Вашиот татко!

SiSSi_

Princess.
Член од
17 март 2009
Мислења
69
Поени од реакции
10
Татко ми умре коа бев 3 години, ништо не се сеќавам.
Сите ми велат дека сме исти, карактер и изглед.
Што знам.

Живеам со новиот маж на мама од коа бев 5 години, можам да кажам дека он ми е татко. Што знам.. не зборуваме многу јас и он.

Не знам што значи навистина да имаш некое машко околу тебе што се грижи за тебе..

Janev

2.856
Поени од реакции
58
кога бев мал замина во странство по работа, остануваше по 2 год. некогаш во годината идеше по 2-3 пати, поголем дел од животот до сега го поминав со мајка ми и брат ми...немало е совети, што сум побарал кажи речи се сум добил.....сега живееме заедно, но немаме многу блискост

А

Александра Д.

Гостин
Мојот татко....кога бев помала тој играше поголема улога во мојот живот одколку мајка ми...мора да се признае дека бев татина маза... секогаш кога се карав со браќа ми тие беа криви, тие добиваа казни... можеби и затоа многу ми беше тешко кога го изгубив на 9години...од рак на бели дробови....сепак тој беше многу добар човек, и баш поради тоа најмногу и патеше...не знаеше да каже не на оние кои бараа помош од него...а ги имаше многу такви...секогаш нему му се доверував повеќе, а кога ќе погрешев, знаеше точно како да постапи...денеска ми недостасува..и тоа многу...единственото нешто за кое жалам зашто физички го изгубив..

Gh0$T

BanishedFromMyOwnWorld
Член од
4 октомври 2008
Мислења
271
Поени од реакции
19
Нема што да се зборува за мојот татко....

Simply the BEST!:zver:

kod

Член од
2 април 2008
Мислења
1.113
Поени од реакции
86
Јас сум копија на татко ми. Исти сме, карактер кој е копија на неговата. Може тоа е причината што понекогаш се караме, знае кои работи би ги направила.
До пред две години бевме ептен блиски, му кажував се. Ми се случуваше мама да незнае за некои работи, а тато да знае ама една безвезна караница не оддалечи. Блиски сме ама не како порано. Ептен ми е мака заради тоа...

S

smart ass

Гостин
Тато е најдобар татко :vozbud:јас имам 22 години и мислем дека тој е најдобар човек на планетава , не дека ми е родител и го фалам ........знам дека сите си ги сакаат своите родители најмногу ......но тој едноставно е добар со сите со цела околина што го опкружува немам зборови за неговиот карактер..............
Не сум сентиментален тип ретко се вртам на вакви теми но на оваа морам да ви кажам на сите колку добар човек е таткоми:toe:

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.775
Поени од реакции
3.852
Татко ми е голем човек и ако бидам барем 30% од него ке бидам пресреќен и пред се успешен. Го сакам ама и го почитувам многу. Секогаш ме разбирал и ме подржувал и никогаш ама баш никогаш не ми забранил ништо. Секогаш стоел зад мене и никогаш не ме изневерил или ме оставил на цедило. Има мн добри особини, вреден, чесен, ништо не го мрзи и упорен. Знае понекогаш да не прифати некое мое мислење но набрзо омекнува и сваќа дека во одредени ситуации имам подобри решенија од него. Како и секој има и свои маани, но јас го сакам и прифаќам како таков.
Не знам што би правел без него...

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
tatko mi e mnogu dobar covek

Член од
28 декември 2008
Мислења
1.356
Поени од реакции
184
тврдам дека однос ко јас Коки нема никој од вас!
велам Коки затоа што тато не сум го рекол којзнае од кога, беше тоа некаде 3-4 одд, другарски однос заебанции на секоја тема, ремет на негова сметка, па дури и другарски пцовки меѓу нас во одредени моменти.
Со татко ми сум условно ќе речам секаде па дури и на излагање(ова го велам од причина што неколкупати сме иделе цел тим на прослави по победите и Коки доаѓал со нас - не сум го викал јас туку соиграчите)...
тоа не значи дека сум неспособен сам да се гледам и ми трча по газот
Тој е професор по спорт, работи во училиште, мене ми предаваше, од мојот спортски стаж татко ми ми бил тренер 90% од времето, после тренинг дома пак со него, после дома во теретана пак со него, гледам пред ТВ спорт пак татко ми...многумина ќе забележам имаат татковци кој на спортот не му се наклонето многу многу...верујте добро е да имаш татко бивши спортист и долгогодишен спортски работник, делиш мислења од спортот, често не го делиме мислењето, имаш многу што да научиш, другар, соиграч за тренинг и додатни тренинзи во секој момент, инструктор по пливање на одморите како мал по одмаралишта и уште многу многу други работи...
Го изнафалив, пу пу да не гу урочам, да ми е здрав и жив уште 100 години, како него да сакав немаше да ми се падне:pos2:Толку од мене, оние кој го познаваат од форумов мислам дека само ќе го потврдат моето мислење...на некои од нив им бил и тренер па можат и тој однос тренер-играч да го опишат: Hellsing, Acid, Mari0...

Член од
6 октомври 2008
Мислења
1.884
Поени од реакции
2.088
Чале мој е хардкор тип:vozbud:со него можам да бидам и другар,колега,паѓаат јаки заебанции со него и никогаш нема да заборавам дека он ме зарази со рок музиката(гунс н роузис)јебига бифши рокер:pos2:али сеа е сосем друга личност.Едноставно кажано чале е еден и незаменлив...Те сакам тате!!!

antitalent

idiotizam i renesansa....
Член од
22 јануари 2009
Мислења
182
Поени од реакции
6
pa neam oseteno kako e da imas pravilen tatko:nesum:

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Многу ретко во последно време се гледам со татко ми, дека на факултет и преку летото плус ме нема. Фкрај го поштовам татко ми многу ми има помогнато во живото се шо моеше финансиски обезбеде за мене ко шо сакав. Најголема желба ми е во живото да можам некој ден, некој јак кур да станам и за се да му вратам шо ми помагал.

Иначе од сентименталан аспекат нормален однос, многу припаѓање во несвест нема и тешки муабети. Мајтапи има на нивоу, релаксирана атмосфера и најпоќе шо поштовам никогаш не ме има замарано за учење или да ми забранва нешто. Ќотек строго ко помал, ама јас беф криф да бидиме искрени, тркало невидено беф.

Член од
8 декември 2007
Мислења
254
Поени од реакции
9
Кажете им на своите татковци колку ви значат и колку ги љубите. Кога ке ги изгубите ќе биде касно. Толку го љубев јас мојот а никогаш не му кажав а сега е касно.
Само да знаете колку боли...Искористете ја шансата и кажете им колку ви значат. Јас да го сторев тоа можеби ќе беше поинаку???

C

Cool Hand Luke

Гостин
Знам како ти е Мац.Корен, јас истото со мајка ми, но верувај дека тој го знае тоа.

Kajgana Shop

На врв Bottom