Вашата коса...

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Кратка, ко на Ени Ленокс, црна со кафеаво бакарен сјај на сонце. Ја мијам со што стигнам, не ме нервира сеа, пошто е кратка и сум како лондонски бандит со неа. Сите капи добро ми стојат, а со менѓуши изгледам децентно. Во секој случај, коса како коса, се трпи. Знае да ми кидне нагоре и да имам рокабили перчиња како Бој Џорџ некад, ама ич не ми е гајле, мојата коса е мојот карактер. И фино и е на мојата глава.

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Иам темнокафена коса. Природно ми се витка на краевите ама пробувам да ја исправам . Имам чудно чувство дека ќе ми падне косата од премногу бањање али то е то...

Член од
6 ноември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
44
Моментално ми е фарбана темно кафеава,и морам за жал да кажам дека ептен ми е оштетена,по обидот од црна да ставам фарба со нешто како природна црвенокоса,до некаде ми успеа,ама кога сватив уште колку долг процес е за да стигнам до саканата боја се откажав,и на крај си ја добив ем пак темната боја на косата,ем оштетена ми е :(..Ама фала богу регенератори,маски силиконски и какви не други чуда постојат и косава сепак ми изгледа ок...

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
168
Долга црна виткана коса, (фарбана, инаку светло кафеава ми е природна), веќе 5 години како сум црна, а неостварена желба ми е црвена, ама никако да се решам да почнам, мада би бил ептен долг процес и би ја уништила цела коса, а и не планирам да ја шишам. Планирам да ја исправам денес по 7 месеци, до гз ќе ми е :pos2: Користам маски, регенератори, силиконски капки, спрејови, креми...кад се мора мора се :smir:

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Мојата коса е убава виткана и беше долга пред да се ишишам. Сега таа е скоро 1цм, бцка многу, мазна е, ммм многу ми е убава.

Anele

princess without a crown*
Член од
3 јануари 2009
Мислења
135
Поени од реакции
4
Mojata.Sredna dolzina, malce pod ramena, plava ramna farbana od smega i mnoooooogu bujna, duri neskrotlivo.

Црвено

Am I pissin' u off-fa-fa?
Член од
12 септември 2007
Мислења
1.227
Поени од реакции
81
мојата....кога бев помала ми беше многу долга, природна ми е темно кафеава и виткана, само сега некако ми се исправи малце :( па едно време ми беше кратка, па ми текна да си ја пуштам, сега пред некое време ја фарбав црвена. Значи, сега ми е долга, виткана и црвена. :)

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Абе мојава почна нагло да опаѓа, дај кажете некој препарат али не некој скап ко оние од топ шоп по 3500 денари со некој си билки од 5 континенти набрани.

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Абе мојава почна нагло да опаѓа, дај кажете некој препарат али не некој скап ко оние од топ шоп по 3500 денари со некој си билки од 5 континенти набрани.
Брич.
Бербер.
Почни да се тренираш.
Ништо страшно.
Машко си!
Ако е наследно тогаш нема фајде од препарати.

Колку ми е убаво што и ако оќелаам формата на главата ми е топ за бричење, онака мафијозо стил ми е.:kesa:

Justice for All

Tempus fugit
Член од
17 јули 2008
Мислења
1.372
Поени од реакции
85
Што да се каже за косава...
Смеѓа, средно голема, наместена со восок:toe::icon_lol:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Хм...мојата коса...Ахх...мојата коса...:icon_lol:
Мојата коса си е приказна за себе.
Сум имала виткана, па се исправила, па направив ладна, па самата си остана виткана и сега ми е ни ваму ни таму.
Најдобар опис за мојата коса е весела. Сериозно, особено откога ќе ја исушам со фен, косата ми е многу весела. Пред три дена, шишката нешто ми дигна штрајк, па сите што ги знам ме реметеа, затоа што изгледав како Миле Паника.:icon_lol::pipi:
Во принцип ми е плава и виткана.
Цел живот ми беше долга, освен некои не толку сјајни моменти во 5то кога ја ишишав и личев на машко и сега (пред една година) ја ишишав, ама во боб фризура и сега пак ја пуштам, затоа што си ја обожавам мојата долга плава коса.:back:

Јоулин<---

Играорка
Член од
25 февруари 2009
Мислења
186
Поени од реакции
3
мојата коса....кафеава, средна должина...права.... ми се мрси ко луда...за 2 дена е зејтин...али јбг ја мијам на 2 дена и тоа е...:toe:

*pumpkin*

addicted to blue
Член од
28 август 2008
Мислења
716
Поени од реакции
23
за косата ама ич не се грижам:tapp:!!!природно ми е плава и виткана, долга, не ја фарбам, не ја пеглам, две години не сум ја шишала а не ми расцветана и пак ми е убава:pipi:!!!користам обичен шампон, најчесто Schauma и од Авон средство за расчешлување!

Член од
23 ноември 2008
Мислења
302
Поени од реакции
10
Е шо да кажам кога сум бушав!:pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom