А како заклучи дека на бицепсот му треба посебен ден, а на рамената не?Ево и мојата.
Менав на стандард програма, без кобинации горен/долен дел, ППЛ или слично.
Пон: Гради 4 вежби
Втор: Бицепс 5 вежби
Сре: Рамо 5 вежби, Трицепс 4 вежби
Пет:Грб 4 вежби
Саб: Нозе 5 вежби
Малце имам проблеми со рамењата све друго е во ред.
Не ни обрнав внимание на то ко си го планирав распоредот.А како заклучи дека на бицепсот му треба посебен ден, а на рамената не?
Ова најблиску до јас како вежбам. Можеш конкретно да ги посочиш вежбите кои точно, мислам ако не те мрзи.Кога веќе си ги кажуваме програмите ајде и јас:
1. Гради 2 вежби, рамо 1 вежба, трицепс 2 вежби;
2. Грб 4-5 вежби, странично и задно рамо по 1 вежба, бицепс 2 вежби;
3. Нозе 4 вежби, стомачни 3 вежби.
Нема денови, секој ден вежбам и само ги ротирам 1-2-3, 1-2-3 итн..
Ne ti se premnogu vezbi za biceps? jas so grb mi e vo ist den posle grb rabotam uste 2 ili 1 vezba za biceps i begam.Ево и мојата.
Менав на стандард програма, без кобинации горен/долен дел, ППЛ или слично.
Пон: Гради 4 вежби
Втор: Бицепс 5 вежби
Сре: Рамо 5 вежби, Трицепс 4 вежби
Пет:Грб 4 вежби
Саб: Нозе 5 вежби
Малце имам проблеми со рамењата све друго е во ред.
1. Гради: Barbell Bench Press, Barbell Incline Bench Press,Ова најблиску до јас како вежбам. Можеш конкретно да ги посочиш вежбите кои точно, мислам ако не те мрзи.
Бицепсот ми е слаба страна, многу тешко напредувам со него, затоа имам толку вежби, а рамото ем ми е проблематично ем кога го вежбам турбо си се развива како што треба.Ne ti se premnogu vezbi za biceps? jas so grb mi e vo ist den posle grb rabotam uste 2 ili 1 vezba za biceps i begam.
- Kaj mene obratno e jas mn poveke se imam posveteno na triceps. Za ramo rabotam po 7 vezbi, 1 za predno i po 3 za stranicno i zadno. Kaj mene ramoto doagja najmnogu do izraz posebno zadno i stranicno sirocina, predno go odbegavam i nejkam da go forsiram dovolno e so bench. Mislam i deka najpametno e poseben den samo za ramo i maksimalno da se posvetis. Ama ako imas rezultati so ova programa teraj, ova bese od moja strana gledano na programava
Еве, земи го овој, на пример.Пак јас. Ама добро, долго ме немаше.
Ве молам препорачајте ми каков гејнер да земам, и како оди со дозирање.
Знам дека има посебна тема за суплементи ама пишувам тука зашто е поактивна. Благодарам.