А1 Македонија (VIP)

Член од
7 март 2009
Мислења
1.173
Поени од реакции
846
gledam novi tarifi so se DDV a i tarifite sto beja 200 den 250 gi nema povejke ....... nikade ne samo na VIP tuku i na one i na t-mob
c,c,c,c,c politika ....
sega od 390 denari nema pomala pretplata .....!

http://www.vip.mk/cm/offer/postpaid/tariffmodels/smart/index.php
Се договорија копиљаците,мамата нивна...Исто како што прават газдите на кафичиве,ќе се договорат сокче(набавна цена 17-18 ден.) да го фураат по 80-90 ден. насекаде и кога ќе видиш народот пак со прстот во уста.Ама и така и му треба на овој народ,ги проценија овци за стрижење и сега стрижат,нормално.

Б

Бат Елохим

Гостин
вип ме нервираат само што се во состојба да ти исклучат телефон и за 300 ден. :) Еднаш ми пишаа платетете го долгот. Ама ептен бев зафатена и тука во Карпошов немав вип во близина (тогаш) и не го платив, па ми пишаа порака за 24 часа и на крај ми го исклучија. Значи сето тоа во рок од 3 дена. Мислам нема врска, на крај краева користиш услуга и нивно право е дали за една сметка или за две, ама ти стига сметката на 5 пример, а треба да ја платиш до 10, Ако не процесот на предупредување почнува на 20 во месецот и накај 25ти си офлајн. Мислам дека е претеризам.

Член од
29 август 2008
Мислења
5.961
Поени од реакции
4.464
dali ima nekoj sto koristi internet na Mob. preku Vip ...i dali ima problemi so konektirajne na miniFring ???

D

DartWader

Гостин
Колку пари е нов вип број ? Итно ми треба инфо

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Колку пари е нов вип број ? Итно ми треба инфо
Паа обично не даваат еден туку два броја се за 400ден со по 400 мин разговор во секој...за минутите не ме фаќај за збор не сум баш сигурна за цената сум...:smir:

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229
luge jas sumna vip operator i samo sto mi pratija deka preku mojot mobilen moze da surfam besplatno dokolku se logiram preku nekoja nivna adresa aj koj e na vip i ima slicno iskustvo so mobilen internet neka kaze poveke sto e toa i dali navistina e besplaten bidjeki pred dva dena surfav no mi go zema cel kredit ama ne bev priklucena preku taa nivna adresa

Член од
26 јануари 2010
Мислења
119
Поени од реакции
7
Паа обично не даваат еден туку два броја се за 400ден со по 400 мин разговор во секој...за минутите не ме фаќај за збор не сум баш сигурна за цената сум...:smir:
Пред некој ден си купив бројче на VIP,400 денари 2 броја и на двата по 400 денари кредит.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
luge jas sumna vip operator i samo sto mi pratija deka preku mojot mobilen moze da surfam besplatno dokolku se logiram preku nekoja nivna adresa aj koj e na vip i ima slicno iskustvo so mobilen internet neka kaze poveke sto e toa i dali navistina e besplaten bidjeki pred dva dena surfav no mi go zema cel kredit ama ne bev priklucena preku taa nivna adresa
http://www.facebook.com/pages/Skopje-Macedonia/Sport-Denes/126375609446#!/VipMK?ref=ts

Прашај бе дете таму ќе ти одговорат

Член од
14 октомври 2009
Мислења
78
Поени од реакции
10
koristi li nekoj mobilen internet od VIP,i neka mi kaze i kakva e internet vrskata za razlika od ONE mobilen internet,zatoa sto veke 3 meseci go koristam ONE paketot od 1 GB,no ovoj tretiot mesec e pokacena cenata i sakam da se prefrlam vo VIP paketot od 100 MB,i taka okolu 100 MB trosam internet vo ONE preku mobilen a plakam 370 denari normalno sekoj mesec da kupuvam nov broj,a vaka vo VIP 190 denari 100 MB.kakov e internetet za razlika od ONE.

koristam internet preku eftin telefon no dovolen za nesto sto me interesira da pronajdam :), prasuvam zatoa sto mojot telefon podrzuva EDGE i preku ONE mozam da koristam EDGE zatoa sto ONE ima duri 3G,a VIP samo GPRS internet ima,ako moze da mi pomognete vo vrska so kvalitetot na VIP mobilniot internet.

Член од
29 август 2008
Мислења
5.961
Поени од реакции
4.464
koristi li nekoj mobilen internet od VIP,i neka mi kaze i kakva e internet vrskata za razlika od ONE mobilen internet,zatoa sto veke 3 meseci go koristam ONE paketot od 1 GB,no ovoj tretiot mesec e pokacena cenata i sakam da se prefrlam vo VIP paketot od 100 MB,i taka okolu 100 MB trosam internet vo ONE preku mobilen a plakam 370 denari normalno sekoj mesec da kupuvam nov broj,a vaka vo VIP 190 denari 100 MB.kakov e internetet za razlika od ONE.

koristam internet preku eftin telefon no dovolen za nesto sto me interesira da pronajdam :), prasuvam zatoa sto mojot telefon podrzuva EDGE i preku ONE mozam da koristam EDGE zatoa sto ONE ima duri 3G,a VIP samo GPRS internet ima,ako moze da mi pomognete vo vrska so kvalitetot na VIP mobilniot internet.
ok e koristam i jas ... za brzinata znaes kolku e max na gprs i edge ..i toa e toa stabilnosta e ok ..:toe:

Член од
14 октомври 2009
Мислења
78
Поени од реакции
10
samo GPRS pokrienost ima ili ima i EDGE? jas prasav vo kontakt centar mi rekoa deka samo GPRS pokrienost ima vo celata drzava,a prasav i vo facebook tamu vo delot na VIP ,i mi rekoa deka vo pogolemite gradovi ima EDGE pokrienost a vo pomalite GPRS,seka koj e tocniot odgovor,i vo vip portalot pisuva deka surf paketite VIP SURF 190 i VIP SURF 290 se so presmetan ddv,a vo kontakt centarot mi rekoa deka cenite se bez ddv,kade e ovde tocnosta :),

i uste ova,kolku cini sms porakata za aktiviranje na surf paketite, i osven tie 290 denari sto treba da gi imas vo smetkata za da ja aktiviras uslugata treba li da imas uste kredit za da funkcionira surfanjeto (normalno toj kredit samo ti stoi na smetkata bez da ti se trosi, samo ako gi trosis za da zboris) ,zatoa sto vo ONE osven sto treba da imas pari za paketot treba i da imas 10 denari redoven kredit za da funkcionira sufranjeto

Kajgana Shop

На врв Bottom