A
AnFem
Гостин
И јас сум против парадите, повеќе прават да бидат одбивни со нив, ама па ја разбирам целта на тие паради. Проблемот е што не можат да прават што сакаат, ја немаат слободата да се држат за рака или да се бацат во јавност, како ти со девојката, ќе ги убијат од ќотек! Затоа и ја тупиме толку на форум, не се проблем луѓето кои мислат дека тоа не е нормално, а ги оставаат на мира, проблем е тоа баграта што претставува закана за нивниот живот, само поради тоа што не делат исто мислење со нив.абе може е тоа грешка може е некој фалц на природата ама факт е дека постојат и факт е дека можат слободно да си прават што сакаат кај нив домче па и на улица ама не превулгарно ама деца едноставно не им биле одредени мн ми е против природа тоа , а и парадите се безпотреба
Како што реков, деца без родители има многу, имаме недостаток на родители и не гледам зошто некој што се осеќа способен да чува дете не би го направил тоа. Проблемот лежи во општеството, луѓето се тие кои ќе му нанесат штетни последици на тоа дете, а не родителите. Затоа сметам дека сеуште не сме зрели за оваков чекор. Егоистички е да го земеш тоа дете, без да размислиш на последиците, а уште поегоистички е да се мешаш во туѓ живот, да ругаш некој и да му ствараш психички проблеми.