со тебе и со тебе да се будам.
Боже, колку многу те сакам.

Член од
14 април 2007
Мислења
793
Поени од реакции
6
i eve edna pesnicka od merlin sto me "pogodi" sto ja slusnav, mislam deka odgovara na ovaa tema: Nocas mi srce pati, nocas me dusa boli, tesko je kad se voli, kad ostanes sam......:( :(

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
вечерва овде, без тебе

не се секирам ама ич те нема тебе ја нема таа нема љубов...
животот е убав ако знаеме да го живееме
тралалаллала трлалалала :smir:
Кројам планови за една друга особа :vozbud: оваа вечер

Член од
4 мај 2007
Мислења
4
Поени од реакции
0
Солзите на сонцето пресушија, кристалот повеке не сјаеше како некогаш, само горка празнина се чувствуваше на дното на мојата осамена душа. Да. ЈАС ЌЕ ЗАБОРАВАМ, ЈАС ЌЕ ПРЕБОЛАМ, но ти со својата горчина ќе останеш, ќе патиш како што пателе за тебе, ќе сакаш како што некој те сакаше тебе, во ноќи ќе го чекаш одговорот за кој знаеш дека никогаш нема да го добиеш, ќе сонуваш со отворени очи, будна, ќе сонуваш како што сонувал некој дека можеби некогаш ќе биде среќен, и ќе знаеш дека тоа е само сон, сон кој нема да се исполни, сон кој ќе остане фантазија во твоите мечти и ништо повеќе, ќе молиш да ти се прости но од сега знај дека ќе ти остане непростено, бидејки гревот е преголем, гревот е огромен, само Господ може да ти го прости, а јас, јас не сум Господ ниту сакам да бидам, јас сум само еден обичен човек, една напатена душа која повеќе нема сили, нема чувства - бездушник кој само сака одмазда за потоа да може мирно да умре а со ниту трошка надеж дека ќе ја добие, бидејки ова срце не знае за одмазда....родено е за љубов, тоа е единствена причина за почеток и единствен одговор за крај...

PiNkGiRl

Queen of rain
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.717
Поени од реакции
8
Вечерва овде без тебе гледам дека се однесувам како кучка. Знам дека не си стојам на зборот, дека ги прекршувам ветувањата кои јас те принудив да си ги дадеме. Но, не можам против тоа. Колку и да се однесувам глупаво сепак тоа е посилно од мене.
Сакам да ти покажам дека продолжив со животот и без тебе, дека го живеам како порано, пред да те запознаам. Ти веруваш наивно во тоа, нели? А само јас знам колку е тоа вистина...Знам дека веруваш дека е така, со погледот ми префрлуваш зошто се однесувам така со тебе, во главата ме обвинуваш, со мислите ме колнеш....
Со камен во срцето ја одминувам улицата кога те видам, а очајно ти подавам рака кога не можам тоа да го избегнам.
Тешко ми е вечерва овде без тебе...Колку и да се смеам, сепак срцето ми е расплакано...

Kajgana Shop

На врв Bottom