- Член од
- 3 ноември 2008
- Мислења
- 431
- Поени од реакции
- 90
30-45 минути.Колку време пред теретана треба да се испие креатин ?
(фаза на полнење)
30-45 минути.Колку време пред теретана треба да се испие креатин ?
(фаза на полнење)
Јас од големото пакување ставив 3 кила негде, но јас тешко накачувам килажа, али кога ставам прилично квалитетна е, не отиде се во стомак. Да помине летово пак би земал Мутант Мас. Од малото пакување не очекувај премногу.Имаше ефект од него? И јас зедов од малото пакување за проба, а се мислам следниот пат да земам од 6,8кг.
Па само кажи ти ние тука сме за совети, јас па мислев баш ко него сакаш да изгледаш.Влакната не се проблем, уште малку на градите да ми пораснат и таман ко него ке бидам.
Само здебелувањето тешко оди
Да дадеше некој совет кој што ке ми користи?
На пример, како до поголем апетит?
Малото го зедов само за проба да видам каков вкус има и како се микса, од есен планирам да земам од големото во комбинација со креатин затоа прашувам дали има резултат.Јас од големото пакување ставив 3 кила негде, но јас тешко накачувам килажа, али кога ставам прилично квалитетна е, не отиде се во стомак. Да помине летово пак би земал Мутант Мас. Од малото пакување не очекувај премногу.
За вкусов веќе кога збориме, не сум ги пробал другите вкусови, тогаш имаше само ванила на лагер, а ванила мрзам, и се изненадив пријатно, многу беше вкусен гејнерот али мешан со млеко. Земи ванила нареден пат нема да згрешиш.Малото го зедов само за проба да видам каков вкус има и како се микса, од есен планирам да земам од големото во комбинација со креатин затоа прашувам дали има резултат.
И јас моментално тој го користам, пишува по 4 дозерки за да биде 52 грама протеин ама мене тоа ми изгледа како премногу и пијам по 2 дозерки до цртата знаци малку помалце од врвот... Дали да ставам по 4 дозерки иако така ми изгледа преблаго и тешкоИстиот го имам користено само големата вреќа, на 0.5 млеко две дозерки рамни. Или ќе мешаш во шејкер малце подолго или во блендер, ако ептен ти е густо така додај малце вода и терај.
Подели ги во денот 2х2 дозерки и тоа е тоаИ јас моментално тој го користам, пишува по 4 дозерки за да биде 52 грама протеин ама мене тоа ми изгледа како премногу и пијам по 2 дозерки до цртата знаци малку помалце од врвот... Дали да ставам по 4 дозерки иако така ми изгледа преблаго и тешко?
Знам ама пишува по 3 шејка во денот а можи и по 4 со по 4 мерици еден шејк.Подели ги во денот 2х2 дозерки и тоа е тоа![]()
Многу ти е тоа..Знам ама пишува по 3 шејка во денот а можи и по 4 со по 4 мерици еден шејк.
Многу ти е тоа..
Абе треба да израчунаш колку калории ти требаат,остај тоа што пишува таму"Per serving is (4 scoops) 1050 cals, 170g of carbs, and
52g of protein" ; 4 мерици од еден шејк, по 3 до 4 шејка во денот.
Полека полека, сакаш да кажеш дека ќе внесуваш над 4000 калории и 200грама протеини од шејкови ДНЕВНО?"Per serving is (4 scoops) 1050 cals, 170g of carbs, and
52g of protein" ; 4 мерици од еден шејк, по 3 до 4 шејка во денот.
Сигурно станува збор за mutant whey protein, тој на мерица има 22грама протеин. Гејнерот на две мерици има 26грама протеин.Јас знам дека во м.Масс има во една мерица 20г протеин(барем тие што го пијат кај мене во теретана ми го имат кажано тоа) .. како може во 4 мерици да има 52г протиен?