Psyside
Nocturnal
- Член од
- 30 јануари 2009
- Мислења
- 18.738
- Поени од реакции
- 18.484
За магнезиум зимаш додатно или пошто 100мг доза малце ми се гледа само од ова
Life Extensions е подобар.https://images.pharm24.gr/pHealth_Aid_A_To_Z_Multivitamin.jpg
https://www.images-iherb.com/l/NWY-15395-2.jpg
Koj e подобар овој ти што ми го препорача или некој од овие?
Да преполагаш? Сакаш да кажеш веќе имаш една?Ако ви е признаено и надвор од земјава сум заинтересиран, ако не ништо не правиме, не бива се да се преполага.
Не, сакам да кажам дека не планирам уште долго да живеам во мкд.Да преполагаш? Сакаш да кажеш веќе имаш една?
ОД брутал е земен, рокот му е до 09/2018, а и мерилката колку е точно грама?од кај го зема? не е ваков, до кога му е рокот?
Од ванила е вкусот, а и ме интересира за мерилката ако знаеш колку грама е, на неа пишува до 70, изгледа не е тоа грамот.Јас имам пиметено дека структурата и растворливоста зависат од вкусовите, некои вкусови полесно се раствораат од останати, исто ако е smooth малце поинаква е структурата. можеби оваа твоето е нормално и нема потреба да се плашиш.
25 грама еОД брутал е земен, рокот му е до 09/2018, а и мерилката колку е точно грама?
Од ванила е вкусот, а и ме интересира за мерилката ако знаеш колку грама е, на неа пишува до 70, изгледа не е тоа грамот.
Кои вкусови беа останати во брутал?Денес зедов импакт веј протеин и сакам да прашам некој што ги има користено дали вака треба да изгледат (како грутки). Ги пробав и не се растворија како што треба. Досега имам користено протеини и се биле како прашок т.е без грутки. Да не се фејк?
Денес зедов импакт веј протеин и сакам да прашам некој што ги има користено дали вака треба да изгледат (како грутки). Ги пробав и не се растворија како што треба. Досега имам користено протеини и се биле како прашок т.е без грутки. Да не се фејк?
Тогаш ако сакаш да си дел од фитнес светот, не е лошо да поседуваш ВАЛИДЕН документ со кој се потврдува твоето познавање од таа област.Не, сакам да кажам дека не планирам уште долго да живеам во мкд.