Вашата коса...

Член од
27 јуни 2008
Мислења
1.543
Поени од реакции
42
Нашата коса моментално е зацементирана од синоќашната фризура,не знам што ми ставија на глава ама не можам ни со прсти да поминам низ косата :uvo:

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
...е права веќе три дена. :омг

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Ах мојата коса :wub:

Член од
1 септември 2008
Мислења
768
Поени од реакции
18
Kadrava mi e kosata, si ja sakam nooogu:D

Prirodno mi e kafeava.
Za nega koristam Head&Shoulders i pena i stavam za da mi definire loknickite.
Ja sisam na sekoi 3 meseci.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.715
Поени од реакции
11.554
Мојата коса е ептен заебана. После бањање не сакам да се погледнам во огледало.
Па затоа ја пеглам после секое бањање, и затоа ми е како слама :pos:

П.С. Претерав со ова "затоа" :pos:

Smile=)

културно-вулгарна
Член од
13 октомври 2008
Мислења
510
Поени од реакции
27
Природно ми е прекршена..ни права ни виткана.. Најчесто ја носам во репче дека ме мрзи да ја пеглам или виткам..:kesa:

S

stefi

Гостин
Prirodno mi e kafeava taka vitkana ama ne nesho izrazeni lokni, inache sum farbana pola crveno pola crno :D i povekje pati se imam farbano zatoa mi e izgorena na kraevite najvekje

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Се исфарбав во 7мо :uvo: причина: демек помалце ќе ми се мрсит шо си немаше врска..
сега ја оставив не ја фарбам веќе.. природна боја ми е темно кафеава накај црна...
знам дека глупо изгледа сега некако една половина ми е природната боја, другата од фарбаната изгорена за нигде..ама не ја фарбам сеа засеа..
Многу ја пеглам.. од ко ја ишишав само ја пеглам, на моменти знам да ја остам виткана(иначе природно ми е виткана)..и сите ми викаат дека пуба ми е виткана ама не се разбирам од збор..(а плус е то шо кога ќе ја остам виткана ја мијам на 3 дена, а пеглана на 2 дена..)
ама разлика:vozbud:

ηιкσlα

ılılı Сакам Зеленко ılılı
Член од
27 февруари 2009
Мислења
173
Поени од реакции
4
Па кога ми е мала косата ми е права.
Кога ке ја пуштам малку подолга ми станува крдрава,со тоа многу го мрзам..:)

Paradise}}

Тетовчанка
Член од
20 февруари 2009
Мислења
40
Поени од реакции
0
Природно ми е темно кафеава и не планирам да се фарбам уопште.Ја мијам на 2 дена а се пеглам секој ден.Се шишам на 2 месеца зш многу брзо ми расте и ми се оштетува од пеглањето

Drama Queen

Sky Catcher
Член од
2 септември 2007
Мислења
1.739
Поени од реакции
65
Темно кафеава ми е и би требало да ми е права ама не е...:uvo:на крајевите секогаш ми се прекршува и не личи на ништо!Ми викаат дека тоа е поради степените и можеби е затоа сеа ја пуштам...и никако да ми порасне секогаш ме зезнуваат на фризер викам еее малку колку врвовите онака само да ја освежам,се вракам дома пред огледало и неможам да се препознаам,плачам,и 3 дена од дома не искачам и после од склет ќе се навикнам и се е ко што треба додека не дојде наредното шишање...:nesum:

Член од
2 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.782
Мојта коса е :Кафена и кратка како сите нормални луге (машки):pos2:

Член од
3 декември 2008
Мислења
78
Поени од реакции
6
Природно ми е темно кафеава, кадрава ама ја фенирам пошто многу сакам права коса, а моментално ми е фарбана светло кафеава.

Член од
29 декември 2008
Мислења
114
Поени од реакции
3
Природно ми е прекршена..ни права ни виткана.. Најчесто ја носам во репче дека ме мрзи да ја пеглам или виткам..:kesa:
леле исто и кај мене е таква

Kajgana Shop

На врв Bottom