Боди билдинг и теретани - прашања, одговори, заблуди, совети...

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Заинтересиран сум за Muscle Prime Core Factor. Бев во Get Ready (напумпај се) ама го немаат и ми виккат за месец и пол ќе стигнел. Дали го има во некоја друга продавница во скопје (ми треба итно)?
Не, ГетРеди се официјални застапнции на AllMax само тие ги држат иако иронично скоро никогаш ги немаат производите на лагер.
--- надополнето: 30 август 2012 во 14:27 ---
значи слободно можам уште сега да преминам во 2рата фаза?
Да, јас кога користам, земам без фаза на полнење.

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
Вака читав нешто за Deca Durabolin, читав и на наши и на странски страни за неговиот ефект и некако дојдов до нејаснотија: Некаде вика дека не е штетен ако се користи во умерени граници, еве гледав и на www.napumpajse.com
http://www.napumpajse.com/novosti.aspx?n=137 ај нешто повеќе за ова од поискусните.

Член од
30 јули 2009
Мислења
1.770
Поени од реакции
1.058
Вака читав нешто за Deca Durabolin, читав и на наши и на странски страни за неговиот ефект и некако дојдов до нејаснотија: Некаде вика дека не е штетен ако се користи во умерени граници, еве гледав и на www.napumpajse.com
http://www.napumpajse.com/novosti.aspx?n=137 ај нешто повеќе за ова од поискусните.
Еднаш веќе ти пишав во темата што ја отвори за овој лек, дека личноста која може да ти помогне за овој проблем моментално не е присутна на форумов. Ти кажав и како да ја контактираш доколку сакаш да знаеш нешто повеќе. Затоа не очекувај точен одговор од никој овдека.

Јас само ќе ти кажам дека доколку го користиш правилно, и не го злоупотребуваш, и сето тоа го направиш под нечиј надзор, штетата ќе биде минимална, а ти ќе ги извлечеш позитивните страни од лекот.

Сепак, многу ствари се земаат во предвид кога се почнува со ваква терапија. Не би ти препорачал ништо да правиш на своја одговорност без некој поискусен да следи како работиш.

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
Еднаш веќе ти пишав во темата што ја отвори за овој лек, дека личноста која може да ти помогне за овој проблем моментално не е присутна на форумов. Ти кажав и како да ја контактираш доколку сакаш да знаеш нешто повеќе. Затоа не очекувај точен одговор од никој овдека.

Јас само ќе ти кажам дека доколку го користиш правилно, и не го злоупотребуваш, и сето тоа го направиш под нечиј надзор, штетата ќе биде минимална, а ти ќе ги извлечеш позитивните страни од лекот.

Сепак, многу ствари се земаат во предвид кога се почнува со ваква терапија. Не би ти препорачал ништо да правиш на своја одговорност без некој поискусен да следи како работиш.
Извини, но не ми стигна никакво известување од таа тема. Ако сакаш прати ми во порака инфо за членот.

S

Stef Bachatero

Гостин
Некој ако е заинтересиран за вежбање и формирање на убаво атлетско тело нека ми пише пп.Сакам да почнам активно да вежбам луѓе ќе имааат посебен режим,вежби и секако мотивација од мене.Ако сака некој нека пише пп.Не барам ништо за возврат само пред и потоа како доказ на луѓето дека ја кажувам вистината.Па првите 5 луѓе што ќе се зачленат ќе го добијат тоа без никакви измами и незнам што.Само тврдокорна работа и секако дисциплина во тоа.Сите заинтересирани преку пп.

Ron0n

The Mercedes Guy
Член од
16 август 2009
Мислења
351
Поени од реакции
198
Фала на одговорот. Епа дали има некоја замена за Muscle Prime-от?? Нешто слично?

Misery

30% off
Член од
3 април 2011
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.394
Која е предноста од генетски големи нозе,посебно листови..?
Предноста е големи нозе :icon_lol:
Нозете се специфичен дел од телото во кој голема улога има генетиката, кај некој луѓе со вежбање нозете се зголемуваат (кај бутот и листовите) кај некој само се дефинираат повеќе .

Тие што имаат генетски големи нозе вложуваат помалку труд за да ги „изградат“ нозете.

Член од
12 октомври 2011
Мислења
1.942
Поени од реакции
711
Предноста е големи нозе :icon_lol:
Нозете се специфичен дел од телото во кој голема улога има генетиката, кај некој луѓе со вежбање нозете се зголемуваат (кај бутот и листовите) кај некој само се дефинираат повеќе .

Тие што имаат генетски големи нозе вложуваат помалку труд за да ги „изградат“ нозете.
Мислев,да не има нешто поврзаност со тоа,дека за да имаш развиено тело-треба да имаш развиени нозе,пред се...

ама океј,ни ова не е лошо :D

Член од
15 август 2011
Мислења
125
Поени од реакции
40
да прашам за чаре ако лев мускул т.е бицепс е поразивен од десниот ?? да вежбам со еднорачен десен само повеќе или...?

Член од
12 октомври 2011
Мислења
1.942
Поени од реакции
711
да прашам за чаре ако лев мускул т.е бицепс е поразивен од десниот ?? да вежбам со еднорачен десен само повеќе или...?
Кај повеќето е така...и кај мене 1 цм повеќе бега десниото д левиот

Член од
30 јули 2009
Мислења
1.770
Поени од реакции
1.058
Никој не е симетрично правилно развиен, а најпогоден дел за нееднаква симетрија се рацете.
Не обрнувај многу внимание на тоа, со тек не време разликата ќе биде минимална, а и само самиот ќе можеш да ја воочиш.

Член од
26 август 2012
Мислења
37
Поени од реакции
8
Веројатно си десничар, а со тоа и десната страна ти е посилна. Кога вежбаш, левата страна/мускул добива поголем терет, исто како да го вежбаш со поголема тежина и затоа мускулот побрзо расте.
Со тек на време, би требало да се изедначат или малата разлика да стане неприметна. Вежбај правилно и не обврнувај внимание на тоа, ќе се среди со тек на време.

Kajgana Shop

На врв Bottom