Ја имам, ама ептен е тешкаИма бе![]()
Blender
И + тоа, бесплатна е и е open source. Ако мислиш дека е open source нема да е доволно добра, изгледај го Big Buck Bunny .
двд плеерот би требало да го чита преводот без вметнување со некоја екстра програма. Доволно е филмот и преводот исто да се викаат. ПримерДали некој знае програма за вметнување на превод во филм кој потоа снимен на двд би го читал двд плеерот заедно со преводот.Фала однапред
Probav taka ama ne saka,mene mi kazaja deka imalo nekoja programa.Fala sepakдвд плеерот би требало да го чита преводот без вметнување со некоја екстра програма. Доволно е филмот и преводот исто да се викаат. Пример
Филмот: Nekojsi film.avi
Преводот: Nekojsi film.srt (или која и да е екстензија да е преводот)
Фајловите еден до друг се режат на двд и би требало автоматски да ги прочита.
Пример филмот ти се вика SAW (Probav taka ama ne saka,mene mi kazaja deka imalo nekoja programa.Fala sepak
Ако плеерот не ти чита divx, можеш да пробаш со converxtodvd, има таму subtitles, ќе стиснеш десен клик и add subtitle. Само ќе треба да чекаш да се енкодира пред режење. Ако имаш слаб компјутер ќе се изначекаш.Дали некој знае програма за вметнување на превод во филм кој потоа снимен на двд би го читал двд плеерот заедно со преводот.Фала однапред
Blaze Media.ако ова е правата тема барам и ја софтвер за одделување на звукот од клип на пр да ја извадам само песната од видео спот
Мислам дека овде не е дозволено да ти постирам линкот...Ај ако сака некој да ми најде Windows xp service pack 3 КОМПЛЕТ !!!![]()
Ima edno programce se vika Video MP3 extractor...mn lesno za upotreba probaj go..:smir:ако ова е правата тема барам и ја софтвер за одделување на звукот од клип на пр да ја извадам само песната од видео спот
НЕ можеш да ги користиш овие програми ако немаш премиум акаунт. во секој случај, провери си ПП :helou:Eden drugar mi kaza deka imal rapidshare downloader moze li nekoj da mi kaze kako i od kade da simnam takva rabota?
Симни си го Тotal Video Converter. Се има во него.ако ова е правата тема барам и ја софтвер за одделување на звукот од клип на пр да ја извадам само песната од видео спот
И што ќар ако го имаш тој програм кога немаш Premium Account?Eden drugar mi kaza deka imal rapidshare downloader moze li nekoj da mi kaze kako i od kade da simnam takva rabota?
Друже, се надевам дека ace_elemeNt ти завршил работа... Како и да е, сакав да кажам (можда и знаеш за ова) имаш и опција да пребаруваш низ Rapid ShareEden drugar mi kaza deka imal rapidshare downloader moze li nekoj da mi kaze kako i od kade da simnam takva rabota?