Боди билдинг и теретани - прашања, одговори, заблуди, совети...

Razor

u jelly?
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.544
Поени од реакции
168
Немора да значи дека се зголемува после СЕКОЈ тренинг. Ако за една недела ми се зголемил 2cm, не значи дека секоја недела по 2cm ќе ми расте(мускулот). Секој човек е различен, не сме сите исти. Кај некој побрзо се развива, кај некој побавно.
И да, метрото што го имам дома не лаже ;)
добро ај измери се после 3-4 дена колку ке ти биде раката и пиши овде

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.177
Поени од реакции
4.133
Немора да значи дека се зголемува после СЕКОЈ тренинг. Ако за една недела ми се зголемил 2cm, не значи дека секоја недела по 2cm ќе ми расте(мускулот). Секој човек е различен, не сме сите исти. Кај некој побрзо се развива, кај некој побавно.
И да, метрото што го имам дома не лаже ;)
Ајде бе не заебавај,на Шварценегер во најдобрите денови не му се зголемил бицепсот 2 цм во една недела.:toe:

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
Ајде бе не заебавај,на Шварценегер во најдобрите денови не му се зголемил бицепсот 2 цм во една недела.:toe:
Може воспаление имам, како што кажаа погоре, но факт е дека се зголеми брзо. Ќе видам деновиве дали ќе остане или ќе опадне, па ќе пишам тука.

KoNtEjNeR

sapun
Член од
19 декември 2005
Мислења
2.306
Поени од реакции
44
Само еден мускул расте многу брзо... но за него не е потребна теретана :) :)

KoNtEjNeR

sapun
Член од
19 декември 2005
Мислења
2.306
Поени од реакции
44
ехехеххе епа не знам нешто друго така брзо што расте :) :) :) :)

Член од
24 август 2009
Мислења
535
Поени од реакции
72
Дилберишта,сакам да прашам дали некој од вас знае димензии на шипката за вежбање на бенч, за тежина знам дека е 10 кг ама должина и ширина? И за клупата за вежбање димензии .. нешто ако има на интернет како проект или било што би ми помогнало .. Благодарам однапред. :smir:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Ко нема у ву-глу има у гуглу!
Гуглај брате, аман.

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Дилберишта,сакам да прашам дали некој од вас знае димензии на шипката за вежбање на бенч, за тежина знам дека е 10 кг ама должина и ширина? И за клупата за вежбање димензии .. нешто ако има на интернет како проект или било што би ми помогнало .. Благодарам однапред. :smir:
Мислам дека олимписка е 180цм долга со 28мм дијаметар

Член од
24 август 2009
Мислења
535
Поени од реакции
72
Ко нема у ву-глу има у гуглу!
Гуглај брате, аман.
Ех да можев.. со интернетов едвај форумов го отварам..

Мислам дека олимписка е 180цм долга со 28мм дијаметар
Фала :smir:

sto be da ne prajs sipka doma???:D
Ќе ми направи еден познаник на татко ми ..

^
Home made теретана :tv:
Онака колку да се издувам малце дома во слободно време,не планирам којзнае што...

:salut::salut:

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
^
Home made теретана :tv:
Ако има можност, простор и пари негледам ништо лошо во тоа. Ќе му остане за внуци и правнуци и било кога ќе може да си вежба (зборам и за по 5-10 години). Само што е скапа инвестиција.

По америка скоро во секој дом има мини теретана. Не мислам само на шипка и клупа туку комплет опремена со кардио справи, лат машина, машини за нозе итн...се на се 1000-2000 евра инвестиција

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
Многу е подобро така, отколку да одиш по ,,јавни теретани’’ ќе ги наречам. Дома си, твое си е, само твои луѓе се потат внатре :tv:
Само треба простор и пари.

Kajgana Shop

На врв Bottom