Вашите пијани искуства :)

kIRe9

OK. u'r right
Член од
4 март 2009
Мислења
1.419
Поени од реакции
73
никогаш не ми се слошило од алкохол... колку и да пијам... секад ми е убавко и таман... тогаш се изгледа полесно ... па и фаќање женски.. мникогаш не претерувам со алкохол... а и јак стомак и килажа иам така да... неам ја гајле... само еднаш кога бев пијан у рчка у гужва на една и ја опашав десницава ...каков шамар и дадов... и тоа од гурање све... после не ја видов...:kesa: греотка

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.750
Поени од реакции
5.003
ALCOHOL - THE BEST TIME YOU'L NEVER REMEMBER:pos2:

последниве 2 години многу ретко пијам .. годинава дали 3-пати се имам опијането ...
пред 5 години бев хроник:vozbud:претерано пиев ... еври деј .... али не испадна на добро .. црна помрачина ме фати .. па токсик ..па назад ..па карање ..ц ц ц ..
послем научив да не претерувам .. и како идеше времето се повеќе го баталив пиењето ...иначе кога сум пијам ... знам најсреќно да се осеќам исто како шо знае да ми пукне филмот и да нема толеранција у моментот ...:toe:
сега си земав неколку лименки колку да се освежам ..изгор е у соба 28 степена .

Miss Right

happiness machine
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.308
Поени од реакции
142
јазикот ми е одврзан и кажувам многу вистини...и сите ги сакам, сите ми се убави и најважно се ми е смешно :) и на многумина им се пуштам тоа е лошото пошо после мислат дека сум била озбилна xD

M

MIL

Гостин
Одамна се немав начукано синоќа имав повод и а г'тнав срчката :vozbud: се сеќавам дека колата незнам кај а паркирав :pos2: па тате сабајле а бараше и најинтересно беше лазев по скали :vozbud: го утнав WC-то влегов у спална почнав да се смеам и мајка ми оти чистела паркет направив женска шпага станав као ништо да не било и ај се фрлив у кревет на боксерки :vozbud:и сум звонел незнам каде видов по кредитот сабајле :tapp: и то и сеа лечам главоболка преврзан сум како болен дојчин :toe:

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
уф пијана дупка бев на мајот леле колку повраќаааааав....и тоа бевме на мотелот Лозар кај нас во велес на езеро и тука пред сите народ полно ја повраќам...:tapp:дечкото ме крева ме носи дома со другар му у колата, ме ставаат напред да седам и главата мене надвор од џам и сме поминале покрај полиција и таман сакале да не запрат кога ме виделе мене цела бледа така лежам и ми виси главата од џам се изплашиле и не оставиле...онака и они мислеле дека не ми е арно...а имале право и стварно не ми беше арно...кај дечко ми дома...он седи покрај мене ми ја држии главата ја си повраќам и така едно 6 саати лелл сирот што се претрпе поради мене:tapp:

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.383
Не сум лош во пијанство. Мирен сум, не зборувам многу, насмеан сум, озбилен, тродупло гледам...се ми е рамно ::D Еднаш пијан си дојдов дома (за среќа сам бев) го промашив вецето и преку тараса се измочав...Друг пат дома си дојдов пијан и мама уплашена ме прашува: Зошто си толку блед? и јас: Кооој, ја ли блед? Нее мамо грешка си и си ги истурив цревата пред неа :хаха:

Член од
15 декември 2007
Мислења
865
Поени од реакции
28
Се немам опјането апла,да не знаам кај сум,ептен дрво да се направам не памтам да ми се има случено.Се случува малку да се подзапијам:),најинтересно ми е што ми се случува не кога сум расположена,тогаш си се контролирам,туку во моменти кога ќе ме изнервира нешто(уствари некој) и тогаш ми се чини од две голтки ме фаќа.Некако несвесно брзо ги пијам,а не дека многу пијам...најверојатно.
Како и да е,не правам нешто екстремно,само може да ми се случи да плеснам некој мубет што во трезни,нормални моменти би го премолчила.

Посебно сакам да нагласам дека ова не ми се случува често.:icon_lol: Најозбилно.

N

navivacka

Гостин
Темава ме потсети на една моја случка одамна кога од две чашки вино се опив:)Бев 3 години лудо вљубена во еден ама не можев да го заборавам,и кога отидов со друштвото во неговиот град се опив од две чашки и почнав да си пропеувам:Aбе друштвооооо многу го сакам .....,како да го заборавам,дај помогнете ми и дојде дечкото на мојата другарка и ми вели:Што ти е ма,лошо ти е?а јас нему:Aбе мавни ми се да не те гледам ми се гади од тебе:icon_lol::icon_lol::icon_lol: и од тогаш се немам напиено една гполтка а камоли цела чашка или две вино...

M

MIL

Гостин
Eve uste edna pijana nok u Trend ja pominav i si idam doma i si pejam ova
Site prikazni isti se tazni ko ova
samo ti si mi vo mislite
koga e prazna dusava
site pogledi isti se teski i opasni
tie oci ne se za tebe samo koj da im objasni
I samo pomisli na toa sto se mozeme
mozebi e docna a moze ne
dali krajot vaka mirisa
nie dvajcata sme za VO BESTRAGA
Site filmovi isti se dolgi razvleceni
site stihovi vo pesnite
se veke negde kazani
i skoro site kraevi isti se
tivki rasplakani velat sekoj kraj e pocetok
dur ne sakam frazi dosadni
Ej samo pomisli na toa sto se mozeme
mozebi e docna a moze ne
dali krajot vaka mirisa
nie dvajcata sme za vo BESTRAGA,,,,,,e ova si peee zaljuben i pijan covek :uvo::back: TE SAKAMMMMMMMMMMMMMMMMMM A

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.127
Поени од реакции
30.219
Се опив пред некое време, ама онака асално се опив. На 80% од дејствието воопшто не се сеќавам. Ми рекоа дека сум се тепала за вотката со мојот другар кој и тој истураше црева. Јака и душа на другарка ми шо ме однела дома. Само знам дека цело време плачев, и дома коа си дојдов истурив црева. После ко нова бев.:kesa:

Fragola

највкусната јагодка..
Член од
25 септември 2009
Мислења
301
Поени од реакции
7
Се неам начукано у животов онака да не можам да глеам,или да повраќам по цела вечер,ама ми се има десено да се заборавам:kez: и тогаш обично така ми се приспива што не можам очиве да ги држам отворени..:toe:

Член од
3 јануари 2009
Мислења
38
Поени од реакции
0
Секогаш кога сум пијан ги мавам контерјнерите.... изгледа многу ги мразам. Станувам многу агресивен, ама сум многу среќен и многу зборувам. Гајле неам :toe:

Член од
16 октомври 2009
Мислења
593
Поени од реакции
28
Кога сум пијан се смееам како луд и сите околу мене ги смејам.Немам лоши последици од пијанство.

Kajgana Shop

На врв Bottom