Вашите пијани искуства :)

J

Johnny Stulic

Гостин
Се имам испијането безброј пати и секогаш има некоја глупост ама секогаш ќе се сеќавам кога еден бивши колега влезе низ пенџере во кафана пред 10-тина години ја мислел дека е врата сиромашкиот.
Што знам јас лично еднаш се закачив на свадба пијан камен кај луѓе што ни ги знам и познавам дури и ме мислеа за девер оти седнав од кај невестата страната и така засилен чочек кај што играм. За резил дури и ме препозна една школска на касета ме гледала кај што се глупирам

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444
Пијани искуства....ќе се изнапиеш ко вол и ќе чекаш фајронт...

Наредниот ден ќе осамне познатата мисла `ахх...уште еднаш јас ако се напијам алкохол човек да не сум`...

А вечерта...на покана за алкохолизирање...одново...

Justice for All

Tempus fugit
Член од
17 јули 2008
Мислења
1.372
Поени од реакции
85
Пијани искуства?!?!?
НЕ! Нема да зборам на оваа тема. Some people just can't hold their liquor....myself included.
Ама добро е.
Се немам опијането веќе некое време. Избегавам алкохол кога можам. Животот е убав.:тенќу:

Член од
22 септември 2008
Мислења
153
Поени од реакции
13
Пијам со граница, кога осеќам дека се опијанувам, престанувам. Не правам често глупости туку само станувам повесела, се смеам и прст да ми покажеш.

Имав другар тешко пијанство, еднаш го пратија у такси дома дрво пијан, тој земал да го бацува таксистот и на пола пат го симнал овој. :pos2:

Член од
6 февруари 2008
Мислења
1.272
Поени од реакции
229
Имам неколку искуства од кои повеќето гадни :)

Првото камен се напрајв и трчав и се удрив во дрво па ај на ургентен во државна па од таму во токсикологија :)
После на роденден исто камен се напрајв ама добро е дома со такси ме донесоа другариве, фала им :)
После ракија на празен стомак, не се сеќавам ништо ич, следното сабајле ми кажаа дека сум бил во болница и ми мереле со апарати за срце, притисок, шеќер :jaj: и сум примил 2 дози инфузија, првата гликоза, втората се антибиотици.

Тоа се овие бетер што биле, а ми се има десено пијан се мочав на ѕид од една зграда а не знаев дека долу има стакло за во подрум и пропаднав целиот :uvo:

Јебеш алкохол бе :pos2:

Член од
17 јули 2006
Мислења
3.114
Поени од реакции
22
hm. ne stanuvam od krevet 3 dena .:(ednsotavno organizmot ne mi podnesuva alkohol. 2 chashi se dovolno.:) za euforija.:blabla:

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Веќе се откажав од тешките пијани ноќи. Си пијам онака, рекреативно, со мерка. И да се начукам вечерта, после другиот ден ќе ме скине глава, и автоматски цел ден ми е изгубен.

Член од
24 август 2009
Мислења
535
Поени од реакции
72
Веќе се откажав од тешките пијани ноќи. Си пијам онака, рекреативно, со мерка. И да се начукам вечерта, после другиот ден ќе ме скине глава, и автоматски цел ден ми е изгубен.
Исто и јас, имало многу пијани ноќи, бељи не правам многу кога сум пијан ептен сум весел се смеам, тресам глупости и тоа е.. до токсикологија ради пијанство немам стигнато сега за сега фала богу.. =)

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.383
Сум тресел глупости: Ама те заеба ја со точокот дојдив :хаха:
и само ако не ми дадат чаша вода во некоја сендвичара одма сум љут :хаха:

Иначе си пијам со мерка...али кога ќе ми заоди, е тоги а ебаме мама му:хаха:

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.584
Поени од реакции
6.314
Ауу темава...Сум се испијанил повеке пати од кои минатиот викенд беше едно од најтечките пјанчења во мојот живот :nesvest:

пијан се смеам како ненормален,пребацувам,се нафрлам на девојки,говорам глупости,едвај стојам на нози,реагирам на музика како нездрав ...:kesa:

Петра П.

насмевка
Член од
16 јануари 2008
Мислења
2.724
Поени од реакции
6.297
ретко пијам ... и обично не ми се случува многу да претерам.
знам еднаш на парк пивме и после тоа тутуле бале се тркалавме во тревите .. ама такво беше цело расположение и да не пиевме пак ќе се тркалавме .. :toe:

А летово на одмор седиме на плажа огин си опаливме и вино црвено па торта наполитана .. дрва .. и знам ја требаше да сликам и наместо да сикам, јас и апаратот колт наназд направивме .. тој жив и здрав беше ја имав некој модрини . Сепак беше многу јако :kesa:

А кога се пијанам ... знам дека тресам многу многу зелени .. па ги гушкам сите .. мал телетабис .. ете на тоа наликувам .. :pos2:

pAnDa`

Original..
Член од
5 ноември 2009
Мислења
578
Поени од реакции
35
Си пијам постојано бре секој викенд си го правам ќефот, али пијам во граници, и пребацувам на сите девојки, се смеам на се и сешто, кога слушнам музика почнуем да играм (се глупирам) итн. :wink::wink:

Smile=)

културно-вулгарна
Член од
13 октомври 2008
Мислења
510
Поени од реакции
27
Си имам периоди кога едноставно ми се пие..:toe:
Не правам многу глупости.. т.е. се случувале и такви случаи:kesa:.. Меѓутоа во последно време ми успева да се контролирам..:pipi:

F

FallenHypaspist

Гостин
Синоќе бев пијан ко Мајка Земја и среќен сум шо не сум изел ќотек во некоја соба од стив:nesum:

Член од
15 јануари 2008
Мислења
5.041
Поени од реакции
12.033
Јас трчав во една прилика со другарка ми околку кругчето на плоштад... Од ветерот побрзо ќе сме се отрезниле :pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom