Ај сеа признајте си...

tiffany

Тифаниум
Член од
20 мај 2007
Мислења
742
Поени од реакции
13
Од моите дома немам јадено ќотек,мајка ми секогаш беше смирена,што и да направев се обидуваше со разговор да го среди,и секој разговор почнуваше со "Марија мамичка..." и си знаев што следи,ме открила.А татко ми не се мешаше во тој дел,никогаш.
Само еднаш изедов добар ќотек од баба ми.Кога одев кај неа,спиевме заедно (на спална) и по грешка сум и ги бутнала моите нозе во уста.Ме разбуди болката,газот ми знаеше....
 

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
тепање во буквална смисла не, ама шамари сум јадел неброени, хахахахахахаха на такви гомнариии и бељи и различни глупости сум бил срекен што со шамар сум проаѓал :)
 
Член од
8 јули 2006
Мислења
54
Поени од реакции
30
Kako mala nekoi 3-4 godini koga prv pat opcuv doma majka mime "pocasti" so edna vospitna . Od togas pa do deneska me nemaat udreno a ne planiram ni moite deca da gi tepam.
 

**The Beauty**

and the beast
Член од
4 февруари 2007
Мислења
552
Поени од реакции
10
Aх, мајка ми никад не ги штедела васпитните, кого бев мала преку уста кога ќе попиев една. Сирота јас. Пат изедов ќутек коа имав 5 год и и земав на мајка ми пари од ташна, али голема банкнота сум земала, за да идам да си купам сладолед. И продавачката ме донесе дома со парата, без сладолед:nesum:. Е тогаш ме плесна асално. А од татко ми неам јадено ќутек, он се решава со муабет.
 

proxx

The Hardcore!
Член од
1 март 2007
Мислења
226
Поени од реакции
4
Јас само шамари имам јадено и тоа само за у школо (пошто сум многу мирен), а за бељи и такви ствари, никогаш.. (може некад, ама во моментов не ми текнува, ако ми текне, ќе пишам)
 
B

black angel

Гостин
mene nikogas ne me tepale osven ednas-dva pati i to samo se sekavam dojdov docna od nadvor koa bev mala i majkami mi go ispleska gazot.ina4e se obiduvaat so muabet da resat se
 
Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
ја као мал какав у гаќи а не кажував
и еднаш дома го јадев ќотекот а на село па со прачка ми го шараа газот од тој ден кога и да ми се присере сум викал на сет глас кака ми сеее
 

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.590
Поени од реакции
13.278
јас ко мал си какав во пелените и ај шо сум какал па и сум го фаќал тоа говното со раката и сум го лепел по зидот ... и така дома го ишарав зидот со "флеки":tapp:... и татко ми иди од работа нанервиран и ми даде еден добар ќотек:pipi:
 

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
more ko mal kolku vospitni sum jadel eden kup ima:)I toa se zasluzeni:)ama dobro mi bilo i so vospitni sto sum pominuval:)
 

Gebels

Ела да те бац’м!
Член од
15 март 2007
Мислења
681
Поени од реакции
4
Као мал, сум изел ќотек неколку пати. Сасвим нормално. Дали за во школо било нешто, дали пошто касно сум се прибрал, и тоа се’ од татко ми. Знам еднаш дури ми има пуштено крв од уста, со шамар. А иначе, од кога потпораснав малце, и бев голем за ќутек, работите се решаваа на друг начин, со моќта на зборот, нали овај. Многу поише ме болеле некои ствари што ми ги кажал татко ми отколку тој шамар.
 
Член од
13 август 2007
Мислења
672
Поени од реакции
19
Eheeeeeee... kolku mozam da pisuvam deka sum jadela kjotek. ama bas KJOTEK! eheee
cekaj sea da mi tekne... aj vaka:
kako epten mala nekade 3-4 godini znam so brat mi idevme u akcija Kaubojci i Indijanci da igrame i na mene mi se prikaka od strav da ne me vide "Kauboecot" i brat mi mi kaza da odam doma da kakam ali mene mn mi se kakase za da se pomrdnam i si zavrsiv rabota u gakji :toe: ali brat mi se nakur4i i me odnese kaj mama... i mama me soblece vo kadata i mi vika aj sea zaplakni se jas ke dojdam za 2 min... i Se vrakja ona so stapce... a be gazeto modro kako ona staroto tendzere so go imavme mi go napravi...


-Isto taka nekade 3-4 godini pak igravme Kaubojci i Indijanci i jas bev Indijanka kao uvek a brat mi kauboec... i begam .. i se skriv kaj komsiite pred vratata. I doagja ovoj brat mi i mi vika samo : Aj simni se ( deka na skalite bev) i ja kako poslusna pomala sestricka se simnav . Me fati za gluzdovite dole za nozete i me preobrna i visev so glavata nadolu i koga me TRESNA od ivicata na skalite KRRRRRRRRRVVVVV.... dupka na glavata!
toj den mu bea kupile nova maicka na nego a na mene ne... i kako kazna negova mama mi ja dade negovata maicka da ja nosam :vozbud:



eve nesto drugo...
Ziveevme vo zgrada 14katnica na 8mi sprat.. a na 3ti imase edna stara baba RADA koja non stop ni gi zimase topkite ili koga si igravme pred zgradata ona bas togas ke dojdese i vo sagtata ke isturi edno bure rasolnica i smrdese celo maalo....
i toj den
jas i brat mi... od friziderot komu kolku povekje mu sobiraat racete jajca:vozbud:
toj zema okolu 5
a jas samo 3 :pipi: i se simnavme tvko do 3ti sprat.. i cela vrata zuta i ja napravivme:D
pssst za ova mama uste ne znae... ali brat mi ( VOL EDEN (si go sakam de) ) se kacivme gore i pred vratata pred da vlezeme mi zalepi edna vaspitna i mi vika : OVA SO GO NAPRAVI SEA SO MENE DA NE TI SE DESI DRUG PAT RAZBRA?
bev izgubena .. mislam helou? a on me nabocka da ideme :uvo:


a od tato i mama skoro vo nedelata 2 pati sigurno ke mi zavrtea po nekoe samarce ili ke me zapleskase nekoj.. mn loso devojce bev...
samo se zalea komsii. majki tatkovci... :vozbud:
a be na site komsii vo maaloto im pravev nekoi spletki:pipi:

na edna se sekjavam i se pokakav pod terasata :pipi:

na drugata i ja obrav cresata:pipi:

na edna druga pred vratata i go staviv Roki ( kuceto) da i se pokaka:pipi:

a be avanturisticki duh sum i ne se ni sejavam uste sto ne sum narpavila


eheee 2pati ja zapaliv kujnata POZAR... ednas kazanceto vo wc go rasipav POPLAVA.. drug pat isturiv crn tush na tepihot... pa ednas skrsiv staklo na masata.. kolku pati namerno gi zaglavuvav komsikite vo liftot hahaha
eh na edna gospoza se sekjavam i staviv guster vo torbata .. abe ludorii



I MISS MY CRAZY CHILDHOOD!!!!!lele nostalgija me fakja.... aj cao:helou:
 

^рЕтАрДиРаН

error: Invalid Title
Член од
14 август 2007
Мислења
292
Поени од реакции
0
Ќотек не сум јадел никогаш оти сум бил ногу мирничко детенце. А денеска кога направам глупост се разбираме со разговор
 

mUv@ ThE DoGg

oLd ScHoOl PerSoN
Член од
29 септември 2005
Мислења
363
Поени од реакции
5
ооооооо првиот ќотек ќе го памтам затоа што е и последен, добро не баш последен од време на време мајка ми се размавтува со рацете ама не боли. Овај беше од татко ми. 6-7 години на гости кај брачед ми исто 7 год и се бркавме се обесив на сталажа каде што беше телевизорот, книги, чаши и т.н. и го акнав на земја и татко ми ја стегна една по десната слепоочница и цела вечер плачев и му викав ШО МАВАШ ПО МОЗОК БЕ, пошо татко ми е емотивна личност 2 дена не спиеше после само клепаше жал му беше дека ме удрил. Тој е единствениот ќотек шо сум го кркал и шо го памтам и ден денес го заебавам за тоа
 
Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.657
Поени од реакции
13.161
I togas Lazar mi rece na mene: "slusaj go tatko ti ili ke" ahhhh ne. Se sekjavam koga ednas so brat mi igravme so basket vo sobata i sega fintava e koj povisoko ke ja frli topkata. I brat mi ja frla i *frap* lusterot go potkaci i pocna da gori vo sobata ogan. Doagja majka mi i vika koj go napravi. Brat mi pokvareno stvorenje me namesti mene (jas togas imav 3 godinki). Koga pozarot bese izgasnat jadev kjotek neviden. Kaj i da e posle toa morav da mu se odmazdam na brat mi.:zlo: :zlo: :zlo:
 

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.687
Ко мал бев палав копиљ (не дека сега сум поарен :)), така да ако не јадев ќотек двапати на ден не бев жив... Едноставно со ќотек сум пораснат и не памтам кога го јадов првиот ќотек... Ама сите ми беа заслужени :baeh:
 

Kajgana Shop

На врв Bottom