Американски фудбал - NFL лига

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.934
Поени од реакции
23.397
Немаше ни тоа да му помогне на фантази, а пак ќе игра Тампа плеј оф, мене ќе ми помогнеше у другата лига на Јаху, го имав кикерот на Тампа тамо.
Имам 32 поена разлика тамо ама другиот го има Џош Џејкобс, Рид на вајд ресивер и кикерот на Тампа, ми треба меч со малку поени вечер

Иначе не се пофалив овдека
Screenshot_20241223_141222_com_hihonor_photos_SlotAlbumActivity.jpg
Screenshot_20241223_141204_com_hihonor_photos_SlotAlbumActivity.jpg

Newton'

Fapstronaut
Член од
25 јули 2015
Мислења
342
Поени од реакции
322
Челичните момци се покакаа последниве три натпревари, ама изгледа ќе ги добијат Texans во прво коло на плеј оф, па верувам ќе ги потепаат тие лузери, ама и браво за Ravens, стварно добро одиграа.

Вчера која утакмица била таа со морските пилиња :ROFLMAO: 6:3 победиле.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Хаха, сега го гледам ова, па и бољи :D
Кој кур им текна на Далас да играат така јако во небитна утакмица :eek:
Тампа мора нов тренер да си бара, имаа грешка-два, ама ова пред се беше маестрална текма на Далас, се што можеше да отиде кај нив...отиде, ама не беше ни среќа, си заслужија, одиграа како Супербол да е(со оглед на тимот нивен)...

Ова вчера беше билион пати постресно,се водеше кон тоа дека Вашингтон тепаат, па и ТД дадоа што им го повлекоа и ооооооооооооооооп израмнување..оооооооп ФГ...ШТО ГО ВИДОВ ВЛЕЗЕН (а гледам низ интернет не сум бил единствен :D ) веќе бев у рејџ моуд "отпуштајте тренери све ви ебам идиоти и све по список :mad:" стандард шема :D
Ќе биде трап гејм со Сејнтс секако во последно коло, далеку од сигурно

Воедно..аууу каква текма си нашол ти да гледаш, секоја чест.
Како беше да се гледа ваков блоу-аут во живо? Дали е поинтересно пошто си во живо или ќе претпочиташе нешто понапнато?
Автоматски споено мислење:

На тема плејоф..ништо не е сигурно таму, секој може со секого.

Детроит ептен малери со повреди јбг, инаку мислев ќе одат до СБ... вака...шо знам.
ваљда нема да изгубат од Минесота во последно коло бе?
...овие па ко Лестер се, цело време викам "еве, сега ќе паднат кај и да е" и цело време тепаат :ROFLMAO:
Автоматски споено мислење:

Ја сум :D
Не успеав да стасам на драфтот и кога си го видов тимот сакав да се откажам уште на старт. Ама ми се поклопија коцки со некои потези и после второ коло мислам дека секое коло имав минимум 100 поени.
Честито титула!

@ElNinho Де една медаља за воа дет'то :))

Се придружуваш на листава:

1735595538104.png
(брееј како бе поминаа 8 сезони, кај лета времето)

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.934
Поени од реакции
23.397
Честито титула, ми потфрлија ранинг бековите баш ова коло, јазк!!

Ајде догодина појако и поинтересно !!

Newton'

Fapstronaut
Член од
25 јули 2015
Мислења
342
Поени од реакции
322
NFL play off is starting today!!! Ајде луѓе разбудете се, плеј оф е тука, многу интересни натправари има вечер.
Chargers се фаворити ама не сум многу убеден во Herbert и компанија, можно е да се разбуди Stroud конечно и да победат Хјустон, во втората некако ми изгледа дека Steelers ќе изненадат и ќе ги победат Ravens. Што мислите вие?

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.030
Поени од реакции
11.667
NFL play off is starting today!!! Ајде луѓе разбудете се, плеј оф е тука, многу интересни натправари има вечер.
Chargers се фаворити ама не сум многу убеден во Herbert и компанија, можно е да се разбуди Stroud конечно и да победат Хјустон, во втората некако ми изгледа дека Steelers ќе изненадат и ќе ги победат Ravens. Што мислите вие?
Ne ja gledam, tek sea ke pushtam, ama ova lici na klasicen choke od Chargers. Its in their blood.

Namesto 23-13, 25-12 i toa so return na blokiran PAT. Ova e naj-Chargers nachin za -3 point swing.

Последно уредено:

Newton'

Fapstronaut
Член од
25 јули 2015
Мислења
342
Поени од реакции
322
Ne ja gledam, tek sea ke pushtam, ama ova lici na klasicen choke od Chargers. Its in their blood.

Namesto 23-13, 25-12 i toa so return na blokiran PAT. Ova e naj-Chargers nachin za -3 point swing.
Баш типичен Chargers choke, одбраната феноменална им беше прво полувреме ама џабе кога само шутираат field goals и одма после INT и топка на 40 јарди, Ј Herbert прв обид и одма фрла INT, тоа уништи се што направија добро во прво полувреме, а можеа комотно со 20+ поени да идат на полувреме предност. Се на се Jim Harbaugh воведе дисциплина годинава, ама многу талент им фали во напад, OL,WR,TE убавезно мора да се појачаат таму. Хјустон мислам ќе играат со Chiefs следна, и Chiеfs ќе ги растурат дома, освен ако Broncos не изненадат во Buffalo денес.

Очекував Steelers дека спремаат изненадување со Ravens ама ништо од тоа, не ја гледав утакмицата ама многу прашања ќе има за Steelers што понатаму, нешто мора да сменат, цели 8 години немаат победа во плеј оф.

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.030
Поени од реакции
11.667
Kako toa ne beshe clear recovery za GB, ne mi e jasno...dovolno se podobri Eagles, ne im treba butkanje od sudiite.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.496
Поени од реакции
8.017
Очекував Steelers дека спремаат изненадување со Ravens ама ништо од тоа, не ја гледав утакмицата ама многу прашања ќе има за Steelers што понатаму, нешто мора да сменат, цели 8 години немаат победа во плеј оф.
Me мрзи да барам низ темава каде го споредувам Томлин со Мурињо.
Веднаш после натпреварот на твитер ми искочија миљон твитови у кои беа извадени сите маани на Томлин.

А баш искрено навивачки се надевав дека ќе победат Стилерс.

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.030
Поени од реакции
11.667
I da pobedat Lions, losho izgleda odbranava za NFC finale, osobeno ako igraat protiv Eagles.
A Goff malce reminiscencija na loshite Rams denovi.

Dan Campbell malku se preigra so trik akciive, i eve INT po pass od ne-QB igrach.

Bravo za Komandersi, imaat solidni shansi za SB, bi rekol deka se na okolu 40% protiv koj bilo od Eagles i Rams.

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom