Вечерва овде, без тебе...

• Креатор на темата Сатори
  • Време на започнување

marga_k

HONEY
Член од
6 март 2006
Мислења
347
Поени од реакции
5
Vecerva ovde bez tebe, sobata e mracna, bez ogled na svetilkite sto gorat.Vecerva bez tebe dusava moja e prazna, samo mislite mi zborat, kolku te sakam i kolku mi nedostigas.Dozdot sto vrne, so mene te oplakuva...srceto moe ,dusata moja , zivotot moj tebe te dovikuva.Te sakam,te sakam kako nikoj nikogas,te sakam samo tebe zasekogas!

Ece

*Sunshine*
Член од
7 јули 2006
Мислења
2.567
Поени од реакции
47
Вечерва овде без тебе, ја слушам нашата песна, песна која беше сведок на нашите љубовни прегратки, бакнежи, страсти....Вечерва овде без тебе, го слушам дождот што удира по покривот на нашето љубовно гнездо кое некогаш беше топло, светло и исполнето со љубов и смеа. Сега, после тебе љубен мој,ноќта е долга,страшна, темна, без ѕвезди на небото...зошто и последната ѕвезда згасна кога ти си отиде.....згасна,згасна срцето мое, згасна среќата моја, згасна страста....се згасна, само мојата љубов што ја чувствувам за тебе, длабоко, длабоко во срцето мое, никогаш нема да згасне. Те сака твојата и само твоја, засекогаш твоја......со срце, со душа, со тело кое трепери за тебе....Дојди, дојди и смири ја мојата душа, моите тажни воздишки претвори ги во љубовни, мојот трепет замени го со мир и спокој, моите усни навлажни ги...Направи ме среќна бидејќи само ти тоа го можеш!

Dark Angel

Unfaithfull to life...
Член од
14 јули 2006
Мислења
1.081
Поени од реакции
6
Vecerva ovde bez tebe... Ax moj mil ljuben ke si zasekogas od moeto srce zosto ti mi bese se. DA bi go vratila vremeto nazad nie pak ne bi uspeale zosto toa e moeto srce, edinstveno zalam sto tolku te povrediv. Ti me nauci da sakam, pa sega go sakam nego. Go sakam so celo srce i dusa, bas kako sto ti me ucese. Ke te sakam cel zivot zosto ti bese moja prva ljubov, no sega zaminav od tebe, da go sakam nego... da go sakam vecno.
Zasekogas tvoja, L. za D.

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
вечерва овде без тебе .... ќе дремам на компјутер

Член од
17 август 2005
Мислења
1.410
Поени од реакции
23
вечерва овде без тебе,е како и секоја измината вечер откако се вратив тука...празна,ме боли помислата дека веќе сигурно си нашол утеха во друга,а уште повеќе ме боли помислата дека нема да те видам никогаш повеќе,сепак тука се прекрасните спомени,од незаменливите моменти кога се шетавме на плажите,и кога се чуствував поубаво од било кога во животот...ја слушам песната на којашто секоја вечер танцувавме,и мислам на твоите прекрасни бакнежи и сакам да ти кажам само едно искрено благодарам за неверојатните моменти кои ги доживеав со тебе...те сакам...

Член од
6 мај 2006
Мислења
272
Поени од реакции
1
вечерва сакам да ти кажам, дека те сакам и дека едвај чекам да дојде следното лето, и пак да те видам..и ветувам дека веќе нема да ми биде срам...

mr.wicket

limitless..
Член од
20 јуни 2005
Мислења
5.127
Поени од реакции
519
Вечерва овде без тебе.. ми недостигаш.. сакам да те видам, да биде се' како тие 5 дена.. Ништо да неможе да не раздели, секој ден да сме заедно..

Sweet Barbie

I love U All....
Член од
29 мај 2006
Мислења
157
Поени од реакции
11
Sweet Barbie напиша:
Вечерва овде, без тебе... Мислам што можеше да биде... А ти сега си со друга... Дали е подобра од мене? Дали со неа ти е како што ти беше со мене... Дали со неа имаш половина од тоа што можеше ние да го имаме... А го немавме... Ти беше се она што го посакував... Зар мораше се да уништиш за една вечер... Вредеше ли?
ЕДИТ на ова НИКАД НЕ МИ БИЛО ПОДОБРО!!!!!

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Доста и` беше на темава. Имате тема ако сакате нешто да кажете во врска со љубовта. Не мора сто вакви. Ако мислите поинаку, префрлајте ја назад.

Вечерва овде без тебе ми е ... што знам како.

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
А бе остајте ја темата супер си е : доволно е да не ја расипуваат дечките што немаат што имат да кажат во врска со неа!!!

Инаку, вечерва, овде, без тебе... Прекрасно ми е откако сум без тебе (не мора да кажам нешто за некој што го сакам, нели...).

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
вечерва овде без тебе се секавам на зимските студени ноки кога ме топлеше во својата прегратка и кога не се плашевме од никого за да бидеме заедно но сега кога не си покрај мене и кога те гледам со друга ми е толку толку тешко кога ке помислам како ми велеше дека ме сакаш а зарем сето тоа беше лага? зосто ми даваше лажна надеж кога не ме сакаше?зошто страсно ме бакнуваше а не ме чуствуваше?
но сепак јас ке си се борам за она што беше мое (ако беше???) и ке се надевам бидејки надежта последна умира...
...те сакам....

pinky**

..all over again..
Член од
16 декември 2005
Мислења
383
Поени од реакции
4
Vecerva ovde bez tebe povtorno kako i nekogas ja cuvstvuvam istata ogromna bolka vo mojata vnatresnost i zamisli !!Ne samo vo moeto srce ili mojata dusa ,taa prokleta neizlecliva praznina ja custvuvam nasekade vo mene i nasekade okolu mene !!Zosto mora da bide taka?Zosto morav prokleto da se zaljubam vo tebe da proziveeme se sto imavme za na kraj povtorno da ostanam bez tebe?
Iako daleko od mene te cuvstvuvam tolko blizu!!I po ne znam koj pat ke ti kazam deka iskreno te sakam i deka so tebe go pominav najdobroto vreme vo mojot zivot!
Mi nedostasuvas najmil moj !So radost cekam na nasata povtorna sredba!Te ljubam zasekogas

Lucifer

Devil in a females body
Член од
7 мај 2006
Мислења
300
Поени од реакции
1
Vecerva, ovde,bez tebe,treperam i ti velam otvori go srceto...Zatvori gi ocite, otori go srceti...pobaraj me vo nego...ti naviraat li stari spomeni?Dali srceto ti e seuste nezno i polno so ljubov?Gledas li vedri,nasmeani oci koi zarat platonska ljubov?Gi cuvstvuvas li moite vreli usni vrz tvoite,bezbroj topli dopiri...?Otvori gi ocite!Dali se zamateni so solzi?Dali go izgovori moeto ime, a glasot ti zatreperi?Znaj deka te posakuvam,kopneam da te dofatam i da te imam kraj sebe poftorno...Togas goltni go vremeto,poslusaj go srceto, samo taka ke omeknat tvoite skameneti cuvstva i ke voskresnat kako feniks,a jas ke te cekam da se vratis.........................................................................
.......................................................(od drugata strana na linijata)->
->Sto si piela ma ti?:pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom