Барам програма

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 јули 2008
Мислења
36
Поени од реакции
2
Дајте предлог за да се вратат податоци после формат на компјутер. Пробав со виртуал лаб ама неможам да најдам неки активејшн намбер Ч) па нешто слично ама целосно пиратско ако ви текнува?

M

Mr.InF3ction

Гостин
Дајте предлог за да се вратат податоци после формат на компјутер. Пробав со виртуал лаб ама неможам да најдам неки активејшн намбер Ч) па нешто слично ама целосно пиратско ако ви текнува?
пратено по пп

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Oкеј, пред некое време си купив нов маус Verbatim Rapier V2, и со него си идеше цд со софтвер за сетирање на програмибилните копчиња, додавање скрипти итн итн...Е сега проблемот ми е цд-то неможам да го најдам, а ни софтверот на интернет не успеав да го најдам....софтверот се вика Gamer Toolkit

ако некој успее да го најде, стварно би ми помогнал...

Jordan Rudess

Tonight's the night.
Член од
3 декември 2008
Мислења
412
Поени од реакции
53
Може ли торент од некоја исправен Windows Xp sp3..

Член од
15 април 2009
Мислења
657
Поени од реакции
112
Тражам лиценце за Norton Anti Virus Gaming Edition. Ако може лиценца, а не триал ресет. Thx :smir:

thekillagorilla

Мортус
Член од
20 февруари 2007
Мислења
610
Поени од реакции
12
Барам програма - II дел

Барам клуч или ресетер за Касперски 2010 Internet Security

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Oкеј, пред некое време си купив нов маус Verbatim Rapier V2, и со него си идеше цд со софтвер за сетирање на програмибилните копчиња, додавање скрипти итн итн...Е сега проблемот ми е цд-то неможам да го најдам, а ни софтверот на интернет не успеав да го најдам....софтверот се вика Gamer Toolkit

ако некој успее да го најде, стварно би ми помогнал...
bump!

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Бидејќи оваа тема станува пренатрупана и со тоа прегледноста е премногу обемна ќе биде затворена, и дискусијата
продолжува на Барам програма - II дел

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom