Вашите пијани искуства :)

P

PewDiePie

Гостин
На еден другар му беше роденден и се направивме ѓезвиња и чекаме да влеземе во еден клуб и ни си примоча со еден друг другар,се тргнавме од толпата луѓе си се свртевме и на ѕидот од соседната зграда свршивме работа. :toe:

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Алкохолот има bools... Мислам ВОЛКАВИ големи... И шо алкохолот е и љубов и религија и зен филозофија и све... Долги неврзани муабети, отворени умови, сексуална напетост,крвава самодоверба, солзи на чашата... Имам едно другарче алкохолот го доживува како жена и секогаш и пушта јазик, опасна ствар е тоа - знам малце нападно али јбг ритуал. И стварно мислам дека алкохолот не соблака до гола кожа. Со душа потопена у алкохол тврдам дека сржта на своето јас е у алкохолот.Кај алкохолот нема лиценца за лицемерие, каков си бате ко си пијан таков си бате и у приватен живот, јбг. Па тие сензуални движења ко си напиен, па таа неприбрана рака која сите ги гушка, па тој јазик шо ги милува девојчињата, па тоа чегеварско настроение на црниот дроб, па последната чашка шо те пустоши... Не ме бендисуваат срања у стил " Пијем на екс " и " Враќањето на Рамбо ". Алкохолот е отмена уметност која ти дава идентитет. Таа космичка енергија на почетокот од флертот со алкохолот е една од најубавите ствари шо можеш да ја добиеш од овој земен живот. И да сум ги минал сите фази од авијатичар до џампер и назад и пјевање и плачење (али тоа е ако налеташ на алкохол набиен со негативни емоции не е до тебе) и смеење. Само не се научив да се вратам. Ја пијам последната чашка, мафнувам и паднувам покосен...

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
На екскурзија во Будимпешта сум сеа направил ... не знам ... од прскања со пиво во дискотеки, проблеми и предупредувања од професори, до фрлање на куфер од прозор .. :pos:

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Ги имало многу, поголем дел од нив веќе и не ги памтам. Ќе издвојам само дека иам повраќано у кошуља на еден другар шо ја фрлил на трева, мислев дека е кеса. .... . А и кога мочав од прозор од вториот спрат кај мене дома, пијан кога си дојдов:pos: Оддамна беа и двете случки, пред некои 5 години мислам. А нешо поново, пред некои 2-3 месеца пробував да се качам на бандера пред жабарот.:pos: Тој момент не го памтам, следниот ден ми кажаа... Порано многу поише ми држеше гз за пиење, и доста сум можел да испијам. Од кога почнав да работам ми падна формата :icon_mrgr:
Али битно кога пијам никад не сум праел проблеми нит сум барал рчки. Не памтам дека се имам тепано некад пијан :)

Strenght

Never Give Up!!
Член од
24 април 2010
Мислења
2.516
Поени од реакции
1.824
Ме има мавнато кола пијан.. И сум пропуштил шанса кај јака девојка.. Али тоа ти е.. алкохол sucks..

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Во главно се опивам,и нормален сум,си легнувам и спијам..Освен тука со еден форумџија коа сме се напраиле тикви,па сам си мавав шамари чврги и незнам ти шо..

S

Stivie G

Гостин
Првото пијанство, страшна смеа ме фаќа кога ќе се сетам, не дека се сеќавам туку преку видео можам да се видам, ме снимале и ме беа ставиле на фб(за среќа другите не видоа бидејки така ми е направено), како ненормален човек, сите глупости си ги кажав, трчав по улицата и што уште не, има и други но оваа случка ми е "омилена" бидејки можам да се видам :D

Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.059
Поени од реакции
2.684
Јас само еднаш се имам поднапиено (значи не ептен дрво да се направам) и тоа вечерта кога наполнив 18 год. (значи оправдано)... и цело време плакав како ненормална... ама нема веза, и онака цел тој ден беше a piece of shit.

Strenght

Never Give Up!!
Член од
24 април 2010
Мислења
2.516
Поени од реакции
1.824
Алкохол ROCKS !
кога ќе имаш пропуштени прилики ќе размислиш :D
--- надополнето: Oct 27, 2011 10:48 PM ---
Алкохолот има bools... Мислам ВОЛКАВИ големи... И шо алкохолот е и љубов и религија и зен филозофија и све... Долги неврзани муабети, отворени умови, сексуална напетост,крвава самодоверба, солзи на чашата... Имам едно другарче алкохолот го доживува како жена и секогаш и пушта јазик, опасна ствар е тоа - знам малце нападно али јбг ритуал. И стварно мислам дека алкохолот не соблака до гола кожа. Со душа потопена у алкохол тврдам дека сржта на своето јас е у алкохолот.Кај алкохолот нема лиценца за лицемерие, каков си бате ко си пијан таков си бате и у приватен живот, јбг. Па тие сензуални движења ко си напиен, па таа неприбрана рака која сите ги гушка, па тој јазик шо ги милува девојчињата, па тоа чегеварско настроение на црниот дроб, па последната чашка шо те пустоши... Не ме бендисуваат срања у стил " Пијем на екс " и " Враќањето на Рамбо ". Алкохолот е отмена уметност која ти дава идентитет. Таа космичка енергија на почетокот од флертот со алкохолот е една од најубавите ствари шо можеш да ја добиеш од овој земен живот. И да сум ги минал сите фази од авијатичар до џампер и назад и пјевање и плачење (али тоа е ако налеташ на алкохол набиен со негативни емоции не е до тебе) и смеење. Само не се научив да се вратам. Ја пијам последната чашка, мафнувам и паднувам покосен...
те опушта и не размислуваш.. правиш што ти лежи на срце :D

K

kalimer0

Гостин
И по земја да се влечкам од пијанство се сеќавам на 85% од целата ситуација. Некогаш ќе ме праша некој другар "ти текнува кога и понуди брак на бандерата" јас му викам ми текнува а тој не ми верува :tapp: свесен сум но ми е гајле за се :D

А

Антоние

Гостин
Кај мене пред влез на скали постојано седат едни клинци, фини дечки, сега мислам дека се средно. Ја не се сеќавам точно што се десило но според нив вака иде случката. Пред некоја година летото се враќам од кафанче пијан, викаат толку сум се нишал што сум личел како на цртаните кога се пијани. Додека сум одел нишајќи се до мојот влез ми довикнувале нешто као "кааааааде бе Антоние, пааааааа ли се опијани бе говедоооооо", нешто у тој фазон, и ја доаѓам до оградата од скалите од влезот, се фаќам за оградата за да не паднам, им се вртам и им викам на брзинка: "Дечки дај донеси две десетки со кромид, едната без кромид, две погачи леб и две кокаколи, ние сме на онаа маса онаму (покажувајќи накај некоја рандом гаража)" и одма сум си се качил дома. :)

Викаат дека се прснале од смеење, и сега кога и да правиме муабет за пиење, обавезно ме реметат за оваа случка.

Член од
10 октомври 2010
Мислења
54
Поени од реакции
54
Пред некое време толку се начукав што одејќи накај дома, не успеав да се воздржам и повратив во дворот на комшиката која следниот ден урлаше поради тоа.

Kajgana Shop

На врв Bottom