БесплатноВака....моментално сум на ОНЕ и сакам да се префрлам на ВИП али да ми остане бројот со префиксот од ОНЕ.Дали и колку се плаќа ако знаете???
znaci prefrlajneto ti odi besplatno se na tovar na Vip ..samo 236denari se plajka zada si go zadrzis brojot od bilo koj operator .....vo slucajov tvoj (236den so se ddv gi zema One)Вака....моментално сум на ОНЕ и сакам да се префрлам на ВИП али да ми остане бројот со префиксот од ОНЕ.Дали и колку се плаќа ако знаете???
Клосарите од т-мобиле еднаш ме одбиа причината зошто не сум платил задната сметка а таа и не беше стигната незнам како да им ја платам..znaci prefrlajneto ti odi besplatno se na tovar na Vip ..samo 236denari se plajka zada si go zadrzis brojot od bilo koj operator .....vo slucajov tvoj (236den so se ddv gi zema One)
А после ВИП ти враќа на сметка 250 денариznaci prefrlajneto ti odi besplatno se na tovar na Vip ..samo 236denari se plajka zada si go zadrzis brojot od bilo koj operator .....vo slucajov tvoj (236den so se ddv gi zema One)
Значи му доаѓа како да си уплатил за кредит. ТОП уште утре се префрлам.А после ВИП ти враќа на сметка 250 денари) Барем на при пејд е така.
На очен обавезно, најбрзо што можеш. Инаку нема да видиш шлепер на пешачкиhttp://www.vip.mk/cm/offer/prepaid/tariffmodels/viptop/index.php
има нов тарифен модел ВИП ТОП, 2.5 ден минута кон сите мрежи, ама ко за чудо, немам видено цена за воспоставување на повик. шо е финтата? немат напишано или навистина нема![]()
Kон сите национални мрежи 2,5
Воспоставување на повик 3,5
SMS (ден/порака) kон сите национални мрежи 2,5
хахаха дефинитивно кизнај кај ми биле очите :nesvest:На очен обавезно, најбрзо што можеш. Инаку нема да видиш шлепер на пешачки![]()