А1 Македонија (VIP)

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
значи вип се цареви... со 590 претплата се протурив од муабетење од пораки пишување од све живо... сеа гледам кои лопови биле т-мобиле

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Вака....моментално сум на ОНЕ и сакам да се префрлам на ВИП али да ми остане бројот со префиксот од ОНЕ.Дали и колку се плаќа ако знаете???

Член од
29 август 2008
Мислења
5.961
Поени од реакции
4.465
Вака....моментално сум на ОНЕ и сакам да се префрлам на ВИП али да ми остане бројот со префиксот од ОНЕ.Дали и колку се плаќа ако знаете???
znaci prefrlajneto ti odi besplatno se na tovar na Vip ..samo 236denari se plajka zada si go zadrzis brojot od bilo koj operator .....vo slucajov tvoj (236den so se ddv gi zema One)

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.237
Поени од реакции
8.340
znaci prefrlajneto ti odi besplatno se na tovar na Vip ..samo 236denari se plajka zada si go zadrzis brojot od bilo koj operator .....vo slucajov tvoj (236den so se ddv gi zema One)
Клосарите од т-мобиле еднаш ме одбиа причината зошто не сум платил задната сметка а таа и не беше стигната незнам како да им ја платам..
Такада овојпат кон крајот на месецот пак ке поднесам да се префрлам во Вип..

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Користам ВИП и сум многу задоволен за разлика од порано со т мобиле кога едноставно дереа на живо:tapp:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
А после ВИП ти враќа на сметка 250 денари :)) Барем на при пејд е така.

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
А после ВИП ти враќа на сметка 250 денари :)) Барем на при пејд е така.
Значи му доаѓа како да си уплатил за кредит. ТОП уште утре се префрлам.
ОНЕ ме одраа,ВИП ко што гледам се најисплатливи.

Член од
20 јануари 2009
Мислења
658
Поени од реакции
544
http://www.vip.mk/cm/offer/prepaid/tariffmodels/viptop/index.php

има нов тарифен модел ВИП ТОП, 2.5 ден минута кон сите мрежи, ама ко за чудо, немам видено цена за воспоставување на повик. шо е финтата? немат напишано или навистина нема :)

P

Princ

Гостин
http://www.vip.mk/cm/offer/prepaid/tariffmodels/viptop/index.php

има нов тарифен модел ВИП ТОП, 2.5 ден минута кон сите мрежи, ама ко за чудо, немам видено цена за воспоставување на повик. шо е финтата? немат напишано или навистина нема :)
На очен обавезно, најбрзо што можеш. Инаку нема да видиш шлепер на пешачки :)

Kон сите национални мрежи 2,5
Воспоставување на повик 3,5
SMS (ден/порака) kон сите национални мрежи 2,5

Kajgana Shop

На врв Bottom