- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 11.614
- Поени од реакции
- 29.509
Кога кажавте дека се лоши измените на сајтот ама баш ништо не му фалеше, отпосле нешто ми се зезна менито и кратките вести на насловната ми беа разместени или биле и предходно така, а не сум ги видел поради кеш меморијата на браузерот, кај мене го прикажуваше ок сајтот. Како што гледаш не сум правел визулено којзнае колкави измени, само направив темплејт, дека било смртен грев да се користи готов темплејти некои ситни измени во поглед на боја сенки итн итн. Јас сакам лоши критики ти е се најдобри за мене, ама лоши критики со аргументи за да знам каде да се поправам, а не вака, ова повеќе личеше на хејтање отколку на критика.
Затоа и прашав зошто се лоши измените. Навистина сакам да знам што вие видовте лошо. Поздрав.

У хедерот една позадина, под него друга, делот Posted by бла бла со друга позадина, десно некоја десета. Милион различни позадини, башка според мене има случаеви каде што е тоа добро али ова ужас изгледа. Комбинација на плаво, зелено и жолто не иде. Плаво и зелено, да ама жолто?

И повторно 2 различни позадини.
Сума сумурум сајтов ми е некако хаотичен. На прв поглед треба да изгледа едноставен, а хаос е. Да не зборам за текстот каде што имаш пропуштено 2-3 спејса да удриш меѓу зборовите.