ВИДЕО: Еве како размислува момче пораснато од лезбејки

DBack

gloveless
Член од
19 декември 2007
Мислења
5.372
Поени од реакции
2.556
WTF!?
Значи сепак јас сум бил црната овца:P

Заеби педери, заеби педерски бракови. Видеото не го ни гледав а и немам желба.
Неможе некој да биде нормалната личност во геј брак.
Причини нема да набројувам, милион пати се кажани
Сите педери на светов се од хетеросексуални парови.
Сеуште не е регистриран педер од хомосексуален брак.
Сеа ти види.

MakeLOVEnoTwar

Љуби без оглед на се’
Член од
10 декември 2010
Мислења
213
Поени од реакции
114
уху, бааѓи постови . . да предпоставам дека повеќето се од деца (луѓе кои уште го создаваат својот каратер, при тоа не мислам ништо лошо кога го велам тоа - баш на против - битно е децата да изградат свое јас, кое ќе се темели на што повеќе вистина и квалитет) па нема мн сериозно да ги сватам сите работи кои се напишани во овие 9 страни . . .

Незнаењето е извор на сите зла . . . .
тоа е причина не само за ова прашање . .него за многу други, кои многу посилно ги погаѓаат сите луѓе, секојдневно . . . Ако сме волни за учење - светот ќе биде поубаво место, нема да биде лесно да се манипулира со масите и сите ќе имаат свое јас ( кое ќе го темелат на знаење, а не на трачарење, клишиња(стереотипи) и “теории“ на терористи (терористи=сите шо вршат секокаов вид на терор-без оправдана причина, од за да задоволат сопствен кеф-комплекс. А, ги има насекаде, од најмалото селце до секое мало, во секоја метропола)

Информирајте се пред да зборувате за нешто што не знате

Не е страмота да не знаеш - страмота е да лажеш и да правиш будала од себе, изводејќи свои квази теории . . . има луѓе кои работат и истражуваат на одредени теми (па и цел живот) и не џабе работеле за да стигнат поблиску до вистината и да ја поделат со светот - не измислувајте топла вода, веќе е измислена - наушете да ја примените!

И гледајте го видеото _ нема да се попедерчите ! жалосно е што некои од тие што се истуриле од коментирање, не го гледале “ни па сакале, да го гледат“ - тогаш шо к** коментираат !

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
http://www.imdb.com/title/tt0842926/
Овој филм ја обработува истата содржина. Добро е да се види дека семејството е семејство со проблеми и разврски без разлика од каква сексуална ориентација е склопен.
Полека со тек на време ќе се прифатат и овие семејства, можеби нашите генерации не, но следните што доаѓаат со сигурнот нема да имаат ништо против. Се тече, се се менува.

Член од
15 јануари 2012
Мислења
652
Поени од реакции
192
Kaj otide svetov???
Ako veke resile da bidat lezbejki ili gejovi, ok, neka im bide. Od decata neka se otkazat.
Isto kako kalugerkite i kalugerite sega da posakaat da posvojat deca.
Mislam, ako veke si odbral nesto, drzi se do toa.
Ovde maz so maz, zena so zena, a tamu deca sakaat. Ne ide. Licemerno e.

Член од
6 септември 2007
Мислења
1.361
Поени од реакции
2.176
Kaj otide svetov???
Ako veke resile da bidat lezbejki ili gejovi, ok, neka im bide. Od decata neka se otkazat.
Isto kako kalugerkite i kalugerite sega da posakaat da posvojat deca.
Mislam, ako veke si odbral nesto, drzi se do toa.
Ovde maz so maz, zena so zena, a tamu deca sakaat. Ne ide. Licemerno e.
А кај тоа пишува дека хомосексуалците не треба да имаат деца? Потпишале некоја заклетва за која не знам?

Член од
15 јануари 2012
Мислења
652
Поени од реакции
192
А кај тоа пишува дека хомосексуалците не треба да имаат деца? Потпишале некоја заклетва за која не знам?
Ne potpisale, ama ako veke biras da zivees kako homoseksualec, decata ostavi gi na strana. Znaeme deka za dete treba maz i zena. Taka prirodata uredila. Ednostavno, licemerno e.

Член од
6 септември 2007
Мислења
1.361
Поени од реакции
2.176
Ne potpisale, ama ako veke biras da zivees kako homoseksualec, decata ostavi gi na strana. Znaeme deka za dete treba maz i zena. Taka prirodata uredila. Ednostavno, licemerno e.
Прво, не бираш, тоа си. Како би им било на децата со родители кои се латентни хомосексуалци, веќе ако "изберат" да водат таков живот, си размислила?
Природата го уредила оплодувањето, а се останато.... останува на нас. :)

Член од
15 јануари 2012
Мислења
652
Поени од реакции
192
Прво, не бираш, тоа си. Како би им било на децата со родители кои се латентни хомосексуалци, веќе ако "изберат" да водат таков живот, си размислила?
Природата го уредила оплодувањето, а се останато.... останува на нас. :)
Mnogumina ke me napadnat, znam, ama ke si kazam, za mene homoseksualnosta e protiv prirodata. Takov si, ok, vozdrzi se. Ili brkaj rabota so takvi kako tebe, ne mesaj i nevini deca vo celata taa rabota.
Sega i ubiec ima psihopata, takov si e, e nie ke si go ostavime slobodno na ulica, neka si ubiva covekot, sto pa bolen si e neli...

Член од
6 септември 2007
Мислења
1.361
Поени од реакции
2.176
И природата е против тебе, такви ги направила. :icon_lol:

После вакви аргументи..... без зборови ме остави. :)

Член од
6 септември 2007
Мислења
1.361
Поени од реакции
2.176
Abe prirodata...da de, i deca se ragaat so deformacii, pa ne znaci deka toa e normalno.
Опаа и децата со деформации во групата на ненормални ги стави.. Не ти е доста од бламирање? Ако не, еве објасни што е "нормално" за тебе.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Abe prirodata...da de, i deca se ragaat so deformacii, pa ne znaci deka toa e normalno.
Чим се родиле болни или деформирани, јас незнам зошто се обидуваме да ги спасиме кога се против природата, да ги оставиме да умрат, оти се против природата? Или ако земаш социјална помош да ти ја скратиме оти природно е да се бориш за леб, за преживување, што автоматски значи дека социјалните пакети не се нормални и нека умрат од глад? Како ова природниве закони се тумачат како што му одговара секому, можеш да ми објаснеш? Или оние кој се неплодни треба да останат без дете оти се против природата? Со сила земаат дете според тебе, природата не им дала и крај на муабетот. И за крај стави една дефиниција за нормално, еве да речеме ти си нормална, јас сум ненормална според кои критериуми?

DBack

gloveless
Член од
19 декември 2007
Мислења
5.372
Поени од реакции
2.556
Толку си учела. Па уште психолог се кажуваш.

Хомосексуалноста не е личен избор.
Хомосексуалноста не е болест.
Хомосексуалноста не е заразна.
Хомосексуалноста не е неморална.

Зошто хомосексуалци не би можеле да се грижат за дете?

Малку настрана од темава, ама сигурен сум дека е во контекст на твојата вероизсповест од каде и ги влечеш глупите стереотипи: Исус, на пример, бил многу близок со Јован. Неретко се спомнуваат како љубовници:

Дали, ако се испостави дека Исус бил хомосексуалец, ќе бидеш спремна да го смениш својот став кон хомосексуалците?

Член од
28 март 2006
Мислења
17.777
Поени од реакции
12.242
Mnogumina ke me napadnat, znam, ama ke si kazam, za mene homoseksualnosta e protiv prirodata. Takov si, ok, vozdrzi se. Ili brkaj rabota so takvi kako tebe, ne mesaj i nevini deca vo celata taa rabota.
Sega i ubiec ima psihopata, takov si e, e nie ke si go ostavime slobodno na ulica, neka si ubiva covekot, sto pa bolen si e neli...
Nightingale Sentinel wrote: Ми мириса на жолти ѕвезди, логори, не знам зш ги рамниш со психопати...туку... Едино за мене природни се и најсигурно ќе се десат само две ствари -човек да се роди и да умре. Се друго е ...затоа да те замолам да приложиш некоја твоја дефиниција што е природа и што е природно?

Kajgana Shop

На врв Bottom