Блам држава

Член од
23 мај 2013
Мислења
2.406
Поени од реакции
5.813
Не е вечен ваквиот живот. А откога ќе се отстранат сите Чкипе Етњик структури меѓу кои и ДУИ, ќе плукаат крв за крадените пари.
Ние не сме вечни не пак ваквиот живот.

Член од
3 септември 2010
Мислења
6.430
Поени од реакции
9.079

VS

Член од
25 март 2012
Мислења
8.600
Поени од реакции
5.219
Не знам еве, што ќе каже @puno дека е точно јас у тоа ќе верувам.

Ако рече лажно е ова, ќе верувам, ако рече српски тајни служби со примеси на руска конекција ќе верувам, ако рече вистина е и во тоа ќе верувам. Буквално оставам пунињо да ми го направи мислењето за оваа тема.
Не е лажно, вистина е.
Знам дека масовно крадат и по општина липково.
Зошто да ги бранам кога и по мој џеп удираат, не само по ваш.

Член од
3 јуни 2022
Мислења
1.595
Поени од реакции
3.854
Класична Македонска паразитска приказна. Оптерети ги до максимум државните институции со непотребни партиски вработувања и кога ќе видиш дека одиш во минус, секнуваат пари качи ги давачките неколкукратно до максимум па бизнисите и граѓаните нека плаќаат

Член од
30 октомври 2022
Мислења
493
Поени од реакции
1.365
Три општини во државава, во време на енергетска криза, трошеле повеќе струја од лани. Станува збор за општините Арачиново, Студеничани и Лозово. Најголем трошаџија била општина Арачиново која во октомври годинава, споредено со октомври во 2021 година, потрошила за 474 проценти повеќе електрична енергија, што значи дека потрошувачката е речиси пет пати поголем
А Чурката ги учи останатите граѓани како требало да штедат струја зимава.Ама шом дозволуваме вакви работи така и ни треба.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.278
Поени од реакции
15.402
... па работи!
еве:
„...Зиков со навреди за аферата „Паразити”:
- Да јадат гомна сите што зборат за мене!

t

Љупчо Зиков, дежурниот бранител на власта на СДСМ со навреди им одговори на медиумите и на јавноста кои бараа одговори за висината на неговата плата од 120.000 денари како директор во државната компанија МЕПСО.
Зиков, во објава на социјалните медиуми безобразно и недостоинствено одговори:
- „Јадете гомна за мене колку сакате, само добра фотка ставете”.
Со оглед дека, според објавената фотографија кон овој пост, може да се забележи дека Зиков консумира вино, претпоставуваме дека тоа тој го има направено во алкохолизирана состојба кога разумот и свесноста му се намалени.

Се надеваме дека дежурниот бранител на СДСМ, главниот лик во аферата „паразити”, Љупчо Зиков нема да го смени мислењето во текот на утрешниот ден кога ќе испари алкохолот од неговиот организам....“
:pos:
20221116_145438.jpg

PROROKOT

Ќе ме биде...
Член од
16 февруари 2022
Мислења
4.984
Поени од реакции
5.131
Ликов е прилично флексибилен во своите ставови, зависно од тоа дали има позиција која му одговара (на џебот) или не му одговара...
Автоматски споено мислење:

Човечево ја претставува неговата (!) држава. а таа (држава) сигурно не се вика „Македонија„.

А знаеме и како се вика (државата, нели...) за чии интереси е поставен на висока политичка позиција.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.533
Поени од реакции
22.188
Vo Kicevo izgleda se sobrani site albanski znaminja sto postojat. Uckata Dehari nesto na golemo se fali kako najgolem megju negovite a gledam nivnite site zapaleni umiraat od emocii. Batali toa sto cel grad raskopan smrdi korne. Toa se tie prioriteti. Bitno dusata nacionalisticka nahraneta.

1669633328254.png

1669633364379.png

1669633434631.png

Kajgana Shop

На врв Bottom