Вечерва овде, без тебе...

• Креатор на темата Сатори
  • Време на започнување

JuveFan

Џабарлак
Член од
11 мај 2006
Мислења
918
Поени од реакции
7
Секогаш кога небото плаче, тогаш и јас плачам за тебе. Овие врели солзи само ми го мијат лицето, ништо повеќе, тебе те нема, продолжувам да тапкам во празно. Зошто овие мигови секогаш се најтешки? Преостанувам на тоа да те сакам засекогаш без разлика на тоа дали врне или бура коси јас ќе те сакам тебе

N

NeMiRnA

Гостин
vecerva ovde bez tebe se cuvstuvavm prazno i tesko mi e,dojdi pregirni me,sepni mi deka se ke bide vo red,prestani da grebes po mojata samodoverba,moite principi,prestani da ja meris ljubovta na lazicka!Dojdi i ne dozvoluvaj vecerva da bidam bez tebe,zasto sum na rabot na razumot,se gubam sebe,tonam vo melanholija!

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Vecherva ovde bez tebe poleka izblednuvam do ischeznuvanje. Chudno e shto sekoja vecher pominata daleku od tebe pravi samo da sfatam deka malku po malku me snemuva, deka ne postojam bez tvojata ljubov, deka se shto vredi na svetov za mene si ti. Ne mozham da dochekam da te vidam ljubov moja!

S

Sasha

Гостин
Vecerva ovde bez tebe sfativ deka ako jas i ti ne raskinevme nikogas nemase da ja sretnam LJUBOVTA na mojot zivot!

С

Сатори

Гостин
Денес овде без тебе, чекам да помине времето за да те видам..и никогаш нема повеќе да дозволам да дојде вечер без тебе...!!!

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
vecerva ovde bez tebe ja sfakam zaludnosta na 9 mesecnoto ljubovno talkanje do tvoeto srce

PiNkGiRl

Queen of rain
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.717
Поени од реакции
8
Vecerva,ovde bez tebe, se vrakam vo minatite denovi,se podseuvam na pominatite momenti i svakam deka nikoj nema da me saka kako tebe.

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
457
Утрово сум тука без тебе, те нема ни на MSN неможам да ти кажам што ми значиш, неможам да ти кажам дека си ми потребна, затоа што сум тука сам, без тебе...

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
inaetot protiv sebe i srceto moe mi veli deka i ova utro te sakam poveke od vcera a mn pomalku od utre

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Вечерва овде без тебе...се потсетувам на заедничките моменти,кои никогаш нема да избледат,бидејќи се единственото нешто што ќе остане во моето срце и мисли,чисто, искрено,полно со емоции.Се потсеќам на најнежните бакнежи,на мирисот на твојата кожа,на допирите,искрените зборови.Се потсетувам и самата дека ова што го имам со тебе,е најубавото нешто што некогаш ми се случило во животот,и колку и да боли понекогаш,би поминала сто пати низ истото,без да зажалам за ниту еден момент.
Вечерва... ми недостигаш до мене.Те сакам.

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
vecerva ovde bez tebe... se prasuvam kako sto i zasto ..krajot si go napravi svoeto..
ti mene jas tebe.. Se sakavme..Dali ke sfatis deka Se sakavme...
i dodeka pocnaaaa da bledat i da zafakaat prasina nasite spomeni
se pojavuvas ..kako nisto da ne bilo..zasto..koja ti e namerata..povtorno da se povreduvame i da stradame ?
Si sfatila deka ti znacam i sto ? povtorno od novo treba li vredi li ?
vecerva bi posakal povtorno da te gusnam i ne samo vecerva da go osetam tvoeto srce..da gi poglednam tvojte ocinja tvojata nasmevka..
mi nedostigas sonce..i pokraj se sto napravi :(

[MkD]Scout

~Fade to Black~
Член од
28 јануари 2007
Мислења
1.485
Поени од реакции
9
вечерва овде, без тебе..повторно се затекнувам во океан од мисли..како беше каде грешам толку..повторно ги окривувам оние кои ме колнат ..оние кои од својата завист неможат да напредуваат душевно да си ја бараат својата срека туку таа срека ја градат врз туѓа несрека..
Вечерва овде, без тебе повторно се препуштам на јазиците на апсурдот и тонам во црнилата на депресијата..
Вечерва повторно го одвиткувам ливчето на кое има испишано многу твои зборови..зборови за мене што значат Бибија..Свет завет на љубов..
Вечерва повторно доагам во ситуација кога сакам на целиот свет да му докажам колку те сакам..
Вечерва е уште една од оние кога нетрпеливо чекам да помине..да заспијам и да те сонувам..се додека бидеме пак еден до друг..
се додека лежиме под ѕвездите и си шепотиме мили зборови..
вечерва..
вечерва сонот е тој што ме краси..
вечерва повторно лежам на креветот и пишувам ..пишувам за нас..за тебе..за мојата љубов кон тебе..
вечерва си докажувам себеси..си докажувам себеси дека ТИ СИ СЕ ЗА ШТО ЈАС ПОСТОЈАМ..ТИ СИ СЕ ЗАШТО ЈАС ЖИВЕАМ И СЕ БОРАМ!!
вечерва повторно погледнувам во спектарот на иднината и те гледам тебе..
Те сакам злато до вечноста и назад!

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Денес без тебе....седам пред компјутерот и немо го посматрам екранот...правам муабет со другарка ми, а ти си во мојот мозок...си го замислувам моментот кога се зезнав,кога уффффф...
Не требаше никогаш да ти покажам ништо...леле...нема да те видам којзнае колку време и што тогаш...добро сеа и ја претерав не е којзнае колку, ама сепак сакам да те видам, а лута сум на себе затоа што тоа го посакувам...

Kajgana Shop

На врв Bottom