Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
за мене никој нема некоја програма за правење на 3д анимации?

пишав 100 пати доунлоад фирефокс 2 ама 100-ти ми ја извади тројката и се изнервирав.......ја немаше ни на лајмвајрот(а што има па на тоа) енивеј фала и извинете за офтопик

:oftopic:

Кога ќе бараш програма на гугл, напиши го во наводници, така ќе ти даде страни кај што се содржат сите клучни зборови коишто си ги напишал и нема шанси да не ти ја покаже програмата :helou:

Programa za FREE calls to usa(od makedonija fala bogu), koristev oovoo , prvo imase 1 saat vreme za chat , pa go namalija na 15, pa sea skroz go isklucija mame mu ....

koristev voip stunt porano ali i toa go zaebaa

help ?

dajte be neso mora da ima ...:vozbud:

Programa za FREE calls to usa(od makedonija fala bogu), koristev oovoo , prvo imase 1 saat vreme za chat , pa go namalija na 15, pa sea skroz go isklucija mame mu ....

koristev voip stunt porano ali i toa go zaebaa

help ?

dajte be neso mora da ima ...:vozbud:

Ако мислиш да се јавиш од тука (од РС) па таму на ФИКСЕН телефон, тогаш :bip:

A иначе преку MSN, Skype, Yahoo..... можеш да си праиш муабетче и без пари, преку тастатура, преку микрофон, со камера.......

Ако мислиш да се јавиш од тука (од РС) па таму на ФИКСЕН телефон, тогаш :bip:

A иначе преку MSN, Skype, Yahoo..... можеш да си праиш муабетче и без пари, преку тастатура, преку микрофон, со камера.......
јас зборувам преку Комјутер na Фиксен во Австралија и Америка преку MRTalk тие корисници што се имаа регистрирано пред 2месеци можи без бари да се јавуваат сеуште,а додуша сега бара пари за секоја нова регистрација:toe:
Пробајте со оваа програма можи уште да е беспари со незе не ми е проверена во последно време дали уште можи да се звони па кажете
internetcalls
http://rapidshare.com/files/145179262/setupinternetcalls.exe

јас зборувам преку Комјутер na Фиксен во Австралија и Америка преку MRTalk тие корисници што се имаа регистрирано пред 2месеци можи без бари да се јавуваат сеуште,а додуша сега бара пари за секоја нова регистрација:toe:
Пробајте со оваа програма можи уште да е беспари со незе не ми е проверена во последно време дали уште можи да се звони па кажете
internetcalls
http://rapidshare.com/files/145179262/setupinternetcalls.exe

bravo za ova, fala mnogu :smir:
works just fine

ми треба програмче за да направам ИНСТРУМЕТАЛКА, (она музиката со е, да направам музика, (гитари,бубнјеви,басови и слични срања) знаете некоје??

ми треба програмче за да направам ИНСТРУМЕТАЛКА, (она музиката со е, да направам музика, (гитари,бубнјеви,басови и слични срања) знаете некоје??

Acid Music stuido 6
Absynth 4.0.1
Ableton Live 6
Dance ejay
HipHop ejay
Techno ejay
FM8 1.0.1
Fruity Loops Studio
Reason 3.0
Reaktor 5

Се надевам ти помогнав во изборот :)

Acid Music stuido 6
Absynth 4.0.1
Ableton Live 6
Dance ejay
HipHop ejay
Techno ejay
FM8 1.0.1
Fruity Loops Studio
Reason 3.0
Reaktor 5

Се надевам ти помогнав во изборот :)

Link за некој од овие програми, фул верзија.. =)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom