Вечерва овде, без тебе...

• Креатор на темата Сатори
  • Време на започнување
С

Сатори

Гостин
Вечерва овде, без тебе изјавувам дека ќе си го пронајдам мојот принц на бел коњ, но сепак благодарам за се што направи за мене.
Ме изгради.Со тебе одев низ сите патишта и сите патишта беа одени од нас заедно.Ме научи на се што знам...
Вечерва овде, без тебе, конечно по долго време сум среќна.

PiNkGiRl

Queen of rain
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.717
Поени од реакции
8
Vecerva, ovde bez tebe, sedam zatvorena pomegu ovie cetiri zida koi me gusat, Slusam pesni koi ne mi davaat mir,Niz glava mi se motaat misli koi me ubivaat...
Vecerva, ovde bez tebe, svakam kolku mi znacis...

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
...Се гушам без тебе,ми недостигаш премногу,ми недостига најубавата насмевка на светот која беше само моја,која ми го одзема здивот.Посакувам да си тука,да те гушнам силно и да ти кажам дека се ќе биде во ред,сите проблеми ќе се решат,љубовта е посилна од се.Премногу Те сакам,неможам ни еден миг да те тргнам од мисливе,од срцево.
Вечерва овде без тебе,се прашувам како ќе преживеам и дали ќе го дочекам утрешниот ден,дали ќе огрее сонце после дождов.

PiNkGiRl

Queen of rain
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.717
Поени од реакции
8
Vecerva ovde bez tebe sedam sama. Se podsetuvam na migovite koi gi pominavme zaedno. Na tvoite pregratki,na tvojot pogled,na tvojot baknez... Zalno e toa sto samo spomentite ziveat vo mene. Veke ni srekata nikade ja nema.Odamna iscezna. Ostana samo spomenot, nadezta, izluzijata. Vremeto koe poleka no sigurno si minuva....

С

Сатори

Гостин
Вечерва овде без тебе сфаќам дека не можам да сакам за двајца...не можам, не, не сакам!!!

Вампирката

Well, I tried to say there's nothing wrong with me
Член од
20 мај 2006
Мислења
3.819
Поени од реакции
95
vecerva ovde bez tebe ednostavno razmisluvam...kako ponatamu bez tebe...no bi trebalo da izgleda lesno zaso neli ti sakase taka a moze i ja na nekoj nacin...razmisluvam sega kako ke te poglednam vo oci i sto ke bide prviot zbor...ednostavno te mislam niso poveke

N

n/a

Гостин
Што кога по некое изминато време, по љубовта со која сте делеле се и до ден денес далбоко во себе ја сакате, една вечер, мизерна вечер, врне, вие слушате некоја депримирачка музика и се сеќавате баш на него/неа.И добивте можност да им кажете се...што би било тоа, кога реченицата би почнала...
Вечерва овде, без тебе...
Nemam jas mnogu-mnogu sto da dodadam...
Mojot iskren i licen del...kako i sekogas ke bide cenzuriran za javnost!
Namenet e samo za odredeni licnosti....
Se uste go gledam Gladiator...(i ima eden del sto me ubiva)
Pink Floyd ke kazat mesto mene!
Pink Floyd-Wish you were here.

С

Сатори

Гостин
Вечерва овде, без тебе секоја наредна вечер е се подобра и подобра.:baeh:

Wuppy

۞HyperBaby۞
Член од
22 мај 2006
Мислења
467
Поени од реакции
1
Вечерва овде, без тебе мислам како можеше тлку да бидеш..кога знаеше дека уште те сакам дека од првиот ден кога се случи тоа што се случи се заљубив..можеби малку е прерано да се каже КРАЈ но мислам дека се кон тоа води,секој твој покрет и збор ме гасат се повеќе и повеќе..се повеќе и повеќе неможам да го издржам тој напор и болка..неможам да кажам дека се е во ред кога ништо не е ..па зошто така да се срамиш,зошто така да помислуваш...вечерва тука да знаеш како и секоја ноќ мислам на тебе,и се сеќавам на ноќта најубаво помината..душиче мое само сакам да знаеш дека се што правам правам од љубов и се што сакам сакам од љубов а љубовта ме води кон тебе,а ти бегаш од мене.

PiNkGiRl

Queen of rain
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.717
Поени од реакции
8
Vecerva, ovde bez tebe, se obiduvam da ne zaplakam. Se obiduvam da ne mislam na tebe. Ocajno se trudam da se smeam, ocajno se obiduvam da ne te gledam. Zosto po gavolite moras da me poglednuvas.Zosto ne me ostavis na mira? Neli svakas kolku me boli tvojata prisutnost, tvojot pogled, tvojata zamislenost. Ajde, sto cekas, povredi me uste poveke. Dokrajci mi go srceto.Mozebi togas pomalku ke boli,a vaka ostanatite parcenca uzasno me ubivaat.Mi ja pretiskaat dusata i ne mi davaat mira.
Vecerva, ovde bez tebe umiram.....

MorrisonKA

You need a fucking hobby, bitch!
Член од
23 март 2007
Мислења
815
Поени од реакции
27
Вечерва овде, без тебе...празнам фрустрации на тастатурава, слушам психоделичен рок, се борам со депресивни демони и УСПЕВАМ ДА, ама сепак, повторно мислам на тебе и на тој ,,некој" кој те има:

Hteo bih negde da te vidim
kao slucajno
u kom dzepu ovaj grad
te nocas sakrio ...
Sada ne mogu da zaspim
nesto se dogodilo
poludeo sam sasvim
od kad mislim na tebe
sve se izmenilo...

...Neko te ima nocas,
neko te voli
neko te ima,
to nisam ja ....
Van Gogh

PiNkGiRl

Queen of rain
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.717
Поени од реакции
8
Vecerva ovde bez tebe, te zamisluvam vo pregratkite na druga. Sedam sama i ocekuvam losi vesti vo sekoj moment. Pretpostavuvam sto znaci ovaa vecer za tebe,mozebi ostvaruvanje na sonot...A za mene, za mene e najgolemiot pekol. Sto mi preostanuva drugo osven ovaa vecer da ja posvetam na nas, na pominatoto vreme zaedno, na nasite baknezi, neznite zborovi, na spomenite koi me ubivaat, mislite koi mi go pijat mozokot....
I ovaa vecer ke ja imam onaa vestacka nasmevka, i ovaa vecer ke izlezam, ke se smeam, ke se zabavuvam.Povtorno ke glumam,ke bidam vestacka devojka,zatoa sto vecerva bez tebe, umiram....

С

Сатори

Гостин
Вечерва...аххх, вечерва ми е малку тешко, зошто не се сеќавам зошто те оставив...сепак, вечерва можам слободно да плачам, утре е нов ден.

Kajgana Shop

На врв Bottom