А1 Македонија (VIP)

cYb3rc0re

~ место за реклама
Член од
3 мај 2005
Мислења
914
Поени од реакции
170

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28

асфалт

UNCENSORED
Член од
8 август 2005
Мислења
804
Поени од реакции
23
се има некој префрлено на ВИП? дајте некое искуство...

Член од
2 април 2007
Мислења
394
Поени од реакции
13
Eve kakvi kje bidat cenite po "promotivniot period" kaj novite lopuzhi (ovojpat avstriski)
Povici od 08:00 do 20:00 kje chinat 13 denari / minuta, a od 20:00 do 08:00 kje chinat 3.66 denari / minuta. Vnimavajte!!! Tarifiranjeto e na 60 sekindi! SMS kje ve chini 5.78 denari / poraka!
Nekoj ushte misli deka vovedoa konkurencija vo mobilnata telefonija i deka kje ima smaluvanja na cenite kaj cosmofon i T-mobile? :nenene: Nema od prosta prichina shto so vakvi ceni prvite 30 sekundi razgovor vi se seushte poevtini kaj Cosmofon (12.74 denari). Nekoj e seushte zainteresiran za promena na opratorot? Me interesira dali onoa selanche / ministerche kje im ja zeme licencata na avstrijanskive banditi kako sho se kurcheshe? :vozbud: :pos2:
Toa nema da bide osnoven paket za vo idnina, toa e za sega vo momentov(3,6denari minuta e dosta poeftino od site drugi-taka da i toa ne ti drzi), ponatamu sigurno ke ima pomali ceni, a veke od slednata nedela ke ima namaluvanje na ceni i kaj T-mobile i kaj Cosmofon. Cenite od sega ponatamu mozat da odat samo NADOLU!!! Na koj mu se pravi muabet".. aj javi mi se na fiksen"-:) neka zeme Cosmofon za 30 sekundi, mene mi se pravi muabet poise. By the way ne sum od VMRO - ama toa ministerce selance donese tret mobilen operator, wi-max ...za 1 godina. a ministrite gradski ne donesoa nisto vo 3 mandata.

Член од
20 септември 2007
Мислења
68
Поени од реакции
1
Cisto od radoznalost zemav brojce od vip,i ima avtomatski pusteno mejli.koga si nedostapen toj sto te bara mu lapa 5 din.U upatsvoto ima tri strani kako da pustis,citas i izmenis mejlito ama nigde nema kako da go ISKLUCIS.Probav i so govornite upatsva,ali nisto.
znae nekoj kako???

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Абе ај дајте ми ја веб страната на операторов да видам шо мобилни има

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
Cisto od radoznalost zemav brojce od vip,i ima avtomatski pusteno mejli.koga si nedostapen toj sto te bara mu lapa 5 din.U upatsvoto ima tri strani kako da pustis,citas i izmenis mejlito ama nigde nema kako da go ISKLUCIS.Probav i so govornite upatsva,ali nisto.
znae nekoj kako???
abe ima nesto kao #122* ili obratno... ili 022 ili 112 probaj nekoi kombinacii so ovie broevi i so # i * jas taka go iskluciv ... ali ic ne mi teknuva kako bese:D

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
inaku sto ste ste raspcule... ne vi se bendisuva ne go koristite,... jas kao sto kazav si zedov broj ali od t-moble ne go frlam.. na ovoj dotrosuvam kredit i posle cao ke mu napravam... ili za ne daj Boze ke go cuvam.. kosmofon voopsto ne mi odgovara ..ali t-mobile mi e .. poklon do zemja za 200 za 200:cuc:... pa moze i zatoa ne mi e tolku loso sto tarifiranjeto e na sekunda​

Член од
20 септември 2007
Мислења
68
Поени од реакции
1
ne biva so mejlito.probav so #* 0,1,2 nisto.na *102# mi vrati deka uslugata e akivirana.??????

Член од
29 јули 2005
Мислења
2.973
Поени од реакции
178
Еве како ќе биде основниот кориснички пакет

Кон сите национални мрежи А-Период 11 ден. (12.98 со вклучен ДДВ)
Б-Период 3.1 ден. (3.66 со вклучен ДДВ)

А-период од 08:00 до 20:00
Б-период од 20:00 до 08:00
Овој периодот Б е исто така и за цел ден недела и државни празници
СМС е 5.78 денари :nerv:

Мое мислење е дека ништо не е сменето. 13 денари минута алоооооооооооооооо проверете на страницата на VIP на Србија колку се различни цените.
АПАШИ :nerv:

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
Еве како ќе биде основниот кориснички пакет

Кон сите национални мрежи А-Период 11 ден. (12.98 со вклучен ДДВ)
Б-Период 3.1 ден. (3.66 со вклучен ДДВ)

А-период од 08:00 до 20:00
Б-период од 20:00 до 08:00
Овој периодот Б е исто така и за цел ден недела и државни празници
СМС е 5.78 денари :nerv:

Мое мислење е дека ништо не е сменето. 13 денари минута алоооооооооооооооо проверете на страницата на VIP на Србија колку се различни цените.
АПАШИ :nerv:
Од кога ќе се овие цени?

Член од
29 јули 2005
Мислења
2.973
Поени од реакции
178
Од кога ќе се овие цени?
Од кога ќе бидат незнам, ама еве го линкот
http://www.vipoperator.com.mk/cm/offer/prepaid/pptariffs/speacial/prices/index.php

П.С. Ова што е 7.7 денари минута е само промотивна припејд тарифа

Направете го Вашиот прв повик најдоцна до 21.10.2007 и активирајте ја Промотивната Припејд тарифа која ќе можете да ја користите неограничен период. Доколку не ја активирате Вашата SIM каритчка до 21.10.2007 Vip ќе ви распредели друг тарифен план на Вашата SIM картичка кој во моментот е активен.

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
ајде да видиме т-мобиле со што понуда ќе излзе би требало денес,утре...
се разбира дека цените ќе одат надолу,битно е дека се ствара конкуренција и борба помеѓу неа а овие од вип ваљда потпишаа договор па мора да се придржуваат до него бидејќи главното нешто што беше пресудно за добивање на тендерот беа пониски цени

Kajgana Shop

На врв Bottom