- Член од
- 30 јануари 2005
- Мислења
- 7.397
- Поени од реакции
- 1.308
Еве како изгледаше салонот на ВИП во ГТЦ, првиот ден по објавувањето дека почнуваат со работа. Сликано околу 7-8 навечер...
Оди во менито на телефонот кај што е пренасочувањето - Call Divert (или Forward), па Voice Calls и од таму селектирај Cancel all, или ако сакаш другите да ти се активни, селектирај if not available. Вака е на мојов телефон, кај други модели може да е различно. Називите на менијата се различни на разни модели на телефони, ама горе-долу слични се. Ако не се снајдеш, пиши каков телефон имаш и моделот, па ќе се потрудиме да ти помогнеме. :helou:Cisto od radoznalost zemav brojce od vip,i ima avtomatski pusteno mejli.koga si nedostapen toj sto te bara mu lapa 5 din.U upatsvoto ima tri strani kako da pustis,citas i izmenis mejlito ama nigde nema kako da go ISKLUCIS.Probav i so govornite upatsva,ali nisto.
znae nekoj kako???
Во право си, темава треба да биде VIP оператор. Инаку, јас не планирам во скоро време да се префрлам на VIP.абе луѓе дај прекрстете ја темава напишете ВИП ОПЕРАТОР а не нов оператор го престстави својот бренд
Tocno taka, vo 3 mandati ne unazadija ne kako za 12 godini tuku kako za 120 godini, sekoja cest na denesniveama toa ministerce selance donese tret mobilen operator, wi-max ...za 1 godina. a ministrite gradski ne donesoa nisto vo 3 mandata.
Дете јас пак не да не сум за комуњарите, туку мислам дека нема поголемо зло од нив за Македонија, ама нивниот бандитизам не мора да им биде оправдување на овие другиве. Мене ме иритира тоа што и овие виповциве дојдоа само да дрпаат од Македонија, а оние кои треба да ја заштитат, во случалот министерчето за транспорт и врски, не прават ништо. Види ги само цените на виповци во Србија кои се и ќе ти стане јасно. Туку ИНШАЛА' Т-мобиле сега не да ги прееба со новава понуда... А ако цените отидат надолу јас дури и ќе се извинам за претходно кажаното. Само не треба тука да се застане. Четврт оператор ПОД ИТНО да се донесе. И не да се распишуваат некакви си тендери. Има бре да им отидам у Водафон (мислам на оноа министерчено селанче :smir: :baeh: ) и ДА ГИ ПРЕКОЛНУВАМ да влезат у Македонија.Toa nema da bide osnoven paket za vo idnina, toa e za sega vo momentov(3,6denari minuta e dosta poeftino od site drugi-taka da i toa ne ti drzi), ponatamu sigurno ke ima pomali ceni, a veke od slednata nedela ke ima namaluvanje na ceni i kaj T-mobile i kaj Cosmofon. Cenite od sega ponatamu mozat da odat samo NADOLU!!! Na koj mu se pravi muabet".. aj javi mi se na fiksen"- neka zeme Cosmofon za 30 sekundi, mene mi se pravi muabet poise. By the way ne sum od VMRO - ama toa ministerce selance donese tret mobilen operator, wi-max ...za 1 godina. a ministrite gradski ne donesoa nisto vo 3 mandata.
Влезот на четврт оператор во МК не е гаранција за снижување на цените. Македонија сепак е мал пазар пред се, така да, и да дојде четврт оператор, Макар шпанската *Telefonica, веќе не би било исплатливо да се гради мрежа, да се спуштаат цени, за тоа време другите ператори ќе понудат некои многу добри привилегии.Четврт оператор ПОД ИТНО да се донесе. И не да се распишуваат некакви си тендери. Има бре да им отидам у Водафон (мислам на оноа министерчено селанче :smir: :baeh: ) и ДА ГИ ПРЕКОЛНУВАМ да влезат у Македонија.