Ska Maniac
Бараба
- Член од
- 2 октомври 2013
- Мислења
- 11.638
- Поени од реакции
- 29.409
педериKazite pederi
педериKazite pederi
PEDERITE TUKA NE KAZUVATЗдраво. Како тотален аматер кога станува збор за теретани, Ве замолувам да ми препорачате теретана во Центар што почнува со работа во ~7-9 наутро. Ја пронајдов FitIn и ме интересира колку чини месечна членарина кај нив, нивни посебности и карактеристики, и Ваши мислења. Фала однапред.
DALI SAMI VEZBAJAT TIJA BRAD???Само Technogym справи да има, некои гласини викаат со овие справи многу растел мускулот.
Technogym e za seljaci, samo prime usa i atlantis.Само Technogym справи да има, некои гласини викаат со овие справи многу растел мускулот.
И јас каде што одам.Дали и кај вас има се почесто сезонски вечбачи или јас ја иам љуфнато теретаната
Цела гарда по 7 8 души исполегнати,потпрени по справите,тегови и шипки на секој ќош. На секое да му велиш да се тргни за да тренираш.
Скоро секој ден е ова. Ко ќе е газдата тука има ред, ама чим замини негде се е однопаку.
Да, посебно понеделник.Дали и кај вас има се почесто сезонски вечбачи или јас ја иам љуфнато теретаната
Цела гарда по 7 8 души исполегнати,потпрени по справите,тегови и шипки на секој ќош. На секое да му велиш да се тргни за да тренираш.
Скоро секој ден е ова. Ко ќе е газдата тука има ред, ама чим замини негде се е однопаку.
Ова е последниот период за #telo_za_plazaИ не заборавајте ги Април до Јуни![]()