Веб дизајн, ваши страни

Член од
15 април 2013
Мислења
1.038
Поени од реакции
796
Симпатичен сајт и навистина убави илустрации ... добредојде
Еве првата веб-страница направена од Мирена Христова. http://mirenahristova.eu/
Работиш на микросток? Оф топик е овде ќе барам тема да пишам за адобе-фотолиа денес

Член од
15 април 2013
Мислења
1.038
Поени од реакции
796
www.zivot.com.mk - Еве и од мене нешто македонско.
Сајтот ми е убав
само логото не ми е убаво, делот со буквите линијата насреде е предебела буквите горе ич не ми се ок
Чекај дури неам друга работа сега ќе ти пратам нешто едноставно

Член од
1 октомври 2011
Мислења
828
Поени од реакции
785
Имам едно прашање, сакам да напрам промена а имам основни познавања од php. Е сега тоа што ме интересира е како можам да ги поврзам фејсбук и мојава вебстрана односно кога ќе копирам од веб странава, и ќе го поставам поставам саканиот линк на фејсбук, тој да си излегува како што е поставен на вебстраната односно да не се однесува само на генералната страна. Еве пример
линкот е овој: www.primer.com.mk/vest
Кога ќе споределам на фејсбујк ми излегува само главната страна, како таа да ја имам споделено(www.primer.com.mk) иако е поставен линкот www.primer.com.mk/vest

Член од
10 јули 2012
Мислења
17
Поени од реакции
0
Член од
28 декември 2020
Мислења
1
Поени од реакции
0
Evo da se i ja oglasim.. Sta bi ste dodali ili izmenili ovom sajtu.. Skoro je napravljen. Svaka sugestija je dobrodosla. Takodje i za SEO sam spreman da primim svaki savet...moramo da stignemo konkurenciju.. Svako dobro dobri ljudi! :)
Toxic TV

Член од
3 март 2020
Мислења
2.413
Поени од реакции
5.064
Повеќето страници поставени во минатите години, веќе не постојат...

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.755
Поени од реакции
8.013
Повеќето страници поставени во минатите години, веќе не постојат...
Па нормално, многу неозбилни фирми не ги занима веб сајт и затоа. Ќе помине хостот / доменот и толку.

Затоа ги ставам јас како архива на мојот веб сајт: www.dizajnmk.com

Kajgana Shop

На врв Bottom