- Член од
- 3 февруари 2016
- Мислења
- 133
- Поени од реакции
- 38
Во City Mall имашMyprotein ima kaj nas?
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Во City Mall имашMyprotein ima kaj nas?
Види во Брутал имаа минатата недела попуст 2.5кг 2300ден и про нутри олимпија, иначе мајпротеин имаш и во полео и во сити мол дуќанот од калифорнија (нз како се вика сега).Myprotein ima kaj nas?
Во "PBC" имаш мн добар.Л-карнитин да препорачате?
Za online naracka od nekade, poso vo ohrid sum.Види во Брутал имаа минатата недела попуст 2.5кг 2300ден и про нутри олимпија, иначе мајпротеин имаш и во полео и во сити мол дуќанот од калифорнија (нз како се вика сега).
Јави се и прашај, претпоставувам дека сите праќаат по карго.Za online naracka od nekade, poso vo ohrid sum.
ultimate nutrition se razbiraКој е подобар муProtein impact whey или ultimate nutrition pro star и каде можам да ги најдам?
omega 3 za rucek edna kapsulaКaкo е нaјдoбрo дa се кoнзумирa oмегa3, oвa кaпсуливе мнoгу гoлеми ми изгледaaт и штo е пoдoбрo oмегa3 или рибинo мaслo
Свесно ги конзумираме овие де, дај чаре како да ги избегнеме?
Oops...
Нема како, тоа е. Јас не пијам протеин така да немам проблем, за со кафе не би знаел, пробај со кокосово масло, кај некој има добар ефект - или малце млеко.Свесно ги конзумираме овие де, дај чаре како да ги избегнеме?
Еве јас пијам по 4-5 кафиња на ден, за време на кето морам или да ги пијам без шеќер или со засладувач (натрен или како и да е вика тој со розева лента од кам го земам) и ставам по една таблетка во кафето. Сум го пиел и без воопшто шеќер, али некако ми е ту мач блуткаво![]()
Колку што знам нема некое правило за пиење на овие, јас практикувам наутро на празен желудник пред пиење на протеин... Секој различно ги конзумира јас пак после ручек т.е втор оброк конзумирам мултивитамини...Декa нa oпaкoвкaтa пишувa сaмo дa се земa сo мнoгу вoдa, a oвa не те рaзбрaв зa ручек , пред или пo ручек мислиш?