Веб дизајн, ваши страни

Член од
12 септември 2008
Мислења
746
Поени од реакции
533
Ми ја дава мобилната верзија а на лаптоп сум средете си го тоа ;)
Би требало да е средено сега, ако не ти е проблем ако можеш да ми кажеш кој бровсер го користиш на кој оперативен систем, и резолуција, можеш и по пп да ми пишеш. позз

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
ОК е се, на лаптоп сум ФФ 1366 резолуција

Него не разбирам што е тука ваше? пишувањто постови само? :D

Пошто темата е готова и не е изменета уопште така да незнам какви совети треба да се дадат.

Член од
12 септември 2008
Мислења
746
Поени од реакции
533
Ок фала, само не го разбирам мислењето на многумина, дали ќе го ценеше повеќе ако јас лично сум го кодирал сајтот од 0. Али не е битно, фала ти на забелешката

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Не бе другар, ама бараш забелешки на готова тема? Бар нешто да сменевте, додадевте нешто што ќе те напраи поразличен од другите сајтови што ја употребуваат истата тема.

Вака бараш критика за темата уствари :D

Член од
12 септември 2008
Мислења
746
Поени од реакции
533
Не се сфативме, барав критика или забелешка општо, функционалност,багови некој можеби, забелешки на текстовите или пак предлози. Темата како тема нормално не му фаќа око на секого, моментално фокусот е насочен кон доставување навремени информации. Иначе веќе ми помогна со забелешката за мобилната верзија. Поздрав и слободно пиши ако имаш некакви предлози.

Daniel.

Juventino per sempre
Член од
18 август 2009
Мислења
620
Поени од реакции
356
http://filmskirecenzii.com/
Еве нешто ново во македонскиот веб простор, сајт за рецензии на филмови, сеуште немав видено ниту еден ваков сајт па решив да се фатам со работа и да го направам. И еве го, го пуштив пред околу месец дена. Планирам да го работам активно во иднина, па кажете што мислите и ако ви се допаѓа, поддржете го :)

Член од
21 февруари 2012
Мислења
1.649
Поени од реакции
867
Еве нешто ново во македонскиот веб простор, сајт за рецензии на филмови, сеуште немав видено ниту еден ваков сајт па решив да се фатам со работа и да го направам. И еве го, го пуштив пред околу месец дена. Планирам да го работам активно во иднина, па кажете што мислите и ако ви се допаѓа, поддржете го :)
Браво за етузијазмот, сајтот како сајт тхнички не е лошо изработен, но нема некој посебен концепт, не е нешто ново, делува како веќе видено.
И јас не сум сретнал ваков македонски сајт, но ги има премногу од англиско говорно подрачје во комбинација со торентче од филмот да си симнеш :)
Но не верувам дека со сајт сo ваква тематика и концепт можеш нешто да постигнеш, а и многу малку содржини имаш, ова посетител го чита за 1 минута и 19 секунди и чао, си оди со мислата дека на сајтот нема повеќе што да прочита и господ знае дали некогаш повторно ќе го посети.
Со среќа.

Daniel.

Juventino per sempre
Член од
18 август 2009
Мислења
620
Поени од реакции
356
Браво за етузијPoазмот, сајтот како сајт тхнички не е лошо изработен, но нема некој посебен концепт, не е нешто ново, делува како веќе видено.
И јас не сум сретнал ваков македонски сајт, но ги има премногу од англиско говорно подрачје во комбинација со торентче од филмот да си симнеш :)
Но не верувам дека со сајт сo ваква тематика и концепт можеш нешто да постигнеш, а и многу малку содржини имаш, ова посетител го чита за 1 минута и 19 секунди и чао, си оди со мислата дека на сајтот нема повеќе што да прочита и господ знае дали некогаш повторно ќе го посети.
Со среќа.
Ти благодарам.:)
Знам дека има многу од англиското говорно подрачје, но мислам дека е време да направиме и нешто наше. Сеуште е прилично нов сајтот и го немам промовирано скоро нигде (само го имам споделено со неколку пријатели), затоа и нема содржина. Како што реков, планирам да се зафатам поактивно со него во иднина, па да видиме до каде ќе оди.
Поздрав!

Ibrakadabra88

Дипломиран инжинер по информатички технологии
Член од
2 декември 2007
Мислења
62
Поени од реакции
50
Башка можеш малку и да го искомплицираш а со тоа би го направил и подобар. Некои дополнителни функционалности не би биле на одмет.

Daniel.

Juventino per sempre
Член од
18 август 2009
Мислења
620
Поени од реакции
356
Башка можеш малку и да го искомплицираш а со тоа би го направил и подобар. Некои дополнителни функционалности не би биле на одмет.
Дефинитивно имам на план да воведам некои нови функционалности, но сеуште размислувам што би додал. Мислам дека е подобро сега за сега да е вака отколку да ставам непотребни работи. Некој Ваш предлог?

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.536
Поени од реакции
29.100
Дефинитивно имам на план да воведам некои нови функционалности, но сеуште размислувам што би додал. Мислам дека е подобро сега за сега да е вака отколку да ставам непотребни работи. Некој Ваш предлог?
1. Трејлер
2. Опција да пишуваат и други рецензии
3. Сними видео ако си во можност со гледачи со нивни коментари за некои филмови (милион начини има за ова).
4. Портокаловото "Рецензии" во логото не се вклопува некако со позадината на менито.
5. Додади повеќе слики за филмовите.
итн итн....

Ibrakadabra88

Дипломиран инжинер по информатички технологии
Член од
2 декември 2007
Мислења
62
Поени од реакции
50
Пребарување по актери, информации за актери, подетални информации за филмовите ..

Daniel.

Juventino per sempre
Член од
18 август 2009
Мислења
620
Поени од реакции
356
1. Трејлер
2. Опција да пишуваат и други рецензии
3. Сними видео ако си во можност со гледачи со нивни коментари за некои филмови (милион начини има за ова).
4. Портокаловото "Рецензии" во логото не се вклопува некако со позадината на менито.
5. Додади повеќе слики за филмовите.
итн итн....
1. Трејлерот е веќе вклучен, но изгледа идејата да се доаѓа до него со клик на сликата не работи како што очекував. Ќе морам да го сменам тоа..
2. Сеуште размислувам на кој начин да го спроведам, ја имам оваа идеја во предвид уште од почетокот.
3. Мислам дека е рано за ваков чекор, сеуште е непознат сајтот.
4. Тоа е лесно, ќе го средам.
5. Исто така би можело да се среди лесно.

Пребарување по актери, информации за актери, подетални информации за филмовите ..
Првите 2 се добри и може да бидат спроведени. За третото не те сфатив баш најдобро, во која смисла подетални информации? Глумци, тим итн или подолги рецензии?

Ви благодарам за забелешките :)

Член од
6 април 2012
Мислења
84
Поени од реакции
32
Одличен дизајн идејата ми се допаѓа :)

Сеа добро би било и оценката од IMDB да ја има :)

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Јас би се нафатил, но незнам ти дали би се нафатил. Ако си заитересиран пиши у пп детали и дај линк од тостоечкиот сајт за да одредам цена.
Done already..

Kajgana Shop

На врв Bottom