ВИДЕО: Еве како размислува момче пораснато од лезбејки

A

AnFem

Гостин
абе може е тоа грешка може е некој фалц на природата ама факт е дека постојат и факт е дека можат слободно да си прават што сакаат кај нив домче па и на улица ама не превулгарно ама деца едноставно не им биле одредени мн ми е против природа тоа , а и парадите се безпотреба
И јас сум против парадите, повеќе прават да бидат одбивни со нив, ама па ја разбирам целта на тие паради. Проблемот е што не можат да прават што сакаат, ја немаат слободата да се држат за рака или да се бацат во јавност, како ти со девојката, ќе ги убијат од ќотек! Затоа и ја тупиме толку на форум, не се проблем луѓето кои мислат дека тоа не е нормално, а ги оставаат на мира, проблем е тоа баграта што претставува закана за нивниот живот, само поради тоа што не делат исто мислење со нив.

Како што реков, деца без родители има многу, имаме недостаток на родители и не гледам зошто некој што се осеќа способен да чува дете не би го направил тоа. Проблемот лежи во општеството, луѓето се тие кои ќе му нанесат штетни последици на тоа дете, а не родителите. Затоа сметам дека сеуште не сме зрели за оваков чекор. Егоистички е да го земеш тоа дете, без да размислиш на последиците, а уште поегоистички е да се мешаш во туѓ живот, да ругаш некој и да му ствараш психички проблеми.

Член од
20 ноември 2010
Мислења
738
Поени од реакции
749
Тоа ти е демократија,ќе коментирам па што
Ова ти личи на демократско "Брее шо толку популарни се овие педериве и лазбејките па дури седум страни се напишаа за нив.
Да се прашувам јас сите живи ќе ги палам со бензин"?

Ако не заслужуваат 7 страни со коментари... зошто воопшто коментираш?

methMKD

Евроскептик
Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.826
Поени од реакции
723
И јас сум против парадите, повеќе прават да бидат одбивни со нив, ама па ја разбирам целта на тие паради. Проблемот е што не можат да прават што сакаат, ја немаат слободата да се држат за рака или да се бацат во јавност, како ти со девојката, ќе ги убијат од ќотек! Затоа и ја тупиме толку на форум, не се проблем луѓето кои мислат дека тоа не е нормално, а ги оставаат на мира, проблем е тоа баграта што претставува закана за нивниот живот, само поради тоа што не делат исто мислење со нив.

Како што реков, деца без родители има многу, имаме недостаток на родители и не гледам зошто некој што се осеќа способен да чува дете не би го направил тоа. Проблемот лежи во општеството, луѓето се тие кои ќе му нанесат штетни последици на тоа дете, а не родителите. Затоа сметам дека сеуште не сме зрели за оваков чекор. Егоистички е да го земеш тоа дете, без да размислиш на последиците, а уште поегоистички е да се мешаш во туѓ живот, да ругаш некој и да му ствараш психички проблеми.
да добро сеа тоа е така ... и мене ми се гадни двајца мужи да ги гледам како се бацуваат ама затоа има лек нема да ги гледам никат не би ги нападнал или слично ... за ова другово тоа е мојот став дека тоа е неприродно, природата одредила они да немаат деца така размислувам а па да не збориме за тоа како би пораснало тоа дете во потрадиционална средина ко македонија на пример

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Ова ти личи на демократско "Брее шо толку популарни се овие педериве и лазбејките па дури седум страни се напишаа за нив.
Да се прашувам јас сите живи ќе ги палам со бензин"?

Ако не заслужуваат 7 страни со коментари... зошто воопшто коментираш?
Наместо слободно!

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Леле какви идиотски постови се изначитав глава почна да ме боли... „Дадете им и на педофили деца да чуваат зошто нели секој има право да биде родител“.. Што ве тера да мислите дека двајцата гејови како родители би го силувале детето? Што во случај ако сакаат да посвојат девојче? Дали и девојчето би го силувале? „Педерана за во гасна комора, а лезбејки може да чуваат дете“. Пази ти се молам, да се биде геј е болест, а да се биде лезбејка е блаженство... И двете се видови на хомосексуалност но за нив важат различни аршиви. Ако геј е БОЛЕСТ, тогаш и лезјбејството е болест и тие што се палат на тоа се исто така БОЛНИ и треба да завршат во гасна комора. Доколку сакаме да бидеме реални, така е. Жалам што паднав на простачко ниво, но бев принуден за да се израмнам во размислувањата со некои поединци.

Хомосексуалноста ја издвојувате како психичко/генетско пореметување кое е далеку поразлично од било која болеста затоа мора да се отстрани. Гасна комора, крематориум, масовна гробница, ... Тоа би го решило проблемот за моментално живите гејови. Но, што со идните генерации гејови кои треба да се родат? Нели, штом е генетска мутација, според сите природни закони следува дека во некоја идна генерација мутацијата ќе се повтори! Убивањето на гејовите би било бескраен процес... Друго, што во случај ако таа генетска мутација се случи токму кај вашето дете? Дали би го дале на спалување, бесење? Ај малку размислете за ова па одговорете! И воопшто некој да не се обидува да одговори дека нема да дозволи неговото дете да биде геј зошто тоа би била најкретенска изјава на цел форум, а воедно и негирање дека гејството е генетско пореметување.

Одјава :свиркам:

MEDDLE

уставен кривичар
Член од
19 февруари 2008
Мислења
1.995
Поени од реакции
1.406
Леле какви идиотски постови се изначитав глава почна да ме боли... „Дадете им и на педофили деца да чуваат зошто нели секој има право да биде родител“.. Што ве тера да мислите дека двајцата гејови како родители би го силувале детето? Што во случај ако сакаат да посвојат девојче? Дали и девојчето би го силувале? „Педерана за во гасна комора, а лезбејки може да чуваат дете“. Пази ти се молам, да се биде геј е болест, а да се биде лезбејка е блаженство... И двете се видови на хомосексуалност но за нив важат различни аршиви. Ако геј е БОЛЕСТ, тогаш и лезјбејството е болест и тие што се палат на тоа се исто така БОЛНИ и треба да завршат во гасна комора. Доколку сакаме да бидеме реални, така е. Жалам што паднав на простачко ниво, но бев принуден за да се израмнам во размислувањата со некои поединци.

Хомосексуалноста ја издвојувате како психичко/генетско пореметување кое е далеку поразлично од било која болеста затоа мора да се отстрани. Гасна комора, крематориум, масовна гробница, ... Тоа би го решило проблемот за моментално живите гејови. Но, што со идните генерации гејови кои треба да се родат? Нели, штом е генетска мутација, според сите природни закони следува дека во некоја идна генерација мутацијата ќе се повтори! Убивањето на гејовите би било бескраен процес... Друго, што во случај ако таа генетска мутација се случи токму кај вашето дете? Дали би го дале на спалување, бесење? Ај малку размислете за ова па одговорете! И воопшто некој да не се обидува да одговори дека нема да дозволи неговото дете да биде геј зошто тоа би била најкретенска изјава на цел форум, а воедно и негирање дека гејството е генетско пореметување.

Одјава :свиркам:
Аууу, па како смееш ваков пост да шлапнеш. Па ти си анти-христијанин, ти си атеист, комуњар, не-македонец. Немој со вакви постови, во пеколот ќе одиш, како не ти е сТрам.. Па дали знаеш дека штом вака размислуваш, дека и ти си потенцијален генетски геј? :D :pos:

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Аууу, па како смееш ваков пост да шлапнеш. Па ти си анти-христијанин, ти си атеист, комуњар, не-македонец. Немој со вакви постови, во пеколот ќе одиш, како не ти е сТрам.. Па дали знаеш дека штом вака размислуваш, дека и ти си потенцијален генетски геј? :D :pos:
Прва мисла за ваков пост би ми била дека е шала, ама, за жал, може авторот да биде и крајно сериозен додека го пишува. :( Што се се изначитав тука, ништо нема да ми биде чудно.
За крајот на твојот пост, од гледна точка на педерлукот како генетско пореметување, сите ние во моментот на создавањето (оплодувањето) сме потенцијални хомосексуалци. Кај некого генот за педерлук (сеуште непостоечки) мутира, кај некого останува во нормална форма.

Член од
11 август 2011
Мислења
266
Поени од реакции
169
Прва мисла за ваков пост би ми била дека е шала, ама, за жал, може авторот да биде и крајно сериозен додека го пишува. :( Што се се изначитав тука, ништо нема да ми биде чудно.
За крајот на твојот пост, од гледна точка на педерлукот како генетско пореметување, сите ние во моментот на создавањето (оплодувањето) сме потенцијални хомосексуалци. Кај некого генот за педерлук (сеуште непостоечки) мутира, кај некого останува во нормална форма.
Епа значи тоа е мутација и треба да се лечи. Не можеме да гледаме на педерите како животинки, они можат и треба да се борат против тој педерски ген.

MEDDLE

уставен кривичар
Член од
19 февруари 2008
Мислења
1.995
Поени од реакции
1.406
Шала шала инаку што, но не на твоја сметка, него на оние што тоа така го тврдат.. малку иронично и грубо од моја страна но.. хех тоа ти е што ќе прави, уживај, не се однесува на тебе.. постот ти беше на место
--- надополнето: 13 декември 2011 во 18:54 ---
Шала шала инаку што, но не на твоја сметка, него на оние што тоа така го тврдат.. малку иронично и грубо од моја страна но.. хех тоа ти е што ќе прави, уживај, не се однесува на тебе.. постот ти беше на место

Член од
25 јануари 2011
Мислења
2.263
Поени од реакции
5.082
Епа значи тоа е мутација и треба да се лечи. Не можеме да гледаме на педерите како животинки, они можат и треба да се борат против тој педерски ген.
Ај наведи еден случај на преобратување од геј во стрејт. Ме интересира дали постои такво нешто а не само да лупаш напамет глупости дека требало да се борат против тоа.

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Можеби, но откако ќе го откријат педерскиот ген. До тогаш само хипотетички размислуваме.
Борбата за промени во генетската конфигурација на една единка не може да вроди со значителни промени додека е жива. Промените само се акумулираат низ генерациите... па по многу години може напорот да се исплати. А бидејќи педерлукот не е наследно заболување, минимално променетиот ген за педерлук не може да се пренесе за потомството, што би значело прекин во промените уште на самиот почеток. Од тука, хомосексуалецот колку и да се труди да биде стрејт нема да може. Колку и да се обидуваат борбените хомофобици да ги истребите гејовите од лицето на светот, нема да успеете. И Дарвин рекол дека се во светот има определена бројност која држи до својата константност. Така и односот на гејови спрема стрејт ќе биде константен колку и да ги требиме.

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Дајте им и на сериски убијци и педофили нека чуват деца , секој заслужува дете ;)
Освен ти секако.

Да речеме дека си во право и дека се работи за мутација.

Да не постоела мутацијата, немаше да бидеш тука, со способност да се изразуваш и да ги користиш тоа прстенцата на тастатура. Уште ќе беше лемуроиден мајмун кој скока од гранка на гранка.

(не дека твојава интелигенција мрднала од тоа ниво, ама ајде ... for the sake of the argument ).

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.756
Поени од реакции
8.784
Да претпоставам дека си стрејт.
Имаш некакви посебни права оти си стрејт?
Да. Има право на брак, на семејство, свое биолошко потомство во тој брак, понатаму, има право да посвои дете.
А многу деца растат со хомосексуални родители, и децата го знаат тоа. Само околината не го знае. И геј заедницата, во глобала така функционира. И мажот и жената се геј, раѓаат дете, и се демек ,,нормални,, нели. Двајцата - честопати, не се воопшто во брак, живеат заедно како брат и сестра, и двајцата имаат партнери надвор од тој дом. А ниту едно дете не е глупо ни слепо, само што ниту едно нема да излезе и да го направи ова што го направи дечкото.

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Знаете што е тажно? Што хомосексуалноста не е генетско пореметување, ниту психолошко. Пронајдена е во повеќе од 450 видови рбетници, а ќе се пронајде во многу повеќе. Кај сите видови е во различен процент, но тој процент е константен. И вие, драги мои сакате да го прикажете против болест? А дали сте читнале какви експерименти се вршени од страна на чичо Хитлер и генетските/биолошките институти врз хомосексуалци и тие сепак си останале такви?

Kajgana Shop

На врв Bottom