- Член од
- 12 декември 2010
- Мислења
- 10.650
- Поени од реакции
- 11.728
послем градењето на фабрики у Србија за вакцини зашо овој факт те изненадува? ке си биде ко за сезонскиот грип и тоа е тоа... јас само пренесувам тоа што пишува на договорот на албанската влада со Фајзер, не кажувам свое мислење ниту за Фјазер ниту за други антиковид вакцини, а пошто не го знаеш договорот ниту што пишува, не знам како така коментираш, сите држави имаат договори, но не се во тајност, како тоа мое здравје да биде нечив таен договор, посебно за новите мРНК технологии?
... велиш, 12 долари за една доза дали е фер? не знам дали изразот „фер“ е соодветен, ама како што читам дека осум најпродавани антиковид вакцини во прва четвртина во 2021 година се 2000 билиони долари, дали е тоа фер, што мислиш? САД 19,5 ама за Израел една доза на Фајзер 62 долари? како може така?
![]()
EXCLUSIVE: INVESTIGATOR REVEALS CONFIDENTIAL PFIZER VACCINE CONTRACTS
BREAKING: Ehden has been locked out from accessing his Twitter account since appearing on The American Journal. To follow him for updates visit T.ME/EH_DEN Ehden Biber joins the show with Harrison to discuss the recent revelations he's made in investigating and exposing the contracts Pfizer...freeworldnews.tv
Прегледај го приврзокот 303503
...ако еден договор има трајност 10 години (30 години за Израел) со снабдување на антиковид вакцина Фајзер, не е логички дека и толку време се предвидува и самото снабдување?
![]()
PFIZERLEAK: EXPOSING THE PFIZER MANUFACTURING AND SUPPLY AGREEMENT (Day 1&2)
The ONLY reason you see this post is because Twitter decided to block me and delete the content which you are about to read. Judge for yourself. #PfizerLeak #Pfizer (thread) Background:Pfizer has b…senseofawareness.com
повели, доколку си заинтересиран прочитај го договорот!
Sent from my iPhone using Tapatalk